Tyynyn päälle



Jonkun lempparikesäherkku on vesimeloni !
Myös mun ... ja linjat tykkää. Eilen ihan kahden mun miehen kanssa saunottiin ja juotiin kylmää skumppaa. Luksusta arjessa. Lotta oli jo nukkumassa ja Verneri ei maisemissa. Sekaan skumppalasiin heitettiin muutama vattu ja punaherukka. Omista pensaista. Istuskeltiin kuistin rappusilla pimenevässä lämpimässä illassa. Päivällä mies grillasi tämän kesän ehkä parhaimmat pihvit. Ai ai ai. Grilli on käynyt kuumana melkein joka ikinen päivä ja ulkona on istuttu pitkään ja hartaasti. Joko ihanien kesävieraiden kanssa tai omassa porukassa tai naapuriporukassa. Itse olen tykännyt näistä lämmöistä. Älkää ampuko ! :D
Ainoo kauhistus on olleet nuo ampiaiset. Mua pisti eilen yksi sormeen. AU!



Ja sitten ...




Joskus aikaa sitten keväällä White Country - blogin Outi piti tahollaan arvonnan, jossa oli palkintona ihanan värikkäitä Amy Butlerin kankaista ommeltuja tyynynpäälisiä. Missasin nuo blogiarpajaiset, niin tyypillistä. Ja tietenkin Outi oli niin ihana, että muisti minua pienellä paketilla, jossa oli aivan ihastuttava tyynynpäälinen Lotan sänkyyn. Kiitän vielä kerran! Lotta muuten parasta aikaa nukkuu yläkerrassa ja pitää pikkuruista päätään siinä samaisella tyynynpäälisellä. Siitä sain sen kärpäsen ommella Amy Butlerin kankaista. Tässä näitä minun tekeleitäni.

Päätin lopettaa blogitaukoni koska elokuu jo koputtelee ovella. Minulla onnekkaalla on vielä kokonaiset kolme viikkoa kesälomaa jäljellä ! Tähän saakka ollaan kovasti uitu , Stadikalla on mitä parhain lastenallas Lotan ikäisille. Vesi on lämmintä ja koko altaan pystyy kahlaamaan läpi ilman että kummassakaan päässä on syvää. Tänään aamulla me oltiin heti siellä taas. Onneksi mies viihtyy myös skidialtaassa, saan itse uida hieman matkaa radoilla. Jos näette paikalla hassua setää hassu lakki päässä ja siinä ympärillä pärräävää muumiuikkariasuista kellukkeista tyttöä, ne on ne mun. Kesämies ja Lotta :)

Verneri lähti eilen Helsingin saaristoon ystäväperheen mökille muutamaksi yöksi. Siellä on rapujuhlat niin pääsee sinne sinkoilemaan muiden kuin meidän riesaksi ;)

Mihinkään pitemmälle ei loman aikana suunnata. Tarkoitus on matkustaa Porvooseen ja Turkuun. Ja ehkä kohta Plantageniin ostamaan ehkä uuttaa aurinkovarjoa ulos. Ehkä. Oon harmitellut rahapulaa ja se on ihan mun oma syyni. Mitäs oon tuhlaillut kun porsas.


16 comments

  1. Ihanat tyynyt! Sopivan räväkät!

    Minäkin vielä jaksan nauttia näistä helteistä! Ihanaa istuskella pitkälle iltaa vähissä vaatteissa ulkona!

    Mukavaa lomaa! Oikein kivalta kuulostaa, leppoisaa!

    ReplyDelete
  2. Tuhlaillu ku porsas :) Kuulostaapa tutulta!Kuule kerrotko mistä tuota BoligLiv-lehteä oikein sais ostaa?Kävin kurkkaamassa ne kankaat aiemmin vinkistäsi ja pari jäi kummittelemaan mieleen.Rahapula vaan vaivaa niin että omat tyynyt saa vielä odottaa.

    ReplyDelete
  3. Oi miten kaunista. Ihania tyynyjä olet tehnyt. Voi kun tuo kuulostaa liian tutulta, että on rahapula. Mua oikein harmittaa varsinkin kesällä tää rahapula, kun haluais mennä ja tehdä kaikenlaista. Muita tästä ei voi syyttää kun itseään siitä tuhlailusta. Toisaalta sitten jos ollaan oikein positiivisia niin rahapula saa ihmisestä tosi kekseliään. Mutta näin syksyn kynnyksellä huomaa taas sisustuskärpäsen pistäneen niin haluais kaikkee kivaa uutta, muutoksentuulia ;)

    ReplyDelete
  4. Mullon ollukki iha ikävä sun juttuja :) Kivoja tyynyjä ja ihuna Lotta. Meillä tuota miestä ei saa kirveelläkään veteen ei uimahalliin, järveen, ei mihinkään. Täällä se on ruikuttanu rannalla Liinun kans ku me Jonin kansa ollaan polskittu menemään... mitenhän sen sais höynäytettyä :)

    ReplyDelete
  5. RimpsuK
    Bolig Liv on työkaverilta kun kävi Tanskassa niin pyysin tuomaan. Sitä ei taida Suomesta saada. Mulla on onni siinäkin että pojan kummisetä lähtee ens viikonloppuna Tanskaan niin saan elokuun Bolig Livinkin :)

    Muille vastaan myöhemmin nyt vaan nopsa vastaus kysymykseen :) !! Kiirus on.

    ReplyDelete
  6. Arvaa, mä just eilen etsystä zoomailin amyn kankaita. Tarkoituksena tosin päällystää niillä meidän ruokapöydän tuolien istuinosat. Eräät porsaat, kun ovat porsastelleet ne sen näköiseksi, ettei vieraita kehtaa istuttaa kuin pimeässä niille :)

    Mä lähden nyt ajelemaan teidän suuntaan. Eikun eka fiksaan naamaa vähän ;)

    ReplyDelete
  7. Moikka!

    Oooh ja aah, meikäläisellä rahapula vasta alkamassa, kun tänään loppuu äitiysloma. Pah. No, onneks oon tuhlannut aika hyvin nyt tämän vuoden, ei mitään kamalan isoja oman pussin hankintoja edessä.

    Minä oon kans nautiskellut helteistä, tykkään tykkään! Ja kun on kotona ilmalämpöpumppu, pääsee viileään pakoon tarvittaessa. Mut ampparit, hiivatti setään. Täällä myös. Tuossa on nyt bongattu pesä autokatoksen pellin sisältä. Ei olla vielä keksitty, miten se tuhotaan.

    Kivaa kesäloman jatkoa sinne sulle :)

    ReplyDelete
  8. Nuo ampiaiset ovat olleet jotenkin kauheen kiukkuisia tänä kesänä. Meidänkin 2-vuotiasta pisti eilen amppari jo toistamiseen tänä kesänä...Ompelemasi tyynyt ovat kauniita.

    ReplyDelete
  9. Heippa!

    Lomasi kuulostaa tosi mukavalle ja sitä on vielä ihanan paljon jäljellä. Tosi makeita nuo tyynyt, kelpais mullekin =0)

    Auringonlämpöisiä ja leppoisia lomaviikkoja!

    ReplyDelete
  10. Kauniita tyynynpäällisiä!

    Saakos sut muuten linkittää?

    ReplyDelete
  11. Ihania kankaita! Voi kun en malta oottaa, että saan taas joskus alkaa miettiä sisustusjuttuja ihan tosissaan! Teillä näyttää ihanalta. Mukavaa sunnuntaita!

    ReplyDelete
  12. Nonna
    Kiitos paljon :) Pidän todella paljon näistä kankaista plus että ovat kauniita katsella myös erittäin hyvälaatuisia.

    Villasukka :) Niin saa ! Ja kun ei oo varaa shopata uutta sitä tuunailee vanhaa ;)

    Jenna
    Laiturilta veteen vaan ! :D
    Sano sitten että yksi pöhkö bloggaaja käski tehdä niin :D

    nanna
    Olipas mukavaa rupatella eilen. Päällystä ihmeessä Amyn kankailla. Tulee hienot sitten !!

    Hannis
    Mites sulla nyt vasta loppuu äitiysloma ? Onko kaksos-äideillä pidempi ?
    :) Noh, ei muuta kun sivubisnestä kehittelemään.

    Nina
    Niin ovat ! Ja mua kun ampparit vielä suuresti pelottaa ...

    Anki
    Kiitos ! LOmA !!! JEEE. Jihuuu !! :)

    Sissi
    Kiitän ja saa linkittää toki !

    Mari
    Ja mä en malta odottaa että pääsen blogisi ohessa seuraamaan talonne remppaa ja sisustusta.
    Siitä tulee NIIIIIIN kaunis. Ja koirulit ja kaikki. Kyllä teillä on idyllistä sitten :)

    ReplyDelete
  13. Ihana taas päästä lukemaan piitkäst' aikaa mansikkaista blogiasi! =) Koskas nähhään? Tulisitteko kylään?

    ReplyDelete
  14. Mulla kesti ikuisuus vastata... siitä tapetrista siis. Se on niin ihana että olen pantannut sitä sillä ajatuksella että mitäs jos me kohta muutetaan ja sit mä olen laittanut sne tähän kämppään. Mutta olen nyt tullut siihen lopputulokseen että tänne se on laitettava ja joku päivä sanoa sille heipat. Ilmoitan millainen siitä tuli kun saamme sen seinään saakka. Ihania lomapäiviä tai siis viikkoja :)

    Linda

    ReplyDelete
  15. Kerrassaan upea rautasänky! Mahtavat kankaat myös, oikein hyvin sopivat tyynyt yhteen ja tuohon sänkyyn. :)

    ReplyDelete
  16. Kiva, että pikkutyynylle löytyi pikkuinen pää. :-)

    ReplyDelete