Mulle tämä !



Silloin kun olin äippälomalla/hoitovapaalla kotosalla, katselin (kun ennätin) telkkarista päivällä kyseisen sarjan uusintoja ja olin jälleen kerran kuin sulaa vahaa. En tiedä, mikä tässä sarjassa on se mun juttuni, mutta jokin on, kun jaksan liimautua ruudun eteen ja katsoa. Siksi ilostuin suuresti, kun huomasin sarjan tulleen dvd:lle! Katselen telkkaria niin vähän nykyisin että dvd on mitä parhain juttu minulle. Kun ei meillä ressukoilla ole edes tallentavaa digiboxia. Mielummin katselen tätä, kuin miljönääri-äitejä shamppislasit käsissä tai viidettätoista erilaista csirikospaikkatutkijalosangelesnewlasvegaswhateveriä!

Kiitos tästä !

23 comments

  1. Tää on niiiin hidastempoinen ohjelma, että oikein verenpaine laskee. Tykkäsin kans. Oltiin viikko sitten kylässä ja näin pätkän niintä miljonääri äideitsä. Ei hyvänen aika!

    Muhun uppoo britti- ja ruotsidekkarit, mutta ei kans niinkään noin miljoonasarjat. Miljoona budejetilla tehdyt, joita on miljoona samanlaista tai ne, joissa esiintyy miljonääri äidit. Hyi hyi!

    ReplyDelete
  2. Ensinnäkin onnea Lotalle!! Taas on vuosi vierähtänyt... voi miten nopsaan.

    Tuosta sarjasta mäkin tykkäsin. Siinä oli jotain sellaista leppoisaa ja viipyilevää. jotain ihan toista kuin suurin osa telkasta tulevasta soopasta. Meilläkään ei ole tallentavaa digiboksia, EIKÄ dvd:tä! Jälkimmäinen olis hankintalistalla.

    ReplyDelete
  3. Aaaah, tää oli mun ja miehen suosikkisarja silloin vuonna...hm, no kauan aikaa sitten ;-) Asuttiin silloin pikkupikkuyksiössä, Koiruli oli pentu... En tiennyt että tätä saa DVD:ltä! Huippua! Vanhat televisiosarjat on ihan parhaita :)

    Myöhästyneet onnittelut Lotalle!

    ReplyDelete
  4. :D Tää oli kiva sarja. Pitäiskin nähdä joku jakso taas, siitä on niin pitkä aika kun sen ekaa kertaa näin.

    ReplyDelete
  5. Taisin vetää tuon fanituspuolen vähän liian tosissani. Lähdin yläasteen jälkeen Alaskaan vaihtariksi. Okei päätökseen vaikutti myös muutama leffa (tooosi hyviä syitä). Tiedän, että sarja on kuvattu kylläkin Kanadassa, mutta vähän petyin kun meno ei ollut ihan tota. Tietty tämä maalainen laitettiin osavaltion isoimpaan kaupungiin vaikka olisin pärjännyt jossain keskellä erämaata ihan hyvin.

    ReplyDelete
  6. mä tiedän mikä siinä on SE juttu: John Corbett :)

    ihana sarja, en ole aikoihin nähnyt. täytyy ostaa boxi, kiitos vinkistä. meillä ei ole digiboxia lainkaan, ei jää huomaamatta makaamaan telkkarin eteen vaan pitää aktiivisesti valita ohjelma nettitv:stä, ihan hyvä.

    ostin kotivinkin. ihana koti teillä! voisitko laittaa tänne niitä kuvia jotka eivät lehteen mahtuneet?

    hyvää viikonloppua!

    t nim. yksin kotona (jippii!!!)

    ReplyDelete
  7. Katsoinkohan mä tätä koskaan... ei mitään mielikuvaa. Oliko tää se Villi Pohjola??

    Mä tykkäsin Sydämen asialla-sarjasta sekä ruotsalaisista poliisisarjoista / leffoista. Eli Beckit ja Wallanderit ovat kovasti makuuni! Tänään Hulluilta ostin pari Beckiä alle vitosen kappale. Jännitystä tiedossa!

    Viikonloppua!

    - Kristiina -

    ReplyDelete
  8. Oi mikä helmi! Tuo oli niin hyvä! Ja mitä muistoja palasikaan mieleen... Mä olin tuon sarjan aikoihin vielä ala-asteella ja toooosi ihastunut yhteen luokkalaiseeni poikaan. No hänpä aloitti yhtäkkiä kirjeenvaihdon mun kanssa, hih, ja me jutskailtiin niissä kirjeissä paljon just tästä sarjasta ;) Se poika myös lähetti kirjeensä kuorissa, jotka se oli väkästänyt tän sarjan Suosikissa ilmestyneissä lehtimainoksista!!! Nää kirjeet on vieläkin tallessa ja pysyy ;D

    Ja noi DVD-boksit on ihan huippuja! Vaikka löytyykin tallentava boksi, niin ei sitä aina jouda tv:tä avata edes sen verran että laittas ne ohjelmat talletukseen!

    Hauskaa viikonloppua!

    ReplyDelete
  9. Yleensäkin telkkarisarjat dvd-boksina on ihan paras juttu! Voi viettää sellaisia ihania Frendit-, Täykkärit-, Greyn anatomia tai what ever maratoneja = heti telkkarin viereen kun on vähänkin aikaa ja monta jaksoa putkeen.. mikäs sen parempaa? Samalla neulepuikot heiluu ja viuhuu.. :-D

    Tällä viikolla mä oon kuluttanut aikaani www.casttv.comin parissa.. sieltä löytyy vaiks mitä sarjoja.. ihqua! Hitsi, en oo vielä muistanut ottaa kaupasta Kotivinkkiä..

    ReplyDelete
  10. Kai sä seurasit Twin Peaksia silloin vuonna miekka ja kilpi??
    Mä olen sitä mieltä, että telkka ei ole pystynyt suoltamaan mitään niin hyvää ja koukuttavaa enää koskaan sen jälkeen.
    Nyt katson tasan yhtä sarjaa ja se on kadonneen jäljillä. Pystyisin elämään ilmankin ja itse asiassa ilman koko töllöä. Harmi vaan, että se on paras lapsenvahti ever ;)

    ReplyDelete
  11. Joo mäkin tykkään Beckeistä, Wallander-sarjasta kaikesta ruotsalaisesta ja tanskalaisesta poliisimeiningistä. Ne vangitsee mut töllykän eteen. Eilenkin yritin sinnitella sitä Beck-leffaa loppuun mutta luovutin ja menin nukkumaan. Tosin olin sen nähnyt, mutta aikoja sitten. Olen varmaan lukenut kaikki Wallander kirjatkin kun rupesin miettimään ...
    Tykkään myös englantilaisista dekkareista kuten Yorkshiren etsivät, Morset ja ehdoton suosikkini -Midsomerin murhat .
    Ja kaikesta muustakin enkkujutusta niin kun BBC:n pukudraamat AAAAH.

    Mä olen totaalikyllästynyt jenkkibulliin. En oo katsonut yhtään ainoaa jaksoa 24 tai edes Puumanainen sarjaa . Lost meni kans ohi enkä seuraa Greyn anatomiaa enkä edes täydellisiä naisia. En vaan jaksa. Ei voi mitään :D

    Nyt katson DUUDSONIT elokuvaa Vernerin kanssa :D
    Kun en voi antaa sen sitä yksinkään katsoa ja Verneri niin fanittaa noita duudsoneita niinkun varmaan jokainen 10v. poika Suomessa (ei jokainen, tiedän, mutta meidän ainakin ja onhan se aika tylsää mut minkäs teen :( .... )

    Vastailen vielä kaikille erikseen kun ehdin !

    ReplyDelete
  12. nanna
    Joo seurasin sitä ! Mutta loppuhan siitä meni ihan överiksi.

    ReplyDelete
  13. Totta, mut sitä loppua ei lasketa :) Aaah, mä vieläkin muistan ne ekat jaksot ja sen biisin.
    Se, kun tulee radiosta, tulee niin nuoruus mieleen, että pystyn haistamaan teinihajuveden ja hiuslakankin vielä!

    ReplyDelete
  14. Twin Peaks oli karmaiseva! Muistan, miten pelkäsin näkeväni sen hirveän mieshahmon sohvan takana tai peilissä...

    Mä olen ihan lähiaikoina ollut jossain kaupassa, jossa taustamusiikkina soi se tunnari... Heti oli Palmerin Laura ja se hahmo mielessä!

    Mä en juurikaan pelkää tv-ohjelmia, mutta Twin Peaks on poikkeus. Ja toinen melkein liian pelottava, mutta tosi hyvä oli Harper´s Island. Siinä alkoi päitä pudota samaan tahtiin kuin A.Christien dekkarissa Kymmenen pientä neekeripoikaa, Hui!

    - Kristiina -

    ReplyDelete
  15. Voi että minä aina odotin että milloin se Maggie ja tohtori oikein päätyy yhteen :)

    Mulla on mennyt uusintakierros ihan ohi,mutta ihan mahtavia hahmojahan tuossa sarjassa löytyi - mikä ei ole ihan tavallista amerikkalaisissa tuotannoissa... Äkäinen kokki oli mun suosikki :)

    Twin Peaks ja Gilmoren tytöt on sitten ne toiset amerikkalaiset joista tykkään, jälkimmäisen olen katsonut läpi nyt niin monesti ettei enempää pysty. Osaan kai kohta vuorosanat ulkoa...

    Ja sitten vielä, sain sen kotivinkin ja mitä sitä nyt sitten sanoisi ettei mene ihan överiksi... Tykkäsin ja olen kyllä vähän kadekin! :D

    (Ja tapettitalolle taas noottia niistä tunkkaisista mallikuvista, ihan erilaisilta näyttää tapetit kotien seinillä.)

    ReplyDelete
  16. Ihana sarja tuo oli!!

    Ja mua niin nauratti tuo sun csirikospaikka... etc sana. En voisi olla enemmän samaa mieltä! En voi sietää niitä.

    ReplyDelete
  17. Emilia
    Niinpä juuri. Chris juttelee niitä näitä radio-ohjelmaansa , ihmiset löntystelevät karvahatuissaan lounaalle Shellyn ja Hollingin Pubiin ...
    Mun piti katsoa uteliaisuudesta yksi jakso Milssimammoja mutta sitten en vaan katsonutkaan jostain syystä. Oli kai parempaa tekemistä :D

    Tuula
    Kiitos :)
    Meillä on dvd-soitin mutta se on maannu hyllyssä jo pitkään. Katselen Vernerin X-boxin kautta leffoja.
    Pitäs virittää alakertaa toi dvd-soitin niin siellä voisi katsella edes leffoja. Telkkari ei toimi alhaalla vielä kun antennipistoke on rikki sieltä. Enka tahtoisi vetää ylhäältä antenninjohtoa.

    nuttula
    Kiitos ja kyllä, saa dvd:llä ! Nyt just ilmestynyt !

    Sissi
    :) Minä ajattelin ostaa ja katsella.

    Stella
    :D Hih, voi ei ! Meni aika pitkälle tosiaan toi fanitus sulla ! Mä olen koittanut hahmottaa ja etsiä missä talossa te oikein asutte tässä lähellä mutta emmä tajua ... ellei sitten siinä melko heti sillan alta vasemmalla rinteessä ???

    vankavesi
    Joo, yks asia siitä on John ;D
    Mä pyysin kuvia kyllä mutta ei oo kuulunut vielä mitään :( :(

    Kristiina
    Kääkkis, uskaltauduit Hulluille Päiville ! Huuuuui ! :)
    Vitosen kappale, ooh, halpaa !

    KukkaRullaMaaria
    Sun on kyllä pakko sitten hankkia tuo koska tulee tuommoisia herkkiä muistoja mieleen ! :)

    Mannukka
    Joo, siis kaikki saa katsoa mitä tahtoo :) !
    Mun moni ystävä on koukussa täydellsiiin naisiin ja greyn anatomiaan jne. Enkä mä niille valita että miksi katsotte vaan itse ei oo koskaan tullut katsottua :)
    Hyvät maratonit sulla kun voit kutoa samalla. Sehän on tehokasta toimintaa.

    Kristiina vielä
    Twin Peaks oli pelottava mutta jotenkin niin kaukana todesta että sitä pystyi katsomaan.

    Pilvitarha
    Totta, Tapettitalon mallipalat on tunkkasia !
    Täytyy vain osata hahmottaa isolla seinällä.
    :) Kiitos kehuista !
    Ja minä se vasta odotinkin sitä koska Maggie ja tohtori Fleischman vai kuinka toi kirjoitetaankaan menevät yhteen !!!

    Merja ja pampula
    Niin on ! Paras sarja !

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. Oi, tuo on edelleen yksi ehdottomia suosikkejani. Torstaisin kello 20.00, muistan vieläkin miten se tuli telkasta. Sitä ei vaan voinut ohittaa. Telkkarisarjat dvd'llä on aivan parasta, telkkarista tulee tänä päivänä niin paljon soopaa että ei sitä ruutua muuhun tarvitsekaan kuin dvd-boxien katseluun :)

    ReplyDelete
  20. Oi ihanaa, olin jo unohtanut koko sarjan vaikka aikanaan katsoin varmasti joka ikisen jakson. Tuo täytyy hankkia, tai vois vaikka toivoa joululahjaksi! Mieskin tykkää kun ei tarvi miettiä että mitästä-taas-keksis-vaimolle ;)

    ReplyDelete
  21. Inka
    Niin tuli torstaina ! Minäkin muistan !!! :)

    Katariina
    Mahtava joululahjaidea! Lahjojakin pitää pian jo alkaa miettiä oikein toden teolla.

    ReplyDelete
  22. mielettömän ihana blogi sinulla

    ReplyDelete