NoaNoa miniatureUudessa Koti-ja keittiö lehdessä oli pikku juttu Leppävaarassa olevasta sisustusputiikista. Sieltä saa NoaNoa miniaturen lastenvaatteita. Näitä en ole Suomessa missään muualla nähnytkään. Täytyisi käydä tutustumassa paikkaan. Mutta millä ihmeen ajalla!

Hieman kiirusta pukkaa. Miehet lähtivät Hämeenlinnaan, missä Vernerillä on jalkapalloturnaus -ja huomenna pelejä Klaukkalassa. Me tytöt jäätiin tänään tänne kotiin. Tarkoitus olisi käydä kaupungilla hommaamassa kalenteritontun taskuihin yllätyksiä. Tiistaina on ensimmäinen päivä joulukuuta. Muutenkin tässä tuntuu siltä että on sata ja miljuuna asiaa hoidettavana. Huusholli on pommin jäljiltä ja sitä rataa. Empä taida edes uskaltaa katsoa peiliin josta naamani tuijottaisi noita-akkana takaisin.

En ehdi iloksenne ja harmiksenne nyt muuhun. Blogin pitäminen on aika retuperällä. Vannon, että tähän tulee kyllä parannus.


6 comments

 1. Kauppa on IHANA!! Kävin siellä :) ja myyjä tosi mukava! Kivaa tyttöjen iltaa sinne!

  Linda

  ReplyDelete
 2. Löysin putiikin sivuille joskus lehtimainoksen kautta. Mööbeleitä lähinnä olen sieltä katsellut. Kivoja vanhoja huonekaluja, just sillee oikealla tavalla kuluneita.:)

  Nautiskelkaahan pikkujoulusta tyttöjen kesken. Täällä ollaan myös yksinhuoltajana viikonloppu. Eipä ole tarvittu pikkumustaa tänäkään vuonna. Koko "juhlakausi" on mulle täysin utopiaa! :)

  ReplyDelete
 3. Moi Niina! Arvaa mitä, mulla ON YKSI YLIMÄÄRÄINEN PIRATES-KALENTERI TÄÄLLÄ!!!! Haluatko sen ostaa??! Voin vaikka ajella huvikseni johonkin sen tuomaan tai täältä saa hakea :-) Laitan meiliä kans!! Niitähän ei saa sit mistään enää muuten, ainakaan en ole nähnyt sitten puolen kuun...

  terkuin H

  ReplyDelete
 4. Dont't worry! Samat fiilikset täällä... Kiirettä, blogi retuperällä ja kämppä... Hmm, sanoisinko hallittu kaaos vallitsee.

  Viikonlopunjatkoa! ;)

  ReplyDelete
 5. Kauppa on todellakin ihana, kannattaa käydä!! Olen käynyt jo useamman kerran ja takaisin vain tekis mieli:-)

  Kiitos blogistasi, välittömän ja aidon tuntuista tekstiä on satunnaisen vierailijankin aina ihana tulla lukemaan!

  Anna

  ReplyDelete
 6. Joo, kauppa on ihana!!! Minäkin oon äitini kanssa käynyt jo pariin kertaan <3 <3

  ReplyDelete