Oi, pieni pöytäni




Muutettiin kolmiosta isoon taloon. Hankinnat: Vernerille koulupöytä, yksi nojatuoli äitienpäivänä alakertaan ja senkki (kaappi) yläkerran telkkarin ja pelikonsolin alle (Huutonetistä keväällä).

Mitään muuta huonekaluja me ei olla tänne ostettu. Siitä voi päätellä, että meillä on varastot pullistelleet tavaraa. Ja vanha koti. Kolmio. Oli aika_täynnä_tavaraa.

Viime viikon perjantaina sain kuitenkin tämän "kotiin".
Pieni kirjoituspöytä toimittaa tätä bloggailupaikkaa meidän makuuhuoneessamme.
Yksinkertaisesti se meni niin, että kun näin pöydän, se oli pakko saada. Ja mies pyöritteli silmiään ja pudisteli päätään.

Yksi parhaista jutuista joita olen hankkinut. Nämä sorvatut jalat. Kauniit. Ekoissa hurjissa visioissa olisin sutinut pöydän mintunvihreällä maalilla. Annan olla näin. En raaski maalata.

20 comments

  1. Oi, ihanat sorvatut jalat. Tuollaisesta olen aina välillä haaveillut, just sellaiseksi mintunvihreäksi maalattuna, tai turkoosikin vois olla aika raju..:-)

    ReplyDelete
  2. Minun mielestä hyvä juuri noin. Vaikka maalattunakin tulisi varmaan nuo ihanat muodot hyvin esiin. Tuo eteisen kaapin muodonmuutos on ihan loistava. Eteinen syö niin paljon tavaraa... kauhulla ajattelen, mitä meidän eteiselle pitäisi tehdä, kun se on täynnä kiinteitä holvikaariovellisia 90-luvun kaappeja, mikä on säilytyksen kannalta hyvä, mutta jos ne puretaan, ei tavarat mahdu taatusti minnekään. Huoh. Tuttu muuten tuo tunne, ettei oikein ehdi koneella olemaan, hätäinen vilkaisu blogeihin ja ehkä päivitys, ja sitten taas hommiin tai nukkumaan. :)

    ReplyDelete
  3. Aivan ihana pöytä. Siro ja keveä ja aika täydellinen juuri tuollaisena sopivasti patinoituneena. :)

    ReplyDelete
  4. Teillä on tosi kaunista, pirteää ja persoonallista! Ihania kuvia!

    Ihmettelen aina, kun ihmiset tekevät hyviä löytöjä. Mulla ei ole minkäänlaista vainua hyvien hankintojen suhteen... Paitsi miehen mummola, josta on pian kaikki ihana tyhjennetty. Passitan miehen mahdollisimman pian hakemaan vanhaa kiikkustuolia, jotta saan sen verhoiltavaksi.

    Odotan taas innolla uusia kuvia ihanasta kodistasi!

    Mukavaa kesän alkua!

    - Kristiina -

    ReplyDelete
  5. Kaunis tuollaisenaan! Aivan ihastuttava tuossa ympäristössä. Maali peittäisi siitä tietyn ajan patinan!

    Täällä kädet maalissa! Turkooseja vetimiä vielä... =)

    ReplyDelete
  6. Kaunis pöytä ja hyvän värinen, vähän samaa tyyliä kuin tämä meidän bloggauspöytä, joka kuulemma sata vuotta vanha ainakin... Jossain vaiheessa tekisi mieli tästäkin poistaa maalit ja katsoa mitä alta paljastuu :) Vitsi kun ois meilläkin joku varasto jonne vois ostella jo valmiiksi kaikkea kivaa. Toivottavasti ei tule mitään ohittamatonta eteen, muuten tulee onkelmia , hih! Eteiskaappi on huippu! Ajattele miltä vaivalta säästyitte, kun ei tarvinnut etsiä sopivan kokoista ja näköistä kaappia. Tosi kaunis tuli.

    ReplyDelete
  7. Ei että pöydässä mitään vikaa olisi mutta silmät osui tuohon ihastuttavan väriseen jakkaraan! Kokonaisuus on tosi hieno, tapetin kera.
    Meillä kävi muuton myötä aikonaan samoin, ei tarvinnut juurikaan ostella, vain penkoa varastoja, omia, siskon, äidin...;)
    Minkä kokoinen asuntonne on? Vaikuttaa tosi ihanalta ja tilavalta.
    Sinulla on hieno, veikeä maku ja taito yhdistää tavaroita.

    ReplyDelete
  8. Ihanat pallukkajalat.Kummin tahansa hieno,maalattuna tai originellina.

    ReplyDelete
  9. tosi hieno pöytä! JA voi että sinä sitten inspiroit kodillasi ja tapetti valinnoilla olen vaakasti nyt kallistunut että haluan runsasta ja kaunista tapettia!;D kävin jo tapettitalossa kurkkimassa. edellinen kaapin muutos on hyvä ja hieno!

    olen niin iloinen tästä sun blogista!
    Anu

    ReplyDelete
  10. Todella, todella kaunis pöytä! (minä tosin maalaisin sen valkoiseksi), mutta ihana myös noin. Jalat on kyllä hienot.

    ReplyDelete
  11. Ihana on pöytä ja karkkipallin kanssa mahtava pari! Tiedätkö, kävin eilen läpi leikekansiotani ja jäin jälleen kerran ihastelemaan Isabelle Smithin kodin kuvia, jotenkin niistä tuli teidän uusi koti mieleen!

    ReplyDelete
  12. Nätti! Tosi komeat sorvatut jalat.

    Jos tulee olo, että tuo on pakko saada niin se on sitten saatava. Ymmärrän! :)

    ReplyDelete
  13. Mannukka
    Turkoosi voisi olla aika ihana! Tai ihan kiiltävä vihreä ! -HUIIII!
    :D

    Miia
    Ei oikein ole aikaa mihinkään !
    Kuinka oppisin nauttimaan tästä sisustamisesta ja laittamisesta, rempanpoikasesta ilman että takaraivossa kytää ajatus että pitäisi tehdä käsitöitä, vaihtaa lakanoita, siivota tai mennä juoksulenkille :D ???! Tai siis olla vaan lasten kanssa ja nauttia vaikka on puolivalmista ?
    Nää on näitä ...

    Kati
    Niin on, kiitos.

    Kristiina
    Kiitos ! :) Ihan nousee puna poskille näistä kehumisista täällä. Paikanpäällä voisitte kuitenkin pettyä ... ;D

    Nonna
    Niin sitä pitää ! :) Hyvä tyttö !

    Kirsikka
    Ei meillä mitään sen kummempaa varastoa ollut. Vintillä kanaverkkokoppi ja alhaalla hillokellarissa se oma pieni lokero. Sinne vaan vaikka päällekäin lattiasta kattoon. Muutto oli yhtä hemlettiä ... voin sanoa. Ja uskon, että mieheni ei enää koskaan halua muuttaa. En minäkään tosin !

    Anonymous
    Kiitän ! Ihana kommentti.

    Rimpsukaisa
    Totta puhut!

    Anu
    Kivaa, että olen jakanut inspistä !
    Tapettitalo on loputon aarreaitta!

    Hanna
    Varmasti maalaisit valkoiseksi, sen tiedän :) Mutta mä en ! Hih hi!

    Rebecca
    Itseasiassa mietin ja punnasin ihan sitä samaa William Morris tapettia meidän makkariin mitä tuossa ko. jutussa oli seinässä, mut sitten kallistuin tähän nykyiseen. Tämä(kin) on mun leikekirjassa ollut, joten mitä opimme ... ?
    Hyvä pitää leikekirjaa ! Kannattaa.

    Hanna
    Juurikin näin!

    ReplyDelete
  14. Kivoja kuvia olet taas laittanut.
    Oletkohan Niina huomannut, että jätät tiettyjen nimimerkkien kommentteihin aina vastaamatta. Tulee vähän sellainen olo, ettei viitsi enää kommentoidakaan, vaikka luulisin sen ilahduttavan bloginpitäjää..

    ReplyDelete
  15. Anonymous
    Apua, en ole huomannut ! Hui, suuresti pahoittelen asiaa jos näin on käynyt!

    Joskus vastaan kimpassa kaikille joskus vain niille jotka ovat kysyneet jotakin -kiireen vuoksi, koitan vastailla kaikille. Koskaan ei ole tarkoitus loukata ketään!
    Suuret pahoitteluni ellen ole vastannut jonkun kysymykseen !

    Aurinkoa kaikille tasapuolisesti eikä rusketusrajoja kiitos :D

    ReplyDelete
  16. Täälläpä löytyi kaunis blogi. Oli kiva katsella kauniita kuvia. Kaunis koti, kivan rento ja persoonallinen. Palaan toistekin. Mukavia kesähetkiä ;)

    ReplyDelete
  17. En ollenkaan ihmettele, että tuo oli saatava! Niin kaunis!!

    Olen haaveillut ruokapöydästä, jossa olisi tuollaiset sorvatut jalat!

    ReplyDelete
  18. Suloinen pöytä, mutta vielä suloisempi pikkujakkara. Olet varmaan itse maalannut? Saako udella mahdollista maalin värikoodia? Maalasin juuri itsekin vaaleanpunaisen jakkaran, mutta siitä tuli aika hailakka...kiva joo, mutta saisi olla enemmän potkua. =)

    am

    ReplyDelete
  19. Huoh, olen huono ihminen ! Olen unohtanut vastata tai en ole edes huomannut. Anonymous kyseli talomme kokoa. Tämä on aika iso; alakerrassa keittiö, sali, olohuone, eteinen, wc, sauna ja kodinhoitotila, kuisti.
    Ylhäällä kolme makuuhuonetta, kylpyhuone ja aula.

    Jakkara on tosiaan saanut värinsä mun siveltimestä. Mä katson sen värikoodin , tallessa on kyllä! :)

    Kiitti kommenteistanne !!

    ReplyDelete
  20. Mulla on samantyylinen rokokoopöytä joka on maalattu sinapinkeltaiseksi :) oli sitä väriä kun ostin sen viime kesänä..

    Ja tuo pikkujakkara, tuollainen löytyi mun siirtolapuutarhamökistä kun se hankittiin. Aivan ihana väri tuossa sun jakkarassasi!

    ReplyDelete