Oi, mikä Juhannus!
Vilskettä oli! Lapsilla paljon kavereita. Aikuisilla myös (jee, kiitos A& H !!). Kerrankin tilaa majoittaa. Parhaimmillaan meitä taisi olla kaksitoista plus koira mutta yhdeksän ja koiruli oli se, millä mentiin sitten.

Jotkut ötökät olivat iskeneet retiisisatooni. Muutama saatiin ja muutama on vielä maassa. Aika monessa oli ötökänreikiä ja lehdet oli syöty (KÄÄK!) reikäisiksi. Nämä, jotka säästyivät öttiäisiltä, maistuivat salaatissa. Mun pionit kukkii!

Saunasta uimaan pieneen ilmalla täytettävään altaaseen. Hitsi sitä riemua! Isotkin pojat heiluivat nakuina muiden lasten kanssa (upeaa, kun ovat muka jo NIIN isoja ja kaikki on aina NIIN TYLSÄÄ), juoksivat kilpaa ja olivat vesisotaa. Nauroin ihan kippurassa. Kuvasinkin, mutta ne kuvat on ihan omaan albumiin.
Lauantaina oli ihana ilma. Aurinko paistoi. Lötkötimme ulkona ja palvoimme aurinkoa. KOKO PÄIVÄN. Ja illan. Yöhön saakka.

Perjantaina oli surkeampi sää mutta eipä hätää -kannoimme pöydän vanhan vaahteran alle suojaan sateelta, varjo auki ja niin vain ruokailimme ulkona. Ruoka maistuu ulkona aina tuplasti paremmalta. Maha pömpöttää yhä grilliruuasta, juomasta ... kaikesta ihanasta.

Seura oli niin mukavaa perjantaista sunnuntai iltaan saakka että vähän tuli ikävä sitä kommuunielämää, kun ystäväpariskunta lapsineen ja koirineen kaartoi pihasta pois. Onneksi eivät asu kaukana!

Kyllä oli niin nastaa !


13 comments

 1. Voi miten iloista meininkiä! Mikähän kumma sun retiiseihin on iskenyt? Hyvä että saitte jotain suuhunkin asti;)

  ReplyDelete
 2. Ihania kesäkuvia! Ylin kuva on huippu!

  ReplyDelete
 3. Kuulostaa ihan mielettömältä!!!

  Linda

  ReplyDelete
 4. Kuulostaa hirmuisen mukavalta. Tuo saippuakuplakuva on hieno. Täälläkin pionit kukkivat.

  ReplyDelete
 5. Mari, jarna, Kirjailijatar
  Ah, oli niin hauskaa ... huokaus.Arki on tylsää!

  Linda
  :) Joko lintutapetti on seinässänne? ... Millanen tuli?

  ReplyDelete
 6. Voi ihanuus, lasten onnea on kiva katsella:)

  ReplyDelete
 7. Kuplakuva on täynnä iloa ja riemua! Saisipa itsekin puhaltaa kuplia tai hyppiä ja tanssia niiden perässä... Muistan, kun olin lapsena saanut ekan kuplikseni Lintsin narunvedosta. Se oli mun aarre!

  Lämpimin kesäterveisin: Kristiina

  ReplyDelete
 8. Anu
  :) Niin on.

  Nalle
  Onnistunut, kaikin puolin.

  Kristiina
  Ostin Köpiksestä nyt keväällä semmosen sammakkopyssyn. Siitä kun painaa ja on laittut siihen ainetta, puhaltaa sammakko suustaan kuplia (todella todella paljon!) kurnutusäänen säestyksellä. Ja sit sen silmät vielä vilkkuu. Toimii paristoilla.

  ReplyDelete
 9. Ihanan rennolta kuulosti teidän juhannuksen vietto.. Joskus isommat lapsetkin osaavat irtautua ja olla lapsenmielisiä lapsia. Se on ihanaa katseltavaa! :)

  ReplyDelete
 10. Oi, millaiset pionit :) Jäin oikein odottamaan niitä ja ihania on. Kivat fiilikset kuvissa!

  Hauskaa kesää!

  ReplyDelete
 11. Ihania riemukuvia ja ihana mäykky!
  Johanna

  ReplyDelete