Joskus tuntuu ...



siltä, että voisin asustella täällä ! Koti on Blafren pitäjien ja aivan ihastuttava. Värien käyttö on valloittavaa. Näihin kuviin palaan aina tasaisin väliajoin kun ne kerran käsiini sain (kiitos vaan, se taisi olla Ihan pienen putiikin Mai, joka minulle näistä vinkkasi. Ja se oli menoa se, mun kohdallani). Saan inspiraatiota ja ideoita. Tapetti takana on Louise Bodyn, meillä on hänen mallistostaan yläkerrassa myös lintuja, muttei tätä kyseistä mallia. Mietin koko ajan kuumeisesti minne voisin tätä laittaa, muttei vaan sovi minnekään. Miksi ihmiselle annetaan vain yksi koti jota sisustaa ? Häh ?
Ei tarvitse kun hetki vilkaista näitä kuvia niin ihmeesti tekee mieli siivota kotona. Tänään. Heti.



House Doctorin astioita näyttäisi olevan ja kaikenlaista muuta kivaa värikästä.






Pienet hupaisat yksityiskohdat ovat minusta vaan niin parhaita sisustuksessa kuin sisustuksessa. Tämä saapasjalkakissa on suloinen otus. Pioneiden aika jo ohi, mutta ensi kesäsä saadaan taas sitten nauttia pioneista eikös vaan?



Mikä ihana väri tässä varjostimessa !



Näihin portaisiin kuvittelen itseni ...




Pidän myös paneloidusta seinästä kovasti. Jos se on maalattua panelia. Mäntypaneli sellaisenaan menee ihan yli hilseen mun kohdalla. Edes kesämökille en sitä kelpuuttaisi. Mutta en myöskään suutu sellaisille ihmisille ketkä sitä rakastavat. Meitähän on moneen junaan.

Kuvat / photos from lovely Blafre Bloggen
Photographer: Elisabeth Sperre Alnes
Käykää muutoinkin tututustumassa Blafren blogiin ja sivuihin.
Ja minne mun fonttivaihtoehdot taas katosivat ?! Bloggeeeeeer!

24 comments

  1. On kyllä kaunis ja raikas! Ja erehdyin menemään noille sivuille. Tiedätkö toimittavatko Suomeen tai onko noita termareita esimerkiksi Suomessa myynnissä?

    ReplyDelete
  2. nuttula
    Oiskohan Mailla Ihan pienessä putiikissa vielä termareita ? Mailla on ainakin muuta Blafren tavaraa jonkun verran :)
    Ja kai nuo toimittavat Suomeenkin. Ihan kun oisin joskus katsonut.

    ReplyDelete
  3. Kiitos vinkistä.
    Ihana koti todella! Mä aloitin jo siivoamaan, kun tuli samanlainen inspis, mutta vaikka lattiat kuurasi, niin tämä koti pysyi muuten aika ennallaan. Ottaiskohan noi aupairin. Voisin mennä hetkeks tai hiukan pidemmäksikin :D

    ReplyDelete
  4. moi

    ihania kuvia! luulen, että jokaisen kodista saisi ammattikuvaajan taidoilla kauniin. ja se salaisuus tuntuu olevan kaikissa lehdissä esitellyissä kuvissa, että -niinpä- on siistiä. meillä ei pysy siistinä kauan mikä on tooosi rasittavaa. tänään aloitin kodin (ja elämän) suursiivouksen, kaikki vaatteet, rojut, lehdet yms käyn läpi ja karsin reippalla kädellä. ihana päätös! :)

    ReplyDelete
  5. Siivousinspis ei olisi nyt pahitteeksi, kun villakoirat hyppii jaloille ja ruokajämät pöydän alla kasvaa jo karvaa... Mutta josko sen sijaan kävisin linkistä ihailemassa toisten kotia! :D

    Minä sudin välittömästi kolme vuotta sitten mäntypaneelit eteisestä valkoiseksi. Ja olohuoneen seinät. Ja katon. :D

    ReplyDelete
  6. Olen miettinyt, että mahtaako seuraava aalto olla, että raivoissamme me tai jälkeläiset poistamme kaikki valkoiset maalit puun pinnalta ja paljastamme ihanan männyn keltaisuuden = ) Ei voi olla! Paitsi, että vielä 15 v sitten kauhein sisustus oli 70-lukua, mikä nyt sitten taas sopii monen silmään. Oi aikoja, oi tapoja!

    ReplyDelete
  7. Oon käyny tuolla aiemminkin ihailemassa;) Tulee aina kiva inspis saada talo joskus rempattua... Esittelen sit miehellekkin kuvia jos se inspis iskis siihenkin;) Nyt meillä on täällä möksässä kauhea sotku, kun asennetaan porinmattia. Mukavaa viikonloppua!

    ReplyDelete
  8. Toi on kyllä aina vaan niiiiiiiiiiiin täydellinen!

    Mä olen miettinyt ihan samaa, että miksi on vain yksi koti tapetoitavana, kun ihania tapetteja on niin käsittämätön määrä. Olispa ihanaa, kun olisi 12 koppia tapetoitavana. Tosin ei niissä huoneissa ehtisi viettämään riittävästi aikaa, että taidan olla ihan tyytyväinen nykyiseen. Ja vaihtaa taas tapetit, kun tulee sellainen tarve.

    Viikonloppua!

    ReplyDelete
  9. Upeita kuvia, ihana koti! Ylimmän kuvan tapetti on tosi kaunis, kiitos vinkistä :) Ottaisin mielelläni tuollaista tapettia ja tuon valkoisen pöydän.

    ReplyDelete
  10. Tosi valloittava tuo ylin kuva.

    Naulakkosi on myös aivan ihana.

    Kivaa viikonloppua!

    ReplyDelete
  11. Iloinen koti!
    Heillä & teillä!

    Kivaa viikonloppua:)

    ReplyDelete
  12. Siivousinspis iskee aika ajoin, tai oikeastaan sellanen tavaran karsimisfiilis. Mekin raahattiin lasten pienet vaatteet ym. kirppikselle...tuli hyvä mieli, tyhjempi varasto ja jonkun verran rahaa :)

    Tuo koti on ihanan raikas ja pirteä! Tykkään.

    ReplyDelete
  13. Hei mulla käy ihan samoin. Paras tapa motivoida minua siivoamaan, on lukea sisustuslehtiä. Kun näen jotain tosi kaunista, on pakko tarttua pölynimuriin :) Ja tämä oli kaunista, kyllä.

    ReplyDelete
  14. Tosi kivasti väriä piristyksenä tuolla kodissa. Portaikko on mahtava. Ja nuo teidän makuuhuoneesta otetut kuvat edellisessä postauksessa. Tää kuolaa täällä! Ihana ihana ihana nurkka. :)

    ReplyDelete
  15. Ihana sivuvinkki ja söötin näköinen perhekin. Aurinkoisia syyspäiviä teille. Meidän päiviämme valaisee viikon ikäinen tyttövauva!
    Johanna

    ReplyDelete
  16. ihania sisustustavaroita, tapetteja ja yksityiskohtia!! Ihanaa tuo paratiisimainen tapetti jossa on lintuja:)

    ReplyDelete
  17. Toi koti on niin ihana:)Mulla samoja kuvia koneella.Tekee heti mieli järjestellä hyllyjä kun katselee noita kuvia.
    Mä tahtoisin tollasen pöydän mikä tossa ekassa kuvassa on.

    ReplyDelete
  18. Huomioni kiinnittyi kommenttiisi Elohiiren blogissa ja tulin katsomaan toista 158 senttistä :D Kiva blogi sinulla, mukavaa tiistai-iltaa!

    ReplyDelete
  19. Ihania värejä tosiaan. Ihanaa värinkäyttöä ihailin kovasti Köpiksessäkin.

    Glorian Kodissa oli muuten joku aika sitten juttu, että suuressa maailmassa (en muista missä) mäntypaneelit ovat taas tulossa... Iik! Sitten taas rapsitaan maaleja pois. No ehkä ei...

    ReplyDelete
  20. Oi,oi...ihanat värit ja kaikki! Tiietkö, perustat oman sisustusfirman, silloin on monta kotia! =) Se olisi niin sun ala!

    Ja upeeeaaa toi allaolevan postin naulakko! Suil on kyllä tyylitajua!

    ReplyDelete
  21. Ihastuttavan virkistäviä kuvia!! :)
    Mulla on ihan sama juttu, mäntypaneli on siis niin kamalaa, etten voi edes sanoin sitä kuvailla... Meidän kodissa OLI eteinen ja porraskäytävä/aulatila mäntypanelia ja se oli vielä vedetty kellertävällä lakalla!!! Siis niin hirvee. Ei auttanut muu kuin ottaa pensseli käteen ja vedellä 4 kerrosta maalia pintaan. Nyt on hyvä!! :)

    ReplyDelete
  22. Ihana juttu teistä lehdessä - aivan ihana! :)

    ReplyDelete
  23. Voi miten onnistunut se Kotivinkin juttu; Ihana! Upea se kuva sinusta ja lapsista.

    ReplyDelete
  24. Ihanat kuvat ja ihanan yllätyksellinen sisustus pienine yksityiskohtineen.
    Kiva juttu Kotivinkissä, todella kaunis koti.

    ReplyDelete