UusixKäytiin eilen Kierrätyskeskuksessa Hermannissa kuulkaas! Itse en löytänyt mitään tavaraa (minullahan piti olla älä osta mitään elokuu, mutta tässä sitä taas nähtiin ...) mutta keskuksen kupeessa oleva U6-putiikki, aah! Ihastuttavia koruja, laukkuja, penaaleja, tyynyjä, vilttejä. Ja kaikki kierrättäen tehty heidän omassa pajassaan. Vernerille kouluun hauska penaali 4,- euroa. Kuoseja oli paljon. Virkattu mummonneliöviltti Lotalle rattaisiin (just oikein kokoinen) muistaakseni kolme kymppiä ja risat. Sillä oli hintaa mutta hei ... käsityötä. Kannattaa poiketa!

Eilen tuskailin sitä, että kun meillä ei ole enää keittiörempan jäljiltä kuivauskaappia (mikä on hyvä juttu) niin missä kuivaisin kierrätykseen menevät tölkit? Oletteko ratkaisseet ongelman , huhuuu joku?
Mulla on itsellä ollut tapana huuhdeltujen tölkkien alassuinkuivattaminen keittiöpyyhkeen päällä, niin että tölkit nojaavat tiskialtaan viereistä laatoitusta vasten. Nyt kun tölkkejä tulee paljon (Verneri juo kesällä ihan mielettömästä tuoremehua ja Juissia), koko komeus uhkaa vallata keittiön tasot tai koko keko kaatuu aina kuin siihen hipaiseekin.


Meillä on lähiaikoina palattu arkeen. Mies on mennyt takaisin töihin ja koti on kuin pommin jäljiltä. Lähinnä siksi koska pikku tuholainen vetää kaikki tavarat alas mihin ylettyy, penkoo kaapit ja tunkee mukaani jopa vessaan, jossa sekunnin sadasosassa on vessapaperirullat purettu pitkiksi nauhoiksi ja korivaunun tavarat ympäri ämpäri. Tuntuu, etten muuta tee kuin korjaa kamaa paikoilleen sitä mukaan mitä sitä vedetään alas. 

Bloggaaminenkin on hieman jäänyt retusen perällä ihan vain ajan puutteen vuoksi.
Nyt on taas mentävä. Älkää välittäkö kirjoitusvirheistä. 8 comments

 1. Hyvä idea putiikilla ja kauniit tuotteet ostit.

  Täydet sympatiat tulee tavaran keräilijälle täältä. Vaikka kuinka yritän tyttöjä kouluttaa laittamaan tavarat takaisin paikalleen, ei oppi uppoa, ja vieläkin lempipuuhaa on kaappien penkominen/tavaran levittäminen.

  ReplyDelete
 2. Ihania juttuja olet ostanut!
  Tollasen viltin mäkin haluisin Sulolle rattaisiin.Paljon kivempi tollanen itse tehty:)
  Meillä sama juttu. Saa juosta kotona koko ajan perässä eikä tiedä välillä mihkä kattois kun molemmat tekee tuhoja;)Odotan vaan millon tää loppuu ja tavarat sais olla paikoillaan.Neljä kuukautta oon nyt töissä ollut vaikka sielläkin raskasta en kyllä näiden jäppisten kanssa jaksais kotona enää olla kokopäivänen kotiäiti. Sen verran kovaa menoo on:)

  ReplyDelete
 3. Tää ehkä viides kerta, kun oon jättämässä kommenttia, mut en ole saanut niitä lopulta aina joku keskeytys... nyt taas sama juttu, mutta kuitenkin MOI!!!

  terkuin Hanna

  ReplyDelete
 4. Uusinta yritys nro 325 :-) Sitä piti siis sanoa, että

  a) viime postaukseen kommenttina oletteko jo päättäneet onko tämä tuleva hauvatulokas westie vai russeli?

  b) Ihana toi peitto. Voi kumpa osaisi virkkailla noita ruutuja. Hemtexissä muuten oli ihanan värinen isoäidinneliö-peitto myynnissä, mutta vielä en ostanut. Joutuu ehkä hakemaan :-)

  c) kuuluuko talo/uusikotiuutisiin mitään uutta? Sun täytyy tehdä se aarrekartta!!!

  ReplyDelete
 5. Ihania löytöjä :)

  Täälläkin juostaan toukkiksen perässä minkä keritään. Onneks on nuo barrikadit, että saa edes keittiössä olla rauhassa :D

  Meillä muuten vaan huuhdellaan tölkit, sitten lytätään sisäkkäin ja laitetaan roskikseen omaan lokeroonsa.

  ReplyDelete
 6. Merruli
  Tänään on kanssa ollut semmonen päivä että aaaaggghhh. Huoh. Tarvitseeko sanoa enempää :D ?

  Sannu
  Mä oon kans miettinyt, että voishan tässä lähtee jo töihin "lepäämään" ...

  Hannis
  Vastauksia kysymyksiisi ;)

  a) westie
  Laittelin jo yhdelle kasvattajalle meiliä asiasta muttei oo mulle vielä vastattu mitään ...

  b)aaah, Hemtex. Pitäskin käydä. Mä ostin jo vuosi sitten yhden kirjan jossa oli toi virkkausohje mutten ole vieläkään ehtinyt virkata. Joten siksi ostin. Virkkaan ehkä hamassa tulevaisuudessa joskus tuommoisen itsekin.

  c)ei kuulu. Nyt ei oo mitään tarjolla. Aarrekartta. Uskaltaisinko? :) Hih.


  Tuula
  Mä oon aina kuivannu kun kierrätysohjeissa niin neuvotaan :)

  b)

  ReplyDelete
 7. Höh, mikä toi b on tuolla lopussa

  :D :D :D :D Heh.

  ReplyDelete
 8. Minustakin hieno idea putiikilla!

  ReplyDelete