Paketin päälle nimi

Jokaiseen joululahjaan ei jaksa laittaa pakettikorttia. Jokaiseen, joka revitään hampaat irvessä auki nopeaan. Siihen varsinkaan, jossa on kalsareita. Kuitenkaan en viitsinyt kirjoittaa tänä vuonna paketin päälle kuulakärkikynällä sitä tavanomaista:
"Vernerille, t. tonttu". Vaan muistinpa, että meiltä löytyy nuo aakkosleimasimet! Leikkaan irti paperista, ja liimaan paketin päälle.
Siinä se. Ne tärkeimmät paketit saavat ansaitsemansa pakettikortitkin.
Mutta näilläkin mennään osin. Eikä sen tarvitse olla ihan justiinsa, vaan ihan vaan noin. Kunhan selvää saa.

Eilen 14 pvä. meidän Bömbi, eli Lotta, pääsi vierailemaan Kristan upeassa joulukalenterissa täällä.

Mukavia tontuntouhuja toivotellen, Niina.


14 comments

 1. Ihana idea tuo leimasimen käyttö. Kauniita paketteja on tontut tehneet :)

  ReplyDelete
 2. Hienot nimilaput! Mistä olet hankkinut nuo aakkosleimasimet?

  ReplyDelete
 3. Johanna
  :) Kiitos. Kaikkia paketteja ei tosiaan tarvitse ihan hirveesti panostaa. Esim. halpispapereita laitetaan meidän omille pipanoille ja kummeille ja kummilapsille sitten annetaan paketteja joihin on kääreisiinkin panostettu :)

  Liisa
  Tänks ! Leimasimet on hankittu aikoinaan Augustin Huvilan puodista ! :) Puotia ei ole enää olemassa. Sinooperissa ja muissa askartelukaupoissa saattaapi olla.
  Googlettamalla "aakkosleimasimet" saa varmasti osumia nettikauppoihin :)

  ReplyDelete
 4. Tosi kivoja juttuja saa aikaan yksinkertaisestikin! Hauska idea nuo leimasimet!

  Mä kiinnittelen lahjoihin pääasiassa partion adventtikalenterin mukana tulleita pakettikortteja. Niitä on kertynyt monelta vuodelta. Joihinkin saatan laittaa ostamiani kortteja tai kauniin pakettitarran ( nyt on valikoimassa Nalle Puhia kavereineen ja Disneyn prinsessoja ).

  Mun sisko väkertelee itse kauniita pakettikortteja. Minä pelastelen niitä talteen paperiröykkiöstä. 15- ja 12-vuotiaatkaan eivät avatessaan ehdi juurikaan ihailla kääreitä tai kortteja :)

  Olipa Lotta ihanan nätti kalenteriylläri! Kakkukin oli kuvassa. Mun on tarkoitus leipoa sellainen tänään. Siitä tulee varmaan hyvää, jos kakku tekeytyy jääkaapissa muutaman päivän, eikö? Ajattelin tarjoilla kakkua viikonloppuna, kun veljeni tulee pitkästä aikaa kyläilemään.

  - Kristiina -

  ReplyDelete
 5. Kristiina
  Kyllä vaan, kannattaa antaa tekeytyä. Mä tein eilen taas uuden, kolmas jo :D
  Meillä on glögibileet maanantaina joten siihen leivoin. Torttutaikinankin tein. Pelotti kyllä, menikö pieleen kun myöhään aloin puuhata. Että mitä tästä oikein tulee ! Hihi. Olen pikku flunssassa kotona joten aikaa oli; tosin huomenna töihin. Mä lorottelin ihan vaan reippaasti sitä vaahterasiirappia kostukkeeksi. Ihanan pehmeetä ja kosteaa kakkua tulikin kun aamulla hitusen maistoin.
  Nyt tirsoille että parenee !

  ReplyDelete
 6. Minäkin haluan tuommoiset! Ihanat ja ajattomat, sopivat monenlaiseen askarteluun!

  Mutta nyt Lottaa katselemaan... =)

  ReplyDelete
 7. Sä olet raaskinyt käyttää norsupaperin :)

  Ja kuinka ollakkaan, meillä myös omat ipanat ja muut lahjojen repijät saa pakettinsa peruspapereissa. Siitä puheenollen, täytyy lähteä paketoimaan!

  Torttutaikina oli tosi hyvää! Mä vaan kämmäsin itse, kun ei ollut paistonkestävää hilloa, joten hillot levisi, mutta hyviä niistä silti tuli. Ei vain salonkikelpoisia, mut ihan mökkikelpoisia :)

  ReplyDelete
 8. Palasin juuri kaupungilta viimeistelemästä joululahjaostoksia. Pitäisi saada kummilasten lahjat pakettiin ja postiin pikapuoliin. Meillä samaiset Augustin huvilasta löytyneet leimasimet ovat jo parina vuotena pelastaneet tämän paketoijan..

  ReplyDelete
 9. Hauska idis tosiaan nuo leimasinkirjaimet pakettien päälle :) Suloiset paketit tuli!

  Ja voi teidän Lottaa, mikä ihanuus... Tahtois nähdä livenä teidät kaikki!

  ReplyDelete
 10. Hei,täällä yksi leimasin hullu,omistan kahdet erilaiset,mutta tuollaisia ei ole eteeni tullut,vaan voi,jos olisikin! I h a n a t!

  ReplyDelete
 11. Kiva tuo pöydällä ollut peltirasia. Värikäs ja hyväntuulinen!

  ReplyDelete
 12. Bömbi tarkoittaa unkariksi tommosta itkupilliä. :-) Tommonen tosi söpö nimi...

  KAunis blogi sulla :-)

  ReplyDelete
 13. Vanda
  Bömbi :D Hih, onko se jotain kieltä vai :) ?
  Hauska tietää ! Meidän neljäsluokkalainen on sen keksinyt sen Bömbi lempinimen ja se on vakiintunut käyttöön. Ou nou ! Pitäs alkaa kutsua jollain muulla nimellä.

  Kiitos kommenteistanne muut tyypit ! :)
  Tulen AINA hyvälle tuulelle kommenteistanne ja siitä, että jaksatte roikkua mukana blogissa :)

  ReplyDelete
 14. Kiitos kun muistutit - mulla on tuollaiset myös;-)

  ReplyDelete