Mun pikku cowboy on jo iso




Kuinka aikaisin sitä oikein tulisi alkaa järjestelemään synttäreitä ettei tulisi kiire?
Ja enhän minä mitään kunnon kuvia ehtinyt ottaa... Täysi työ emännöidä kekkereitä ja hoitaa tarjoilut. Kolmelta tuli ekat vieraat niin minulla oli kaikki vielä ihan kesken.

Laiska emäntä tosin kävi aamuvarhain hakemassa kaikki sörsselit Stockan Herkusta. Kerrankos sitä, kymmenen täytetään. Ajattelin, että pääsen helpolla. Helpommalla pääsin kyllä mutta olihan tuota puuhaa.

Verneriä lahjottiinkin. Rahalla. Vaatteilla. Uudella X-box pelillä, kirjoilla, sarjiksilla. Poikien jutuilla.
Mutta kyllä mä mielessäni mietin, että oisko viimeset synttärit. Niin iso poika. Ettei kuulemma tarttis mitään.

Oli ihan ihanaa ja jännittävää esitellä taloa. Osa tykkäs ja osa oli silleen, että onhan tämä, erilainen.


25 comments

  1. Onnea Vernerille! Kivan näköisen synttärisisustuksen olit tehnyt viireillä ja palleroilla. Ja nam, tarjottavat oli varmasti hyviä (nimimerkki Stokkaan luottava). Mistä kivat paperipallerot hankit?

    ReplyDelete
  2. Teidän talohan näyttää tosi kauniilta. Minusta on mukava järjestää lasten synttäreitä, vaikka onhan siinä tietty puuhaa. Ensimmäisestä tosin opin, ettei sitä niin kamalasti kaverisynttäreille ainakaan tarvitse pingottaa. Tunnelma on tärkein. Ja karkit!

    ReplyDelete
  3. Siis niin kivat oli synttärit ja tarjoilut, että älä yhtään huoli! Ja teidän kotinnehan on aivan ihana. Sehän on aivan sama, mitä mieltä muut ovat, eiks jeh. Se on teidän KOTI! Mutta minä ainakin tykkään!!! Nähdään taas pian...

    ReplyDelete
  4. Onnea Paljon Vernerille:)
    Viime kesänä kun meillä oli tuparit siis oli kämppä täys porukkaa niin kaikki sano et onhan tää vähä erilainen...En vissiin keneltäkään muulta kuullu kun mun veljeltä ja sen vaimolta et tykkäs ihan hirveesti.Mä en sitä odottanutkaan että ystävät olisivat hehkuttanut mutta mies olis varmaan halunnut että olis vähän kehuttu kun puolvuotta melkee remppas töiden jälkeen jokapäivä.
    Mun mielestä teidän Talo on aivan ihana:)Just tollanen unelmien talo, rempattu vanhaa kunnioittaen ja kivasti säilytetty alkuperäisiä juttuja..Ja kauniisti sisusteltu.

    ReplyDelete
  5. Jaa että erilainen :DDD
    Kysyikö kukaan, että aiotteko nyt kasvissyöjiksi ja vaihdatte kahvin teehen? ;)

    ReplyDelete
  6. Hilpi
    Olen hankkinut paperipallot (lyhtyjä, joihin saa kynttilän sisään) joskus vuosia sitten Pikkukenguru nimisestä kaupasta jolla on nettikauppakin.

    Kirjailijatar
    Karkit meni meilläkin ;)
    Siivouksen ainakin jätän aina jälkeen -tyhmää pestä lattioita kun synttäreillä ne tahmaantuu kuitenkin. Imuria käytin pikkusen ennen.

    -A-
    Niinhän se on ! KOTI on aina oma, ei muiden. Ja meillä varsinkin. Tyyli kun on oma. Kuitenkin sitä vähän jänskättää kun vanhemmat ja tämmöset ... jotka ainakin meillä on kauhistelleet tätä vanhan talon hankkimista ... Näemme taasen pian !

    Sannu
    Noinhan se menee! :) Kun on aikaa laitettu ja puuhattu niin ois ihanaa kuulla juuri jotain sanoja, tueksi. Mutta lähinnä vaan ihmetellään :D
    Että pitikin tämmönen sitten hankkia ;D Hih !
    Kiitos kauniista sanoistasi!

    ReplyDelete
  7. nanna
    - ei kysynyt ;D mutta kompostoinnista kyseltiin , hah! Mutta uuttahan se meillekin on !!
    :)
    Mun kasvimaakin alkaa jo rehottaa kun älysin pitää koko ajan hallaharsoa. Kai vielä on kylmää sitten.

    ReplyDelete
  8. Mun täytyy vielä laittaa tänne Sannu semmonen juttu että jotenkin Blogger koko ajan temppuilee sun blogissa !!! :/ :(
    En pääse kommentoimaan ! Murrrrr. Mutta siis tätä kautta jos kurkit niin onnea onnea ja tsemppiä odotukseen ! Mullakin särki Lotan odotusaikan paljon päätä mitä Vernerin odotuksessa ei taas ollut ...

    ReplyDelete
  9. Hei Niina, erilainen on vaan hyvä! Tusinakodit kuuluu joillekin, mutta ei takuulla sinulle! :) Kivalta näyttää! Onnea synttäripojallekin!

    (huutomerkkiä huutomerkin perään!)

    ReplyDelete
  10. Onnittelut täältäkin! Iso poika jo, mutta lapsonen vielä monta vuotta :) Mitäs sitä turhia stressata ruualla kun valmistakin on saatavilla, aina ei tarvii tehdä kaikkee itse. Teillä on ihana koti, mutta kaikkiahan ei tarvitse miellyttää, pääasia että itse viihtyy! Meidän äiti aina kauhistelee vanhan talon ostamista, kun siitä välillä väläyttälen. On niin paljon remonttia ja rahareikää sitten ja mistäs sitä ikinä teitää jos onkin homette jne, jne...PHUUH, TIEDETÄÄN!

    ReplyDelete
  11. Onnee Vernerille! =) Jaa...sanotaan vaan, että makuja on monia. En kyllä voi ymmärtää kuka ei mukamas teidän talosta tykkäisi!!!

    Meillä vietetään 10v lauantaina.

    ReplyDelete
  12. Onnea kovasti kymppivuotiaalle!

    Ja hei, onneksi me ollaan erilaisia...Teidän koti on tosi ihana!
    Niina

    ReplyDelete
  13. éva
    :)

    Jonna
    Hei, mutta toi onkin hyvä pointti!

    Kirsikka
    Valitettavasti kaikki mistä äitisi varoittaa on ... tadaa, TOTTA ! :D
    ;)

    Krista
    Onko pojat syntyneet näin lähekkäin? ??

    NiinaB
    Kiitän sankarin puolesta! Tänään on virallinen päivä.

    ReplyDelete
  14. Koti on juu teillä kyllä ihanasti erilainen, täällä ruudun toisella puolella tarttis olla suurennuslasi kun yrittää aina tihruta että mitähän ihanaa tapettia tossakin seinässä mahtaa olla...ja muutenkin olen ihan "eksyksissä" aina että mistäköhän kulmasta mikäkin kuva on otettu. Ihana koti! Se on vaan huonoa käytöstä jos ei mitään kivaa osaa sanoa toisten kodista.

    ReplyDelete
  15. Nina
    Mä harvoin, tuskin koskaan siivoan tai järjestelen taustoja kuviini :D hah, ja se kyllä näkyy , hih hi.

    En tykkää, että kuvani saa suurennettua tajuttomiksi, niitä klikkaamalla -siinähän pystyy urkkimaan kaikenmaailman laskut ja valokuvat samalla. Just kun en jaksa siivoilla.

    Mutta harmittaahan se, muakin harmittaisi jos joutuu tihrustamaan. Mutta näin mennään täällä. Samaa tapettia on muissa kuvissa ja olenkin jo aiemmissa postauksissa kertonut tapeteistamme. Tuo on vihreää, Tapettitalon Wiener-Jugentia. Ihanaa. Kuvat on ruokahuoneestamme.
    :)
    Kiitos sanoistasi.

    Ja eihän sitä mitään ylistystä kaipaa tai ilotulitusta mut oishan se kiva,jos jotenkin jotain edes ...

    ReplyDelete
  16. Onnea Vernerille vielä kerran! Ai että koti on erilainen? Ne sehän on vaan hyvä, niinhän sen kuuluukin olla :) Erilainen kuin muilla kun itsekin on erilainen kuin muut. Jokainen tavallaan :)
    Tykkään kovin kuvistasi, näyttää taas kerran niin ihanalle!

    ReplyDelete
  17. Inka
    Kiitän :)

    eilen tänään huomenna
    En tiedä ! Vanha on, ostin Annosta.
    :) Ihana ihana valaisin.

    ReplyDelete
  18. Mäkin oon aatellu, että kymppisynttärit olis "viimeset" juhlitut synttärit (=äidin järkkäämät). Vaikka en suurta stressiä juhlista ole ottanut, on niissä aina oma häslinki niiden aikana kuten ennen ja jälkeenkin.

    Kotinne on upea. Vaikka vierailijan maku olisikin erilainen, jo kohteliaisuus vaati kommentoimaan jotain positiivista. Ei se nyt niin vaikeaa ole. Mä en ymmärrä sellaista "rehellisyyttä", että oma eriävä mielipide makuasioissa on tuotava esille vaikka vain vaikenemalla. Jos ja kun varta vasten kierrellään ja katsellaan, niin voisi kiittää vaikka toisten ahkeruutta/taitavuutta/rohkeutta/huoneiden tilavuutta/käytännöllisyyttä/valoisuutta/ulko-oven sijaintia...

    Uuden okt:n kans olen törmännyt samaan karuun ilmiöön. Joillakin ei ole tilannetajua, kun on pakko möläyttää "en ikinä laittais omaan kotiin tuollaista" tai "me jo etukäteen kauhisteltiin" tai "mä oon aina pitänyt noita ja noita juttuja rumina" tai "on tässä vielä kovasti laittamista" (-Viimeistä listaa myöten valmiissa talossa? Vaiko sisustus ei vielä kelvannut pari viikkoa muuttamisen jälkeen?).

    Vaikka kateuskortti on jo oksettavan kulunut käytössä, väkisin tulee mieleen, että ainakin piilotajuinen kateus tai pahanilkisyys ajaa suoltamaan tuollaisia kommentteja. Tarkoituksena nävertää sitä iloa ja onnea, minkä uusi oma koti omistajilleen tuottaa.

    Onneksi on heitäkin, jotka keksivät myönteistä sanottavaa. Ei sillä, että oma maku/ oma koti tarvitsisi pönkittämistä vaan siksi, että siitä tulee hyvä mieli :)

    ReplyDelete
  19. Onnittelut miehen alulle! Aivan mielettömän ihanasti olet vanginnut tuossa ekassa kuvassa valon ja varjon. Meidän tupareissa yksi sukulais nainen sanoi meille, että parempi olis vaan ollut et olisitte laittaneet pommin tän talon alle ja rakentaneet uuden tilalle. Helpommalla olisitte päässeet. 1937 valmistunut talo vanhus meillä, jota ollaan nyt remontoitu viimeiset 2 vuotta. Enkä lähde täältä kulumallakaan. Kyllä jotkut ihmiset osaa olla niin julmia ja ilkeitä. Mutta onneksi on niitä ihmisiä jotka kehuu ja on mielissään. Kyllä siinä ison urakan jälkeen haluaa kuka tahansa vähän kehuskelua :) Joten haluan vilpittömästi sanoa, että teillä on mielettömän kaunis koti jota olette remontoineet upeasti.

    ReplyDelete
  20. Anonymous
    Kiitoksia pitkästä kommentistasi !
    Juttelet ihan asiaa.

    Villasukka
    Jotkut ei vaan ymmärrä että vanhaan taloon voi ihan totta hurahtaa ja rakastua! Pommi talon alle -just joo! :D

    AAARGH, täällä ei ole mitään järkevää mun blogissani mun osalta. Piti eilen postata mutta eiiii, enhän mä jaksanut :S PLÄÄH.
    Tänään laitan illalla postauksen ! :)

    ReplyDelete
  21. Onnea 10-vuotiaalle!!!
    Teillä on kyllä niin ihanan näköinen koti, heti huolisin:)))
    Täällä juhlitaan 15.päivä pojan
    10v.:)

    T.Kristiina

    ReplyDelete
  22. Mahtava tunnelma ollut Verkun juhlissa;) Ihania koristeita! Meillä on monia tuttuja, joiden mielestä meilläkin on erilaista... Mitä se sit ikinä tarkoittaakaan?? Teillä on kaunista♥

    ReplyDelete
  23. Kristiina
    Kiitos ja onnea myös sinne suunnalle ! :) Kesäsynttärit on ihan huippuja. Meillä vaan oli tuolloin todella kylmä tuuli joten pihakekkerit peruttiin ja oltiin sisällä. Harmillista.

    Mari
    Kiitos, ihana ! Ehkä erilainen on just "erilainen". Semmonen, kun ei kehtaa kauhistella vaan sanoo nyt jotain :D Tiedä sitten ...

    ReplyDelete