Tykkään ehkä liikaa ripustella kaikenlaisia ihania kuviaJoulukortit meillä on ripustettu jo monta vuotta roikkumaan nauhaan pienillä jouluisilla pyykkipojilla. Noissa, jotka löysin muutama vuosi sitten Papagenasta, on koristeena pieni jouluinen saapas pienenpienen pikkiriikkisen jousen päässä.
Nyt ne koristavat keittiön oviaukon yläpuolta.
Keittiön ja ruokahuoneen välisen ovenkarmin alle on mitä mainioin sujauttaa kaikki ihana kortti ja kuva- posti mitä saan. Ja lasten piirrustuksia.

Toivottavasti saamme vielä lisää joulukortteja. Ne jaksavat aina ilahduttaa !

Muumikello näyttää aina samaa aikaa. Viisarit vääntyivät muutossa eikä kello enää käy kunnolla. Pitäs viedä kellosepälle !

11 comments

 1. Mä taidan muuttaa teille! On niin kutsuvan ja kauniin näköistä.
  Piiu

  ReplyDelete
 2. Täällä toinen ripustelija! Joka nurkkaan on tökätty kuvia ja kortteja. Suunnilleen kerran vuodessa siivoan suurimman osan pois ja tulee supersiistin näköistä. Ei vaan mene kuin hetki, niin taas niitä on kertynyt :)

  Tollanen ripustusketju olisikin hyvä! Mulla on jossain kätköissa minipyykkipoikia, jotka taidan nyt kaivaa jostain ja väsätä kortit niillä narunpätkään!

  ReplyDelete
 3. Piiu
  Hei, tervetuloa vaan :D Itseasiassa kommuunielämä ois hauskaa. Luulen kuitenkin, että et ihan totta tarkoittanut kuitenkaan tuolla . Hih :D
  Kiitos ! Joulun odotuksia sinnepäin vaan.

  nanna
  Minä kans siivoilen aina pois ja pian on jälleen nurkat täys korttii ja härpäkettä.
  :) Kiva, jos saat inspistä täältä mun blogista.

  ReplyDelete
 4. Minäkin tykkään ripustella. Eilen viimeksi ihana sinkkienkeli ( sieltä Nougatista ) löysi paikkansa. Meillä viikonloppukylässä oleva veljeni kysyikin: Miks teillä roikkuu joka paikassa jotain?

  Mukavaa jouluviikon alkua!

  - Kristiina -

  ReplyDelete
 5. Ei yhtään liikaa,just ihanan kotoisen kerroksellista!Meillä kortit on rautalankaisessa 'jouluposti'-telineessä josta en muuten tykkää mutta on jo nyt niin korttien peitossa ettei edes oikein näy joten menköön vielä.

  ReplyDelete
 6. Oih, bongasin sieltä tutun kortin :)

  ReplyDelete
 7. Ihanat kuvat! Mukavaa joulunalusviikkoa!

  ReplyDelete
 8. Ihania kuvia teistä Kristan blogissa. Ootte suloisia!

  ReplyDelete
 9. Meillä on kortit kanssa laitettu tuolleen jo vuosia. Niistä syntyy sellainen korttiviiri. =)

  ReplyDelete
 10. Teillä on niin mahdottoman kodikasta, ihanaa ♥

  ReplyDelete