Käytiin Bastvikin kartanoaamiaisella. En koskaan kyllästy kehumaan tätä paikkaa liikaa. Aamiainen on niin hyvää. Tarjolla oli tälläkertaa myös suussasulavaa pashaa. Aaaaah. Lotta kävi todistetusti kurapurossa. Vernerillä ylimmässä kuvassa pipo siksi päässä ruokapöydässä, koska olemme tekemässä lähtöä. Pärjään tällä aamupalalla mainiosti ihan koko päivän. Niin on kupu täynnä.
Hauska tuo Bastvikin osaksi ruudutettu lautalattia. Pitäisköhän meidän ruuduttaa aulan lattia?
Mies sanoi että: kova homma, mutta hoituu kyllä. Mietittiin onko olemassa ruudutusta varten jotakin sabluunoita tai kehikkoja vai pitääkä vetää teippiä lattiaan ?

Tasan vuosi sitten olimme myös Bastvikissa ! Muistelimme, että Lotta meni silloin karhunkävelyä ympäri Bastvikin kartanoa. Kirjoitin silloin näin.
Niin se vuosi kuluu kun sen kuluttaa.19 comments

 1. Just kommentoin tohon sänkylöytöön, mutta pakko vielä tosta lattian ruudutuksesta sanoa, että me maalattiin ensin veskin lattia harmaalla, sitten maalarin teipillä siihen kivan kokoinen ruudutus. Sitten vaan maalattiin puolet ruuduista toisella värillä;) Tuli tooosi hyvä lopputulos. Täytyy laittaa joskus blogiin kuva. JOskus haaveilin siitä ruudutuksesta meidän keittiöönkin, mutta tällä erää jää tekemättä... On tässä muutakin tekemistä;)

  ReplyDelete
 2. Kiitos Mari vinkistä ! Nyt rupesin toden teolla haaveilemaan aulan lattian ruudutuksesta.

  ReplyDelete
 3. Ruutulattiat on ihania!!! Minun haaveeni ainakin on joskus saada valkoharmaa ruutulattia!

  Ihana tuo paikka. Tänäkin vuonna!

  ReplyDelete
 4. Mmm, siinä minäkin kävisin aamiaisella jos asuisin lähellä.
  Ihania rautasängyn osia olette löytäneetkin.
  Mukavaa pääsiäisen jatkoa teille!

  Nicole

  ReplyDelete
 5. Voi että kun pääsiskin jonnekin herkkuaamiaiselle, tekis hyvää! Tänään tokaisinkin miehelle, että voi kunpa äkkiä pääsis synnyttämään, kun sairaalassa saa päivän aikana 5 valmista ateriaa nenän eteen :D
  Hyvää loppupääsiäistä sinne teidän porukoille!

  ReplyDelete
 6. diagnoosi sisustusmaniassa on lattianruudutus ohje. ilman muuta laitatte aulan lattiaan :) mulla oli yksi huvila katsottuna ja sinne suunnittelin molempiin eteisiin ruutulattian, no jäi huvila saamatta.

  ihan mieletön tuo sänkylöytö!

  ReplyDelete
 7. vankavesi -tattista !

  Emilia
  Ihan mieletön paikka ja ruoka ! Valkoharmaa mullakin mielessä mutta saas nähdä ...

  Tuula
  Mä en ole koskaan saanut yhtään ateriaa nenän eteen sairaalassa kummankaan kakaran kanssa :o
  Ihan ite oon joutunut omilla jalkasillani töpöttelemään jääkaapille tai ruokalaan ;D
  Tätä ollaan ennenkin puitu kavereiden, jotka ovat saaneet ruuan aina sänkyyn, kanssa. Mut komennettiin vaan heti ylös kummankin kanssa. Kunnon kätilöt olleet asialla :D "Ei täällä tartte mitään lepäillä!" :D :D
  Toisaalta, ei tartte ainakaan itse kokkailla. Ainakaan muutamaan tuntiin :D

  Nicole
  Sänky on kyllä ihan mieletön löytö. Siitä taitaakin tulla semmonen koriste / lasten varavuode. Voisin säilyttää siinä täkkejä ja tyynyjä.

  ReplyDelete
 8. Olitteko la vai su?
  Me oltiin la aamuna ja söin minäkin niin paljon, ettei tarvinut syödä seuraavaksi kuin vasta illalla. Ja se pasha.. aaaww! Ja lohi. Ja leipä. Ja kaikki..
  Toisaalta hyvä ettei ole useammin auki :)

  ReplyDelete
 9. nanna
  Oltiin sunnuntaina. Hyvää ol'!

  ReplyDelete
 10. Hei, Lotta karkaa!

  Menittekö autolla? Pääseekö sinne julkisilla? Terveisin Autoton.

  ReplyDelete
 11. Hieno perinne (?!?) käydä samaan aikaan samassa paikassa ja ikuistaa tilanne kameralla.

  Upea paikka, sinne pitää päästä! Harmi että aika rajoittavat aukioloajat, kun välimatkaa about 200 km.

  Maija

  ReplyDelete
 12. Matroskin
  Kyllä, me menimme autolla.
  En tiedä Espoon julkisista -luulisin, että sinne pääsee myös bussilla ?! Lähistöllä on paljon asutusta.

  Maija
  Hih, aika paljon matkaa tulis kyllä...

  ReplyDelete
 13. Tuonne pitäisi kyllä retki tehdä! Pääsiäisenä heräsin minäkin kummastelemaan ajan kulkua, kun edellisestä Talvipuutarhaan poikkeamisesta oli meillä vuosi väliä. Muistan, että törmäsin silloin siellä vanhoihin kantakaupunkiystäviin ja tuskailin heille talonmyymisajatuksia, kovasti kaipailin silloin takaisin kaupunkiin ja kaikki oli kovin hataraa. Nyt olikin sitten tilanne ihan eri, niin paljon voi tapahtua ja nopeasti. Sänkypostaukseen näin jälkikäteen, että tuohan on ihan piste i:n päälle, ihana!

  ReplyDelete
 14. Rebecca
  Menkää ihmeessä ! Suosittelen, erittäin lämpimästi.

  ReplyDelete
 15. Minä en päässyt tälläkään kertaa, vaikka mieli teki kyllä... Jospas vappuna sitten! Voisi varata pöydän jo valmiiksi.

  ReplyDelete
 16. juuri mietin tuota bastvikin kartanoa kun siinä oli aikanaan aika paljon laittamista. haluaisin tästä läheltä sellaista autiotaloa mikä myös on todella huonossa hapessa. eihän se ole kuin hihat ylös ja hommiin, eiks niin :)

  ReplyDelete
 17. Hanna Christina
  Minä kanssa mietin Vappubrunssia tuolla, mut kun ja jos me toivon mukaan Vappuna asumme jo omassa puutalossamme kyllä mä laitan siellä ihan oman brunssini -hymy korvissa saakka ! :)

  vankavesi
  Hihat ylös vaan ! Bastvik on aivan mielettömän kaunis. Lasikuisti merelle päin on jotain ... mitä monella ei tosiaankaan ole. Ja kun se on vanha lasikuisti. Tunnelma on ihana.

  ReplyDelete
 18. Mä olen monesti miettinyt että pitää käydä tuolla mutta olen unohtanut ihan kokonaan koko paikan.Kauheen nopeesti vuosi menee.

  ReplyDelete
 19. Sannu
  Tämä kulunut vuosi on mennyt todella nopeaan. Meillä ainakin. Tiedä sitten muilla. Ja kuten tiedätkin, suosittelen lämpimästi ko. paikkaa ! Kannattaa tarkistaa nettisivuilta aukiolo. Ei ole enää niin usein auki kun ennen.

  ReplyDelete