Arvonta käynnistyy N YYY T NYT






Osallistuessasi arvontaan sinun tulee jättää kommentti kommenttiboksiin. Yksi kommentti = yksi arpa.
Kirjoita kommenttiin risuja tai ruusuja ja kerro jotain itsestäsi.
Voit kertoa mistä ehkä haluaisit minun bloggaavan enemmän. Kuinka löysit tiesi tänne tai muuta mukavaa.
 Hei, tasapuolisuuden nimissä ! Minä olen kirjoitellut itsestäni aika paljon tässä blogissa !
Nyt ei riitä se, että huikkaat "mukana". Nekin arvonnat on hauskoja, tykkään kaikista arvonnoista. Mutta nyt tälläinen.
Aikaa on viikko. Eli arvonta päättyy ensi viikon lauantaina 5.2. Illalla.

Ellet halua palkintoa ja se on mielestäsi aivan prutku, älä osallistu.

Palkintona on hieno Itämeren kaloja - juliste, mattapaperilla.
Ja Océchoun, blogi Happy things for kids , autotarra vauva kyydissä, eli ranskaksi bébé á bord. 
Juliste ei ole löytänyt meillä paikkaansa enkä ole tarraa hennonnut liimata koskaan meidän auton takaikkunaan, koska meillä on niin romu auto. Ja vauvaakaan meillä ei enää ole.

Onnea arvontaan ! Pitäkää hauska viikonloppu, niin mekin tehdään.

61 comments

  1. mukana! täältä tullee ainakin ruusuja:) ihailen kotianne ja kykyäsi käyttää värejä! itsekkin värien suurena ystävänä.

    ReplyDelete
  2. No mut onhan Lotta teidän vauva :D Mut, joo, tiedän mitä tarkoitat!

    Mä eksyin tänne joskus about vuonna 2007 vanhan Kirjakahvilan kautta. Sulla oli siellä aina niin kivoja kommentteja. Meni hetki, ennenkuin tajusin miten pääsen blogiisi, kun se ei tullut heti profiilin kautta.
    Mua yhdisti heti sun sisustusmaku, kun kaikilla muilla oli tuolloin valkoisia koteja ja mä itse tykkäsin väreistä, vanhoista mööpeleistä ja vanhoista taloista.
    Ja tässä sitä ollaan. Neljä vuotta myöhemmin. Edelleen mukana.

    ReplyDelete
  3. Heititkin sitten vaikean :) Tykkään tyylistäsi/tyylistänne ja talonne on mun märkäpäiväuni :) Blogiasi seurailen koska koen että saan jotain tästä, en aina tiedä mitä mutta ei sitä seurailisi jos ei mitään saisi.. Ja koska meillä ei ole vauvaa niin voinko olla mukana vain kaloja arvottaessa? Menisi ihana tarra jollekin ihan tarpeeseen jos sattuisi onnetar suosimaan...

    Ja kiitos, jatka samaan malliin!

    ReplyDelete
  4. Ruusuja ruusuja!!!!
    Minä olen löytänyt blogisi Annun ja Liinun blogin kautta joskus 2008 varmaankin.
    Minulla myös vähän yli 2v tytär, asun Helsingissä ja sisustusmaku sekä haave vanhasta puutalosta on/oliyhteinen.
    (Sinulla haave jo toteutunutkin) Minusta on ihana lukea blogiasi,koska tuntuu,että kirjoitat elämästäsi aidosti ja vaikutat mukavalta henkilöltä.

    ReplyDelete
  5. Olen NiinaK..ööö, käynyt aikas kauan. Kommentoin ja luen hiljaa. Tykkään ehdottomasti. Enää en muista miten tänne päädyin, siitä on kuitenkin sen verran kauan, joskus vanhan kotinne aikaan tänne tieni löysin. Se oli aikaa paljon ennen Lottaa. :)

    ReplyDelete
  6. Tieni johti tänne Männiköllä -blogin kautta...
    Olen itse blogannut vajaat pari vuotta ja kerron arkipäiväisistä asioista, kasvisruokakokkailusta, käsitöistä ja elämän menosta keskisuomalaisessa pikkukunnassa.

    ReplyDelete
  7. Mukana ollaan! Minä kiitän ihanasta, värikkäästä, elämäniloisesta, aidosta, teeskentelmättömästä blogista. Ja ihailen sisustusmakuasi!

    Jatka samaan malliin!

    ReplyDelete
  8. Kalajuliste olisi kiva meidän kalastajapojalle.
    Minä olen Katja, pidän omaa blogia nimeltä Päivänpesän elämää. En enää muista mistä eksyin blogiisi, mutta sille tielle jäin vakituiseksi lukijaksi. Erityisesti mielessä on joulutorttujen ohje ja tortillavuuan ohje, sitä onkin taas huomenna ruuaksi! En osaa nimetä mitä pitäisi olla enemmän tai vähemmän, tykkään koko paketista :)

    ReplyDelete
  9. Heipparalla!

    Mulla olisi muistikuva, että asioin Augustin Huvilassa ja silmäilin Hanniksen blogia. Sieltä sitten Nannan blogiin ja Niinan unelmiin. Ihastuin heti ja taisin lukeskella pari tuntia putkeen. Ihania, hauskoja juttuja, kauniita kuvia... Ja hyviä vinkkejä: pekaanipähkinäkakku ja tortillavuoka sekä ostosvinkkejä ym.mukavaa.

    Minä olen maaltamuuttaja, munkkalainen, Akselin ja Antonin äiti, sauvakävelijä, kulttuurinystävä, pian nelikymppinen ja tykkään Samuli Edelmannista.

    - Kristiina -

    ReplyDelete
  10. Heippa Niina!

    Minä löysin blogisi myös Nannan tai Hanniksen blogien kautta joskus kolme (?) vuotta sitten. Tykästyin elämänmakuiseen, iloiseen ja värikkääseen blogiisi heti. Ja samaistuin silloiseen asuntokuumeeseesi ja onhan meillä lähes samaikäiset futaajapojatkin :)

    Meilläkään ei enää vauvaa ole, joten jos saa toivoa, osallistun vain kalajulisteen arvontaan :)

    Anski

    ReplyDelete
  11. Heips, ruusuja tietysti!

    Minä tykkään tosi paljon kaikista sisustuskuvistasi mutta itseäsi saisit kuvata myös välillä :)

    Ja mitenkö tänne löysin... en enää muista, siitä on niin kauan!

    Minullakin on vanha talo, Villa Inkeri, joten se meitä ainakin yhdistää :)

    ReplyDelete
  12. Löysin blogiisi nurjan-kautta -ja linkitys kannatti.
    Hurmasit jo vanhan kotisi sisustusratkaisuilla. Ja voih...tämä uusi koti -lovely!

    Ilo seurata elämäänne jatkossakin.

    -Helinä

    ReplyDelete
  13. Lukenut olen jo pitkään ja on ollut hauska ensin seurata unelmaa ja sitten sen täyttymistä!

    Itse olen kahden lapsen työssäkäyvä äiti joka sisustelee kotosalla ja kohta ehkä pääsee sisustelemaan enemmänkin huvilalla, kunhan se vain valmistuu...

    Ihanaa sunnuntaita!

    ReplyDelete
  14. Ruusuja ihanasta blogista! Ihailen sisustussilmääsi ja kotinne vaikuttaa hillittömän ihanalta. Tänne on aina ilo tulla. Enää en muista miten blogisi löysin, mutta muistelen sen olleen joskus 2007-2008 vaihteessa, jolloin kai tajusin sisustusblogien olemassaolon...

    ReplyDelete
  15. Mulle kelpais kalat ja autotarra, koska aion vakaasti ja pyhästi vielä saada vauvan, vaikka luonto hiukan kiukuttelee!

    Eli; Varmaan vuodesta 2007 tänne löysin. Oli ihanaliving, Annu ja Liinu, Kirjakahvila ja Marikin kesäkumpu. Ja sitten sinä. Loin itselleni tuolloin tunnaritkin bloggeriin, mutta aika paljon liikuin kyllä ihan ääneti ja ihailin. Olit niitä ekoja, osui ja upposi heti :)
    Blogeista tuli mulle henkireikä, elämäntyylini ja asumiseni ei ollutkaan niin hassua, kuin ystäväni antoivat ymmärtää. Olin normaali, tai ainakin muita yhtä kahjoja vanhasta ja värikkäästä pitäviä oli muitakin.
    Niiloa odottelin samaan aikaan, kun kerroit odottavasi Lottaa.
    Tykkään, että täällä blogissa on monenmoista. On inspistä, sisustusta, elämää ja sen makua. Välillä haaveilen, millaista olisi olla kaupunkilainen (varsinkin tänään, kun huomasin apteekin sulkeneen ovensa klo 14 ja kotona oli kipeä lapsi!)

    Siinähän tuota jo, että mukana siis!

    ReplyDelete
  16. Moikka! Minäkin osallistun, vaikka nykyisin en jaksa ikinä osallistua, kun en ole koskaan voittanut ja näissä on aina niin hurjasti osallistujia kun on hyvät palkinnot. Mutta osallistun, koska olet kuitenkin ehkä eka blogi jota koskaan olen alkanut lukemaan. Varmaan myös vuonna 2007, samoin kuin Nanna. Asuimme silloin Vancouverissa.

    Ihania juttuja ja huippulinkkejä. Löydät aina jotain, mistä en ole koskaan ennen kuullutkaan. Tykkään aina sun kuvista ja tietty susta kans!

    terkuin Hannis

    P.S: Osallistuja arvontaan on muuten Jooki, en minä. Eli hän saa sitten palkinnon jos näin upeasti kävisi! Olen etsinyt suomalaista lintujulistetta tosi paljon, mutta ei ole löytynyt. Meillä mökillä sellainen ihana vanha, samaa tyyliä kuin tää kalajuttu. Mutta kalakin löytäisi meidän uudessa talossa varmasti paikan!

    ReplyDelete
  17. Hmmm, olemme aloitelleet blogaamisen samoihin aikoihin nelisen vuotta sitten, tai näin ainakin luulen! En todellakaan muista mistä tänne päädyin, varmaan Kirjakahvilan kautta. Vuosien saatossa olet tullut niin "tutuksi", vaikkemme ole tavanneet. Talounelmanne toteutumista on ollut ihana seurata. Ja väri/kuosisilmäsi on pistämätön, joskin paljon villimpi kuin minun. :-)

    ReplyDelete
  18. Itämeren kalat sopisi hyvin 'metsiemme lintujen' kaveriksi.Aina kun näen että olet päivittänyt taas uutta niin ilahdun,blogisi on ehdottomasti top kolmosessani ja ensimmäisiä joita olen alkanut seuraamaan,parisen vuotta sitten.Värienkäyttöäsi ihailen ja sitä miten yhdistelet vanhaa ja uutta ja löydät aina uusia mielenkiintoisia juttuja (esim. Rie Elise Larsenista kuulin ensimmäisenä sinulta ja pian olikin sisustuslehdet ja blogit pullollaan kuoseja joita esittelit).Blogisi on rehellinen,siitä tykkään myös.Jotkut kuvistasi on syöpyneet mieleen,kuten vanhasta kodistanne keittiökuva jossa muistaakseni uusi punakukkainen lamppu,vaalea vedenvihreä seinä ja oliskos ollut verhoissakin kukkaa.Ja jääkaappi tais näkyä taustalla.Joku muukin kommentoi että valkoista valkoisella-tyyli kun oli kovin tapetilla silloin niin just tuon tyyppinen kuva suorastaan sykähdytti.No,tekstiä taas pukkaa juu.Mutta täällä siis kahden lapsen flunssainen äiti jonka jo pitäis olla nukkumassa että jaksaa aamulla lähteä jäälle 'evästysretkelle' ja viimeistellä aamutokkuroissaan laskiaispullat mukaan.

    ReplyDelete
  19. Ruusuja minultakin. En ole tänne kauheasti tainnut kommentoida, mutta nyt uskaltauduin ;-) Sen verran kivat on nuo arvontapalkinnotkin, vaikkei meidän kotoa taida enää vauvoja tulla löytymään. Mutta tiedän parikin kaveriperhettä, joille tuo kävisi kivasti! Olen tainnut aiemmin löytää tänne jostain sisustusblogista, mutta viimeksi Krista Keltasen blogin kautta. En lähtisi muuttamaan blogissai yhtikäs mitään, blogisi on just hyvä tällaisenaan, aito, värikäs ja elämäniloinen.

    Täällä kirjoittelee itsekin bloggaileva taivaanrannan maalari, joka myös tuumailee ja pohtii asioita kymmeneltä eri kantilta ja huomaa vuosien päästä olevansa edelleen samassa pisteessä. Unelmia ja haaveita on pilvin pimien, mutta se toteutuspuoli, se on usein hivenen hakusassa...

    Mukavaa sunnuntaita sinulle ja perheellesi!

    ReplyDelete
  20. Hei, Olen hoitovapaalla oleva taaperon äiti Etelä-Suomesta.Tulin sivuille ehkä muutama kk sitten. Ihana raikas tyyli, kuvat ja elämänmakuisuus ovat pitäneet minut otteessaan. t. Laura

    ReplyDelete
  21. Sun blogi on ihana! Olen ollut lukijana matkassa jo kauan :)

    ReplyDelete
  22. Tietenkin ruusuja! Kalajulisteen haluaisi meidän Nipa, siitä on kehittymässä kova kalamies;)

    Löysin tänne kauan sitten Annun ja Liinun blogin kautta:)

    ReplyDelete
  23. Osallistun naps. Ja kerrohan jos kesäinen pihakirppis onnistuu ja saisi tämäkin naapuri tulla myymään roippeitaan, välimatkaa on korkeintaan kilometri, varmaan alle.

    ReplyDelete
  24. Löysin tieni blogiisi joskus kirjakahvilan kautta. Siitä on jo kauan. Käyn blogissasi päivittäin, tätä lukiessa tulee aina hyvälle tuulelle. Kiitos. Katselen mielelläni myös kuvia kauniista iloisesta kodistanne.
    piiu

    ReplyDelete
  25. Löysin blogisi pari kuukautta sitten Villaketun linkkien ja blogisurffailun kautta. Ihastuin ihanaan vanhaan taloonne ja mukaviin juttuihin.Asun perheeni kanssa helsingissä kerrostalossa ja haaveilen vanhasta puutalosta. Kiitos ihanasta blogista!
    Niina V.

    ReplyDelete
  26. Roses! Täällä on tosi kiva käydä piipahtamassa, tykkään sun värikkäästä ja "tanskalaisesta" sisustustyylistä! :) Ihanaa kun löysitte talonne, on ollut kiva seurata sisustamista. En kyllä muista mitä kautta tänne löysin.. Jos onni suosii, niin tuo tarra olis kohtapuoliin just passeli takaikkunaan!

    ReplyDelete
  27. Ruusuja satelee täältäkin. Ihania kuvia kauniista kodista, paljon ideoita ja vinkkejä monenmoisia olet tarjoillut. Ja tosiaan varmaan osaksi just tämän sinun blogin kautta olen itsekin uskaltanut alkaa enemmän käyttää värejä omassa kodissa. Varmaankin Ruusutapetin kautta olen tänne joskus ekan kerran tupsahtanu. Arvonnassa myös tietty mukana! :)

    ReplyDelete
  28. Ruusuja satelee täältäkin :) ihana blogi! Itselläni ei ole blogia, vielä ainakaan :) Parolan aseman kautta olen klikkaillut itseni tähän blogiisi ja jäänyt koukkuun. Itsestäni en osaa oikein mitään kertoa, olen innokas sisustaja ja mieheni huikkasi tuon kala-julisteen nähtyä että hänellä oli lapsena juuri tuollainen ja tahtoisi samanlaisen uudelleen koristamaan seinää :)

    ReplyDelete
  29. Jestas, oot jo kauan ennättänyt bloggailla. Minulle blogit oliva ihan vieras juttu vielä pari vuotta sitten kiun muutama ystävä alkoi niistä puhua. A kertoi Niinan unelmista ja lupasi antaa linkin. Ja tietenkin jäin seurailemaan, kirjoitat nin kivasti ja värikästä sisustusta ja vanhoja tavaroita on vana niin kiva katsella. Kaikki sisustusjutut uppoaa ihan täysillä, mutta mielenkiinnolla kuulen myös vanhan talon kunnostuksesta vaikkei sellaista itsellä olekaan. Ja jutut lapsista on kans kivoja. Siellähän asustaa pian pikku murkku ja minä muistan hänet sellaisena pikkupoikasena! Mutta siis älä muuta mitään hyvä tällaisenaan ;) Laitan sulle pian postia, sorry kun on kestänyt :=)

    ReplyDelete
  30. Ruusuja roppakaupalla! Blogisi on ensimmäisiä, joita aloin seurata jo vuosia vuosia sitten ja se on säilynyt suosikkina mukavien tekstien, ihanien kuvien ja ideoiden takia. Kaikki jutut olen lukenut ja nyt pikkuhiljaa "teknisistä rajoitteista" selvittyäni harjoittelen aktiivisempaa bloggailua myös kommentoinnin merkeissä.
    Osallistun mielelläni kalajulisteen arvontaan:)

    ReplyDelete
  31. Täällä osallistumassa Nonna, neljän lapsen kotiäiti Espoosta, joka sisustelee omaa kotiaan vähän mihin sattuu tyyliin ja vanhempaa kesäkotiaan sitten ehkä vähän yhtenäisempään tyyliin. Väreistä tykkään, ja sisustuksessa saa olla pientä rosoa ja leikkimielisyyttä! Siksi käyn myös täällä säännöllisesti!

    Kiitti siis sulle! Kalat olisi kovasti mieleen täälläkin!

    ReplyDelete
  32. Värikkäitä ruusuja!
    Paitsi että päivityksiä saisi olla vielä useammin...
    Mähän en siis niinku tee muuta kuin pörrää täällä nettimaailmassa ja leikin amerikkalaista kotirouvaa...hoidan siis kotia, kahta lasta ja miestä...
    Tänne blogiin eksyin varmaan Nannan blogin kautta, ja käyn kyllä katsomassa varmasti kaikki päivitykset, samoista syistä kuin monet muutkin eli värit, sisustus ja elämäntyyli:)

    ReplyDelete
  33. Hienoja kaloja, mutta jugend-tapetit on huippukauniit!!!

    ReplyDelete
  34. Hei! Olen käynyt täällä pitkään , mutten nyt pitkään aikaan. Miksiköhän? Pidän niin tunnelmistasi. Hyvä, kun taas tulin ja pääsen vielä osallistumaan arvontaankin. Meinasin kerran ostaa jostain tuon julisteen. Lapseni on kalamies 6v. ja erittäin kiinnostunut itämeren ja muittenkin merien kalalajeista :)

    ReplyDelete
  35. En muista koska ja kuinka tänne eksyin, mutta on siitä jo aikaa :) Asuitte kerrostalossa eikä Lotasta ollut vielä tietoa.

    Tykkään kovasti iloisista ja värikkäista, kauniista kuvistasi ja kirjoituksistasi. Tykkään rennosta tunnelmasta, joka kuvista välittyy. (Miksi meillä näyttää vain sotkuiselta kun laitan lattialle patjan kera peitto- ja tyynykasan, kun teillä se näyttää niin viihtyisältä ;) ???)

    Jatka entiseen malliin ja jos ehdit, niin postaa tiuhempaan. Myös pienet (suuria kokonaisuuksia unohtamatta!) nätit yksityiskohdat esim. astioista, asetelmista on kivoja. Ja kuvat pihalta ja talosta ulkoapäin.

    sini

    ReplyDelete
  36. Hmm en oikeesti muista koska eka kerran löysin sun blogin mutta on siitä jo muutama vuosi!

    ja tykkään kovasti tyylistäsi sisustaa ja on kiva poimia vinkkejä niinkuin maalien sävyjä joista en muista kiitinkö ikinä mutta nyt Kiitos!

    ja niin minusta, kotiäiti,monesta asiasta haaveilija!


    kiva juliste ja tarra vaikka tarralle ei ehkä käyttöä enää tule;)
    Anu

    ReplyDelete
  37. Heippa Niina - melkein kaima :)!

    Löysin ihastuttavan blogisi pari kuukautta sitten Googlehaun tuloksena...etsin kuvia vanhoista taloista, maalatuista lattioista ja vanhoista tapeteista...ja mitäs sitten löysinkään - sielujen sympatiaa blogin täydeltä :)! Sanotaanko näin, että ajatusmaailma ja sisustusmaku kohtaavat erityisen hyvin...jatka siis samaan malliin, olen pitänyt tähän asti kovasti. Kaikkea hyvää ja osallistun arvontaan hymyssä suin :)!

    ReplyDelete
  38. Mukana ollaan! Tällä on tullut vierailtua vasta suht vähän aikaa, mutta tykkään kovasti. Sisustusjutut kiinnostaa ehkä eniten. Meillä rempataan reilu satavuotiasta taloa maalla, lähellä kaupunkia. Rakastan kaikkea oikeasti vanhaa tavaraa ja perinteitä! Perheessä on myös mies, kissa ja neljä vuotta tänään täyttävä poika, jonka huoneeseen tuo arvonnan palkinto sopisi passelisti!

    ReplyDelete
  39. Miljoona, miljoona, miljoona ruusua...Viime syksystä olen aktiivisesti vieraillut luonasi täällä :) Kirjoitat niin kivasti, linkität mieleisiä juttuja. Värimaailmastasi pidän sekä Iloisesta elämäntavasta.. Kiitos paljon! t.Reetta♥

    ReplyDelete
  40. Mukana!!! (kelasin kommentit läpi ja ilmeisemmin en ole vielä osallistunut, outoa, no ja jos olen, niin tarkoitus ei ole koittaa huijata itselleni mainiota julistetta :))
    Sopisi vaan meille niin täydellisesti, kun perheessä 2 kalamiestä ja 1 hyvä alku. :D
    En muista mitä kautta olen tänne löytänyt, luultavammin jonkun toisen blogin...eikä siitä ole vielä kauaakaan! Mutta heti tykästyin! Tyyliisi, kotiisi, väreihin! Persoonallisuuteen, aitouteen, hiljennä vaan postaustahtia, kunhan et lopeta, kun vasta tänne löysin! =)

    ReplyDelete
  41. 2 ja 5 vuotiaiden pojan naperoiden 25vuotias äiti oulusta täällä blogiasi lueskelee. :)

    ReplyDelete
  42. Löysin toisesta blogista kliksauttamalla. Vauvan päikkyjen aikana tulee harrastettua tällaista seikkailua :-). Ja hyvä että tulin, munkin mielestä elämässä tulee olla väriä. Ja appiukko kuolee kateudesta, jos tuo julkka päätyy meidän vauvan turkoosille seinälle!

    ReplyDelete
  43. Ruusuja täältäkin päin! :)
    Molemmat palkinnot sopisivat hyvin, talosta kun löytyy miehen lisäksi 10- ja 5-vuotiaat innokkaat kalamiehet (10 v. harrastaa myös jalkapalloa), kohta 3-vuotias balleriina-prinsessa ja keväällä on katras vielä täydentymässä yhdellä tulokkaalla. Liikunnanohjaajani on tällä hetkellä koira, muuhun jumppaan en enää taivu. ;) Pidän kovasti sisustustyylistäsi ja blogisi teksteistä. Kiitos ja jatka vaan samaan malliin! :)

    ReplyDelete
  44. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  45. Miä tykkään sun tyylistä kirjottaa ja sisustaa. Lapsiaiheiset jtutukin on kivoja kun itelläkin on 2 pientä täällä kotona. Meijän eloa voi kurkata www.wwwjennanblogi.blogspot.com :) Kiva palkinto.

    ReplyDelete
  46. No niin, poikkeus sääntöön ;)

    Olen Milla, parikymppinen, maalainen vangittuna kerrostaloon (toivottavasti tuomio olis kohta lusittu). Opiskelen terveydenhoitajaks ja siksi peukut kovasti sun liikunta innostukselle!
    Tänne löysin tien Valkeaa Unelmaa blogin kautta. Tykästyin sun ihanan omaperäiseen tyyliin!! Kuvat nättejä ja sanakin sulla on hallussa. Kiitos siis!
    Mulle kelpais sekä kalat että vauva :)

    ReplyDelete
  47. Minä tulla tupsahdin blogiisi jonkun toisen blogin kautta. Tykkäsin kyllä välittömästi. Tosin minulla oli silloin valkoinen kausi ja sanoisin, että on sinun ansiotasi, että pääsin siitä eroon ja aloin ymmärtää hyvän päälle. :) Oikeasti, värit antaa niin paljon energiaa. Täällä sitä ollaan seurailtu teidän elämää ihanien kuvien välityksellä jo monen monta vuotta. Enkä lähde kulumallakaan!

    Tykkään kun blogissasi on niin monenlaista juttua. Omia kuviasi ja juttuja ja inspiraatiopostauksiakin. Aina jaksan ihmetellä, mistä löydät niitä ihania kuvia ja ideoita.

    ReplyDelete
  48. Täällä 31-vuotias opettaja, joka haaveilee siitä, että jonain päivänä löytäisi itsensä ja paikkansa tässä suuressa maailmassa. Ja että siinä samalla kaikki huonekalut ja tarpeeton roinakin löytäisivät paikkansa. Ja että parittomat sukat löytäisivät toisensa ja kaikki kadonneet kuulakärkikynät laukkaisivat takaisin kotiin. Sitä odotellessa on mukava kurkistella sellaisten ihmisten elämään, joilla tilanne on ehkä hitusen paremmin hallinnassa ja unelmoida...
    Tykkään tästä blogista enemmän kuin muista!

    Tiina

    ReplyDelete
  49. Heippa!

    En kuollaksenikaan muista mitä kautta olen tänne joskus muinoin eksynyt, luultavasti Annun ja Liinun blogin kautta. En ole tainnut montaakaan kertaa kommentoida. Pahoittelen saamattomuuttani..
    Mä olen 29-vuotias kotiäiti Keski-Suomesta. Mä rakastan värejä ja värien yhdistelemistä. Blogisi on mitä parhainta väriterapiaa.Se on tuonut iloa moniin päiviini. :) Kiitos siitä.

    -Anna :)

    ReplyDelete
  50. En enää edes muista, mitä kautta tänne eksyin, mutta kerran kävin ja koukkuun jäin elämänmyönteisiin juttuihisi, ihaniin kuviisi ja kauniiseen kotiisi. Täällä saan hyvän mielen ihan perusasioista.

    Itse olen 35 v. ja 2,5- vuotiaan tytön äiti ja ihanan miehen vaimo. Rakastan sisustamista ja tykkään kaikenlaisista jutuista. tykkään vanhoista tavaroista ja uusista myös. Rakastan tanskalaista tyyliä, tosin en sitä yltiöromanttista ;) Tykkään väreistä ja valkoisesta.

    Saat aikaan mulle hyvän mielen ja tunteen, että mäkin pystyn asioihin.

    T: Iukku

    ReplyDelete
  51. Kirsi Lappajärveltä hakee värejä ja valoa blogistasi... olen aika tuore lukija, muistelisin että Ruusutapetin kautta tänne päädyin ja jäin lukijaksi. Ruusuja saat:)

    ReplyDelete
  52. Blogisi on pikkuvauvan ja ekaluokkalaisen äidille ihana arjen viihdyttäjä ja inspiraation tuoja. Nautin vanhan talon pirteästä ja iloisesta hengestä. Eli kotikuvista,sisustuksesta eritoten. En muista mistä tänne alunperin putkahdin joskus vanhan kodin aikaan ennen Lotan syntymää. Jännä, että sitä voi olla niin hengessä mukana, kun ihan vieraalla ihmisellä on h-hetki, niin kuin jännitin sinun ja Nannan kohdalla ja odotin vauvakuulumisia! Jos ehdin tsekata vaikka vain viisi suosikkiblogia illalla, niin sinun on yksi niistä.

    Johanna

    ReplyDelete
  53. Osallistun!

    Olen lukenut tätä sinun blogia tosi kauan, varmaan niin kauan, kun se on ollut olemassa. Tykkään sinun tavasta kirjoittaa ja laittaa kotia. Siksi käyn täällä. Oli myös ihan mahtava tavata!

    ReplyDelete
  54. Ruusun annan minäkin, tänne saavuin Tunnelmaa-blogin kautta juuri äsken ja pidin näkemästäni!
    Jatkan nyt matkaani eteenpäin täällä, nähdään varmasti myöhemminkin :)

    ReplyDelete
  55. Hei,
    löysin blogisi töissä (!) joitakin vuosia sitten jonkun toisen blogin kautta... Ihailen kaikkia bloggareita, joilla on lapsia, sillä ite en kykenis pitään yllä mitään vastaavaa :) mutta hauska on käyä ihailemassa teiän herkkua kotia. Mää aina alotan sisustamisen, sitte alan jottain muuta ja niin on koti ihmeellinen alotettujen juttujen pesä. Elä sinä ota ressiä millon päivität, kuhan et vaan lopeta!!!
    <3 Iippana

    ReplyDelete
  56. Hei! Olen blogiasi lukenut jo useita vuosia. Jotenkin vaan tykkään maanläheistä tyylistäsi kirjoittaa ja sisustussilmäsi on lemppareitani blogimaailmassa. Itse asustan ekassa omassa kodissani ja vähän samalla fiiliksellä olen omaa kotianikin laittanut.

    ReplyDelete
  57. Mukana arvonnassa ehdottomasti! Meiltä löytyisi viikon vanha vauva tarraa ajatellen ;)

    Jostakin kautta eksyin hetki sitten blogiisi ja ihastuin suuresti kauniisiin kuviin ja blogin tunnelmaan. Ja väreihin! Luin melkein koko blogisi kerralla läpi, kun ekaa kertaa tänne itseni klikkasin.

    Jatkossakin mielelläni lueskelen juttujasi, sen mukaan kun ehdit kirjotella :)

    ReplyDelete
  58. Moikka, arvonta on päättynyt ja arvon voittajan tänään (su) illalla, hieman myöhässä mutta ymmärrätte kai :D
    :)

    ReplyDelete
  59. Heippa,heippa!
    Minäkin osallistun ruusujen kanssa,oon lueskellut jo muutamia vuosia ja höh en ole kommentoinut lukenut vain sun uutiset:)ihana peppi pitkätossun talo teillä,väreistä tykkään ja käytän itse myös.Löysin blogin kai kaunis pieni elämä blogin kautta.Olis edelleen kiva lukea sisustus,askartelu puuhailujasi ym..ne tuo väriä arkeen meille lukioille.Itse olen viiden kalamiehen taloutta pyörittävä äiti,joten tuo KALA juliste natsais kivasti:)Ihanaa viikonloppua kaikille

    ReplyDelete
  60. Heippa
    Mä oon ihan tyytyväisenä osallistunut vuoden 2011 kilpailuusi äsken vuonna 2013.etsin sun blogia ja napsahti tuo kilpailu sivu ja minähän osallistun kaikkiin kilpailuihin,melkein:)

    ReplyDelete