Pellemäinen avunhuuto ja pari paitaa








Huomenna on Lotan 1v.-syntymäpäivät! Olen etsiskellyt (ja antanut siskollekin tehtäväksi etsiä) lahjaksi tälläistä puista Brion pelleä. Lelutalosta se oli loppu. Googlettamalla en löytänyt mistään. Huutiksessakaan ei ollut edes käytettyjä. Onko kukaan törmännyt tälläiseen pelleen missään? Huomenna painelen keskustaan (käyn kampaajalla ja muutenkin hieman aistimassa muutakin kuin Käpylän tunnelmaa) ja käyn samalla sen lelujutut/osastot läpi.

Joku muuten kyselin myynkö Vernerin vanhoja vaatteita koskaan, niin nyt mulla olisi pari ihan kivaa paitaa tiedossa. Laittelin kirppiskamoja (varasin ajan Waltterilta marraskuun alkuun) ja huomasin, että yksi tanskalaisen Småfolkin pitkähihainen poikien paita missä on jalkapallonpelaajia sekä se rauhanmerkkipaita tanskalaiselta Krista Lynggaardilta ovat jääneet auttamattomasti pieniksi, hihan pituudesta ainakin ellei muuten. Småfolkin paita on kokoa 7-8 122-128. Toinen on ilman kokolappua (ei ole koskaan ollutkaan, en ole leikannut pois) mutta vertasin ja taitaapi olla samankokoinen. Kummankin ovh. on ollut muistaakseni kolmenkybän luokkaa ja koska ovat hyvässä kunnossa lähtisivät kympin kappale. Kirppikselle en näitä kuitenkaan taida pakata. Jos jotakuta kiinnostaa laittaapa sitten vaikkapa sähköpostia minulle. Meili löytyy profiilista. Samoin jos tahtoopi lisäkuvia niitä saa pyytämällä.


19 comments

  1. Meillä olisi just tuo pelle, vaan en siitä valitettavasti raaski luopua, kun Vertti sitä varmaan tahtoo kasailla, kunhan vähän kasvaa.

    Mekin on saatu tuo kyseinen lelu lahjaksi ja silloin se oli ostettu Prismasta.

    ReplyDelete
  2. ..ja meilläkin.. se löytyi Tanskasta TOSI halvalla..

    marketeissakin hyvät lelubvalikoimat -> citymarket?!?

    Iloa!

    ReplyDelete
  3. Hei!

    Kannattaa käydä Stockan ja Sokoksen leluosastoilla. Sitten tietenkin Kodin Ykkonen Kaisaniemessä ja Toys r Us Tammistossa. En muista, myykö Ombrellino Brion leluja. Sinne kannattaisi ehkä soittaa ja tiedustella.

    Meillä on samainen pelle, mutta en raaskii myydä. Säästän sen lapsenlapsille.... ;)

    Kerran haimme kuopukselle kissojen ja koirien kanssa Legon jalkapallopeliä. Soitin kaikki mahdolliset pääkaupunkiseudun lelukaupat, tavaratalot ja marketit. Ei löytynyt. Anttilassa oli niin hyvä palvelu, että katsoivat koneelta, löytyisikö mistään Anttilasta. Sitten Joensuusta löytyi, ja se varattiin ja tilattiin meille. Poika oli ikionnellinen, joten etsintä oli vaivan arvoista!

    Luulisi, että tuollainen pelle vielä jostain löytyisi! Tsemppiä ! Pidän peukkuja!

    Terkuin: Kristiina

    PS: Töölössä on kauppa, jossa myydään käytettyjä leluja / lastentarvikkeita. Nimeä en millään saa mieleeni. Se on kuitenkin Runeberginkadulla, Kampista kohti Töölön toria, vasemmalla puolella katua.

    ReplyDelete
  4. Hei vielä!

    Sun kannattaa käydä myös Etolassa tai soittaa sinne. Etola on ainakin joskus myynyt Brion leluja. Forumin katolla on Etola, ja sieltä voidaan soittaa tarvittaessa muihin liikkeisiin.

    T: Kristiina

    ReplyDelete
  5. Mun siskoni lupasi hankkia pellen ja siskon mies oli sanonut nähneensä semmoisen just jossain että eiköhän semmonen saada pakettiin!

    Kristiina tattista vaan kaikista vinkeistä taasen !!
    Erityisesti tuosta Töölön kaupasta, mulla on hakusessa myös semmoset ABC-puupalikat, mieluiten TIETTY vanhat. Porvoossa oli yhdessä liikkeessä just semmoiset, liikkeessä jonka nimeä en muista mutta joka myy käytettyjä lastenvaatteita ja olin niitä jo ostamassa suureen ääneen vain kuullakseni ... että ne ovat rekvisiittaa, ei myytävänä :( :(

    ReplyDelete
  6. Nina, kauppa on Hans och Greta. Oikein minun suosikki, ostan muiden vaatteita ja myyn siellä lastemme vaatteita. Raukat eivät oikein enää muualta saakkaan vaatteita:) Kierrätys kunniaan!

    Sääli, että palikat oli sisustusrekvisiittaa! Toivottavasti löydät ne jostakin.
    Piiu

    ReplyDelete
  7. Moi!
    Pelle löytyi ja saapuu synttäreille,
    nähdään perjantaina (:
    Mari

    ReplyDelete
  8. Kiva, että pelle löytyi!!!!

    Vieläkö pikkulapset leikkivät ns.palikkalaatikolla? Mulla itselläni oli sellainen joskus kauan sitten... Esikoinen peri sen, mutta sitten siitä lähti kansi irti. Kuopukselle ostettiin sitten uusi. Mä en raaski ko. ikisuosikkileluja myydä kirppiksillä, vaan jemmailen niitä tuleville polville.

    Muistin sen Töölön liikkeen... Päivin Puoti se on.

    t. Kristiina

    ReplyDelete
  9. Pelle nähty ainakin Oulun keskustan Anttilassa. Liekö muissakin Anttiloissa eri puolilla Suomea!

    maria

    ReplyDelete
  10. Heippa, meillä olis jotain ABC puupalikkoja, oikeesti vanhoja, liikaakin meidän tarpeeseen. Ruskeen sävysiä.. Laitahan s.postia nellinoma@gmail.com jos kiinnostuit

    Nelli :)

    ReplyDelete
  11. Jihhuuuu...sie olet palannut. En tiennytkään....kun tänään ajattelin kurkata, että mikä on tilanne =) Super mukavaa!!!

    ReplyDelete
  12. Viime viikolla oli ainakin vielä vantaan Jumbon Prisman leluhyllyssä tuota Brion pelleä, meinasin itsekin ostaa sen 1 vuotiaalleni mutta toistaisesi jäi vielä hyllyyn ;)

    ReplyDelete
  13. Meilläkin on ko pelle, mutta osat ties missä. Hangontien laidassa Karjaalla on Säästöpörssi, jossa on halvalla Brion leluja. Kannattaa zekata jos ajetelle sillä suunnalla.

    ReplyDelete
  14. Apua, siis ajelette. Siellä on myös halpoja lastenvaatteita, Tuttaa tms.

    ReplyDelete
  15. Tulin toivottamaan päivänsankarille onnea!!!

    ReplyDelete
  16. ONNEA IHANALLE NEITILÄISELLE!!!

    Tänään Tapiolan Stockalla oli noita ainakin 4kpl, taidanpa itse toivoa myös tuota pienille!

    Kiitti muuten Matroskin tuosta Säästöpörssi-vinkistä. Ajetaan aika-ajoin siitä ohi, koskaan en ole koko pörssissä käynyt. Pitää käydä joku kerta kun taas Pohjaan mennään :-)

    ReplyDelete
  17. Moi Niina!
    Olen halukas ostamaan nuo Vernerin vanhat paidat! -ja kaikki muukin pois joutava vaate meille kelpaapi kun minuahan ei tunnetusti noi vaatekaupat kiehdo.. niin on kiva jos jostain saan HELPOSTI hankittua muutakin kuin prisma-kamaa. Kaikki Vernerin vanhat on olleet meille/Roopelle mieluisia ja pidettyjä! Pakkaa pussi ja sano hinta ;)
    hakke

    ReplyDelete
  18. Moikka NIina,

    kurkistatko blogiini. Siellä on Sinulle jotain =)

    ReplyDelete
  19. Kiitos onnittelijoille! hakke, meilasinkin jo sinulle paidoista. Ehdin jo jemmata ne toisaalle. Seuraavat sitten sinulle, lupaan!

    Krista, kiitos :)

    ReplyDelete