TunnustusMitä tämä tarkoittaa ?? Esse blog jne.

Säännöt:
1. Laita tunnustus blogiisi.
2. Kirjaa sinne myös nämä säännöt.
3. Linkitä blogiin, josta sait tunnustuksen.
4. Listaa viisi aistia ja kerro mitä ne merkitsevät sinulle.
5. Haasta viisi muuta blogia jättämällä niihin kommentti


Näkö - on minulla hyvä. En tarvitse enkä omista rillejä. Yhdet mulla oli lukiossa, niitä suositeltiin lukulaseiksi koska kärsin migreeneistä. Nyt, en edes muista koska olisi viimeksi ollut migreeni. Henkinen migreeni on joka päivä mutta se ei liity tähän näköön.

Kuulo - miten mulle tulee heti ekana mieleen meteli tästä. Ja tilan tarve.

Maku - parasta on ihana illallinen ravintolassa ja lasi hyvää viiniä.

Haju - ensimmäinen mieleentuleva oli heti mun miehen tuoksu. Aika kiva. Joskus ikävissään tuli nukuttua hänen t-paitansa kanssa ja sniffailtua sitä.

Tunto - hiekka paljaan varpaan välissä, kostea heinikko, toisen iho, lämpö, pehmeys. Pieni käsi. Hahtuva tukka. Karkea parta.
Rosoinen pinta. Sileä aaltojen pehmittämä kivi ihoa vasten. Hullu pakkanen ja varpaat jäässä luistimissa.

Nyt asia on niin etten ehdi haastaa taas ketään koska se tarkoittaisi sitä, että tutkin blogeja ja katson missä tämä ei ole ollut ja aikani ei siihen tällähätää riitä. Eli jos olen tylsä, niin olen, sille en mitään voi. Ilmoitan vaan, että tämän saa taas täältä ottaa ihan jokainen joka haluaa. Nyt on mentävä. Joku roikkuu lahkeessani. Kiitos A:lle tunnustuksesta. Näitä on aina tosi mukavaa saada ja toteuttaa. Eteenpäin antaminen mulla vaan tökkii kun noh, selitin jo.


4 comments

 1. Aurinkoinen ( vihdoinkin kaiken pimeyden jälkeen )tervehdys!

  Tuo aistijuttu oli kiva! Paljon tulee ajatuksia mieleen... Joskus mietin, olisinko mielummin sokea vai kuuro, jos olisi menetettävä toinen aisteista. Pitäisin näköni ( silmälasien kera). Olisi pelottavaa liikkua näkemättä ympäristöä ja ihmisiä. Olisi muiden armoilla. Paljon kaunista jäisi näkemättä:omat rakkaat, vuodenajat, kukat... Kuulokin on tärkeä, mutta se ei hallitse niin paljon omatoimista selviytymistä. Minä en kuitenkaan koskaan kulje missään musanapit korvilla. Lenkilläkin on pakko kuulla takaa lähestyvät askeleet, fillarin rahina yms. Luo turvallisuutta ja varmuutta, kun voi täysillä aistia mitä ympärillä tapahtuu!

  Mun mies on välillä pitkillä työmatkoilla. T-paidan nuuhkuttelu on hyväksi koettu ikävän lievittäjä tai lisääjä! Myös tyyny kelpaa. Sunnuntaina saimme uuden kummilapsen. Vauvan tuoksu oli ihana, kun pidin häntä sylissäni. Olin miltei unohtanut sen. Vauva myös tuntuu ja näyttää ihanalta. Kuulostaakin, ellei itke hädissään sydäntäsärkevästi.

  Toivottelen Sinulle ihania aistimuksia!
  - Kristiina -

  ReplyDelete
 2. Hyvin tuttua tämä joku roikkuu lahkeessa =)

  Sinun tekstejä on aina niin kivaa lukea....mukavia ajatuksia aisteista. Ravintola-illallinen...voi miten kaipaan sitä.....

  ReplyDelete
 3. pitaa tarkistaa:)

  ReplyDelete
 4. mita olin etsimassa, kiitos

  ReplyDelete