Tauko




Mun on pakko pitää hetki blogitaukoa koska tällä hetkellä en vain jaksa olla kiinnostunut bloggaamaan mitään ja mun jututkin pyörivät vain yhden ympärillä. Lueskelen kyllä muiden blogeja ahkerasti. En tiedä koska palailen.

Mutta taukoni aikana voitte mm. katsella Liviltä näitä mihin ainakin itse olen ihan koukussa:

"Livingetc sisustaa
(Living etc.)
Englannin suosituin sisustuslehti nyt tv-ohjelmana. Living etc. -lehden ammattitaitoinen väki antaa vinkkejä puutarhanhoitoon ja sisustukseen, oli kyseessä moderni loft-asunto tai romanttinen maalaistalo."
Sunnuntai aamuisin.

"Style dept. sisustaa


Style dept. sisustaa
(Style Dept.)
Ohjelmassa pääsemme vihdoin kurkistamaan, kuinka sisustuslehdistä tutut täydelliset kodit syntyvät. Suzanne Dimma loihtii upeita tiloja ja tarjoaa katsojalle hyödyllisiä sisustusvinkkejä."
Ja tämä tulee arkiaamuisin.


Tekstit ja kuva lainattu Livin nettisivuilta.

36 comments

  1. Voi harmi, mutta ymmärrän, että tauko on joskus paikallan. Toivottavasti palailet oikein pian, sillä hirmuisesti tykkään lueskella juttujasi! Lepoa, intoa ja iloa!

    ReplyDelete
  2. Pidähän huolta itsestäsi. Lämmintä syksyä toivotellen,
    Ulla

    ReplyDelete
  3. No voi höh. Kyllä sä taas sitten palailet, I know!!! Itse mietin myös, että voisin vähän pitää nettitaukoa. Viikko ilman konetta voisi olla joskus tosi hyvä juttu. Mutta toisaalta täällä istun sohvan nurkassa ja keinuttelen vauvoja. Viihdytän itseäni samalla täällä, kun ei muutakaan pysty tekemään :-)

    Ihanaa syksyä sinne sulle jokatapauksessa! NÄHDÄÄN JA KUULLAAN!!

    ReplyDelete
  4. Toisinaan tauko blogistaniasta ja pieni huokaisu muutenkin on ihan paikallaan. Minä tiedän ;D Värikästä syksyn jatkoa!

    ReplyDelete
  5. Palaa pian! Sun blogis on yksi kivoimmista!

    ReplyDelete
  6. Taukoilemaan minäkin!!
    Mukavaista syksyä
    Niinuskaiselle!!=O)

    ReplyDelete
  7. Mukavaa taukoa ja tulehan joskus takaisin :)

    Anski

    ReplyDelete
  8. Voi ei! Ei niissä blogeissa tarvitse mistään suurista asioista kirjoitella, pienetkin riittävät!
    Olen pitänyt erittäin paljon aidoista kirjoituksistasi, joten palailehan pian : )

    Minna

    ReplyDelete
  9. Nauti tauosta.

    Mää yritin katsoa tuota täältä jenkeistä käsin mutta höh, nelosen nettijutut näkyy vain Suomessa. Harmi, tuo olis varmaan ollut tosi kiinnostava..

    ReplyDelete
  10. Ihanaa syksyä Sinulle toivottelee Kristiina!

    Toivottavasti jossain vaiheessa palailet kirjoittamaan suosikkiblogiani!

    ReplyDelete
  11. Voi höh! Sinun blogisi on ollut mulle se "tauko" tästä kaikesta muusta. No, mutta lepäilet ja palaat sitten entistä energisempänä takas, eikös joo?

    ReplyDelete
  12. Hei Niina, tauko varmaan piristää, mutta palaathan pian!

    ReplyDelete
  13. Hyvää taukoa. Palaahan takaisin kun pystyt.

    ReplyDelete
  14. Välillä on pakko pitää taukoa! Joskus blogihommat ahdistaa täälläkin. Elä ole kauaa tauolla... Oot niin mun lemppari;)

    ReplyDelete
  15. Mukavaa taukoilua ja palaathan pian!

    ReplyDelete
  16. Kivoja kommentteja täällä :)
    Olette aivan mahtavia tyyppejä kaikki !

    Tarkoitus ei ole jättää blogia; pidän vain epämääräistä taukoa koska en jaksa bloggailla nyt.
    Masennus kiusaa mun mieltäni. Taas se samainen puutalomasennus you know me.

    ReplyDelete
  17. Niina, jos vielä luet näitä kommentteja, niin viitsitkö laittaa mulle meiliä hannis(at)kaunis.net, kun sitä värikoodia kaipailin :-) Ja kyseessä oli vihreä! Muutenkin olisin voinut privana pulista, heh.

    terkuin h

    ReplyDelete
  18. Tulethan pian takaisin! Olen huomannut, että monella näin syksyn alkaessa blogitauko meneillään. Itsellä tämä kone temppuilee ja taukoa tullut bloggaamisesta jo senkin takia -ärsyttävän kauan. Ei viitsi enää edes yrittää. Uuden kannettavan toivossa siis... Iloa syksyyn!

    ReplyDelete
  19. Voin niin samaistua kanssasi vanhan talon kuumeeseen..Tämä blogimaailmahan on täynnä toinen toistaan ihanempia koteja - väkisin sitä tulee vertailtua omaa ja muiden, vaikkei haluaisikaan.Valehtelisin, jos väittäisin, ettei monet kodit saa palaa nousemaan kurkkua kivistämään... haluaa kanssa. Kun niin kovasti jotain haluaa, että melkein pakahtuu, minusta toiveen kuuluisi toteutua.
    Olisi joskus kiva kuulla yleistäkin mielipidettä siitä, onko bloginpito pelkästään varaventtiili vai saako aikaan riittämättömyyden tunnetta ja sitä kautta liikaa paineita.
    En ole ennen tänne puumerkkiäni laittanut. Nyt uskaltauduin. Pidän paljon jutuistasi ja kodistasi. Toivotan sydämestäni onnea vanhan talon löytymiselle. Onni on varmasti nurkan takana!
    Syysterkuin Niina v.

    ReplyDelete
  20. Hannis
    Mun täytyy tarkistaa se koodi ja laitan sitten postia. Muistaakseni liuska on mulla töissä, mutta käyn katsomassa uuden ja vertaan. Mut palataan!!

    Ira
    Ääh, tietokoneongelmat on ihan hanurista, murrrr!

    Niina v.
    Mulla on ollut unelma vanhasta talosta jo vuosikausia. Yllätyin aikoinaan kun aloin pitää blogia, huomattuani, että meitä on PALJON. Ja moni on toteuttanut unelmansa. Huokailen ja huokailen, itken ja nauran kun pähkäilen näitä asumisjuttuja. Joskus on helpompia päiviä -joskus jo aamusta on se pakahduttava tunne. Että on ihan pakko päästä selaamaan Etuovea, Oikotietä ja Iggloa, jokakoti piste fi ja kaikki päälle :D
    Olet toki siinä oikeassa että paineet kasautuu kun blogit pullistelee ihastuttavia vanhoja taloja ja kun on vielä taipumus raahata kotiin kaikki sisustuslehdetkin kaupasta ...
    ... ... ... ... ...

    Kyllä mäkin toivon ja unelmoin ja onhan meillä jo tämä oma koti , mutta silti ...

    Tsemppiä meille kaikille !

    ReplyDelete
  21. Hali Niinuskalle ♥ Vaikka pidämme yhteyttä muutenkin, niin blogiasi on aina vaan mukava lukea. Jotan takaisin ja äkkiä!!! Vi hörs!

    ReplyDelete
  22. Nina,
    Tsemppiä kaikkeen ja toivottavasti löydätte iki-ihanan puutalon! Me jouduimme aikanaan muuttamaan Helsingistä tänne Porvooseen, koska vanhojen puutalojen hinta oli todella korkea. Kärräilin pitkin Vanhaa Tapanilaa vaunujen kanssa mieli haaveita täynnä.

    Pidän peukkuja, että teidänkin haave toteutuu!
    Blogisi on ihana ja kiva lukea. Kiitos

    Piiu, kotielämää blogista

    ReplyDelete
  23. Piiu
    Älä muuta sano hinnoista!
    Meillä se tilanne, että joudutaan pulittamaan kuitenkin maltaita koska miehet eivät halua muuttaa pois Helsingistä. Itsekään en aiemmin, mutta nyt, voisin sen jopa tehdä. Piiu, haluaisin kovasti lukea blogiasi. Olisinko salasanan arvoinen?? :)

    -A-
    Kiitos kamu! :)

    ReplyDelete
  24. Niina,
    Lähetä mulle viesti
    Piiumiukumaukuiki.fi niin saat paluupostissa salasanan.

    Harmi,ettei pojat tahdo muualle. Täällä Porvoossa on noita puutaloja myynnissä. Voisin ruveta postittamaan sinulle sunnuntain Uusimaan:)
    piiu

    ReplyDelete
  25. Täällä vilkuilemassa joko tauko ohi :)

    taukoile rauhassa ja toivottavasti puutalokuumeeseesi löytyy lääke kohta, THE Talo!

    Itsekin haaveilen, mutta ihan noin paha mun kuume ei ole vielä, mutta päivä päivältä se korostuu. Jo se ÄRSYTTÄÄ mua suunnattomasti, asumme 3 krs ILMAN hissiä, aina kun vauva nukahtaa ulkona niin en voi mennä sisälle ja jättää vauva ulos vaan kävelen ja kävelen ympäri kylää. Samanaikaisesti kaikki puutalo ja muut talo asukkaat saavat jättää vauvansa ulos nukkumaan,keittää kupin kahvia ja nauttia olostaan, mutta minä vaan kävelen, argh!

    Kaikilla on omat ongelmansa ;)

    Linda

    ReplyDelete
  26. Kumpulan asukasyhdistyksellä (en ole varma oikeasta nimestä) on kotisivut, jossa on ostetaan/myydään/vuokrataan palsta, jossa ainakin oli jotain halutaan vuokrata ilmoituksia. Sielläkin siis voisi olla teidän alueen talotarjonnasta jotain, joka ei pääse oikotielle tms. asti. Ja kuulemma jollain ilmoitustaululla saattaa olla ilmoituksia...

    googletin vaan talo käpylästä tai jotain tuonnepäin ja tuo tuli vastaan. Mut ehkä jo tiesitkin tuon.

    Minna

    ReplyDelete
  27. Linda
    Meilläkään ei ole parveketta. Nukutan Lotan päikyille yleensä niin, että lähden lenkille rattaiden kanssa ja kun tulen kotiin jätän Lotan nukkumaan rattaisiin keittiön ikkunan alle, hortensia puskan uumeniin. Ikkuna auki ja itkuhäly vielä rattaisiin (lähinnä siksi, että kuulen jos joku lähestyy rattaita ;) , itkun nyt kuulisi vaikka seinän läpi, niin oon herkistynyt siihen) ... asustetaan ekassa kerroksessa niin onnaa. Ei varmaan sun kohdallasi jos asutte ylimmässä.
    Kiitos taas kivasta kommentistasi.

    Minna
    Juu, tuttu Foorumi ;) Käyn siellä tasaisin väliajoin tsekkaamassa Kylätilan tapahtumat, ilmot ja lukemassa Kumpostin.

    ReplyDelete
  28. Ainahan täällä on mielenkiintoista ja hauskaa lukemista, mutta kyllä taukokin tarvitaan aina välillä.
    Ihania sisustusohjelmia varmasti, jos vain aika riittäisi...

    ReplyDelete
  29. nanna
    Emmä oo ihan vielä valmista kauraa tulemaan takasin. Nämä asuntoasiat vielä surettavat/stressaavat. Ei oikein jaksa bloggailla piristävästi. Kun tuolla se nököttää se ihanuus eikä me voida sitä saada (joku on meitä vastaan näissä asioissa)
    :( :(

    Huset på landet
    Ei täällä kyllä oo aikoihin ollut mitään hubaa ;)
    Ihan vaan jonninjoutavaa.
    Teillä on kyllä aivan ihana leikkimökki pihassa. Käyn välillä ihastelemassa kuvia. Itsekin haaveilen leikkimökistä lapsille mutta toinen alkaa jo olla aika iso (tosin niissähän voi yöpyä kesällä kamujen kanssa mikä olisi jännää!) ja toinenkin on varmana jo iso kun tulee ajankohtaiseksi :(

    ReplyDelete
  30. No kurjuus.. muakin harmittaa sun puolesta!
    Ja sitten me tylsyydet vielä hehkutetaan omia tönöjämme..

    ReplyDelete
  31. nanna
    Siitä vaan! Mä rakastan teidän tönöjä ;)

    ReplyDelete
  32. Kuului *klunks*, kun nielin syötin ja tilasin adlibriksestä tuon kirjapinotoiveesi :)
    (Maksoi muuten 29,60€)

    Se näytti aivan liian houkuttelevalta, mistä bongasit sen?

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  34. nanna
    Minä kans jo tilasin sen. Kirja näytti just ihanan sekavan värikkäältä tanskalaiselta -jollaista kaikkea himoitsen. Kodikkaalta.

    Bongasin sen täältä blogimaailmasta tässä viikolla. Ihanaa, nyt on jotain mitä odottaa ...

    ReplyDelete