Sitten siinä vois olla vaikka että opettele ajamaan autoa uudestaan, juo enemmän vettä, älä räyhää Vernerille, ole ajoissa bussipysäkillä ...

... mutta mun -to do listani tällähetkellä liittyy kovin olennaisesti liikuntaan ja hyvään oloon. 
Flunssassa vielä, mutta tämän kun selätän olen pian spinningpyörän päällä. Ihan mahtavaa oli löytää vanha laji taas uudestaan.


13 comments

 1. Mä voisin siirtää tolta listalta monta kohtaa omalleni!

  Söin muuten eilen törkeän hyvää, joskin sairaalloisen makeaa kinuskipiirakkaa, jonka resepti oli uusimmasta avotakasta. Sellaista, että sentin levyinen pala riittää ja makeanhimo on täytetty. Mutta siis ihanaa!

  ReplyDelete
 2. Mun pitäis kans suosia salaatteja ja keittoja!

  Mä olen tällä hetkellä koukussa bodysteppiin, attackiin ja pumpiin, tulee käytyä aika monta kertaa viikossa ja ihan mahtava fiilis noiden jälkeen. Flunssa esti tänään jumpat, mutta keskiviikkona pitäis olla jo iskussa!

  Outo juttu, että mitä enemmän liikun ja vähemmän syön (kaikki makea ja sokeri jätetty pois aikaa sitten), paino vain nousee!!!! Ihan karsea tilanne!

  Minna, epätoivoinen jo

  ReplyDelete
 3. Hyvä lista!

  Täällä on kanssa kevennelty ja kuinka ihanan energinen ja hyvä olo siitä tuleekaan!

  Voisin lisätä omaan listaani tuolta heti tuon lapsille hermoamisen ja miten se riittävä veden latkiminen on niin vaikeeta?!

  ReplyDelete
 4. Loistava lista - to get shit done :-)!

  Mun silmääni pisti tuolta sivupalkista Paumesin Finland Family Style - miten multa on mennyt tuo aivan ohi? Tiedätkö koska ilmestyy? Houkutuskuvat oli ainakin mageita.

  ReplyDelete
 5. Samoja juttuja listalla, tosin bussia en käytä juurikaan, ja kuulemma on mahdoton parantaa mun autoilutaitoja :D


  Voimia lentsun selätykseen. Kohta on taas energiat virtaamassa :D

  ReplyDelete
 6. nanna
  Kiitos vinkistä :)
  Mä leivoin kahvikakun vaan. Tai siis oon nyt leipomassa. Ei viety Jouluna mitään kun Lotta oli lomalla jo vkon ennen Joulua. Sitten ajateltiin että viedään Uuden Vuoden lahjat. Njooh. Nyt sitten huomenna saavat jotain kahvin kanssa särpimeksi ;)

  Minna
  Oi oi oi, Les Millsin bodystep on mun suuri suosikkini !
  Koko kroppa huutaa hoosiannaa sen tunnin jälkeen ja on ihan älyttömän hyvä olo ! Käyn myös pumpissa ja kokeilin combatia. Combat alkoi meidän salilla ja ajattelin, että voisin vaihdella sen ja pumpin kanssa vuoroviikoin tms.
  Siinä oli hyvä musiikki!
  No mutta Minnaseni, sinullahan lihakset sitten kasvaa kun paino nousee ;)

  pikku-pihlaja
  Mulla oli vesipullo aina ennen töissä ja kävin monta kertaa päivässä sen jopa täyttämässä. Nyt en oo muistanut vesipulloa ottaa edes mukaan. Huomenna sen teen :) :o) Pakkaan laukkuun saman tien ! jep !
  Lapsille raivoamisesta en sano mitään ... kröhmps.

  Outi
  Onhan se ollut markkinoilla jo jonkun aikaa !
  Ennen Joulua jo sain vinkkiä sen olemassa olosta.
  En oo vieläkään hankkinut :( En oo muka ehtinyt edes tilatakaan vaikka joissain nettipuodeissa sitä on.

  Emilia
  Auts tää yskä on ihan kaamea ! Kuin ois jokin pulimummo. Bussissa on just kivaa saada yskäkohtaus. Väki kaikkoaa ympäriltä :D
  Outoa ... why ?

  ReplyDelete
 7. Ja listasta inspiroituneena sain shittiä tehtyä ja mentyä ostamaan uuden Speedon ittelleni. Toivon, että tursastelen siinä sitten yhtä monta vuotta kuin edellinen palveli mua ...

  ReplyDelete
 8. Spinning on kivaa! Munkin pitäis löytää se uudestaan. Yritystä oli jo, kun varasin jäsenyyden nyt alkuvuodeksi uudesta kuntokeskuksesta. Mut oon nyt niiiin raskaana, etten viitti just ny alottaa, ehkä syksymmällä? :)

  ReplyDelete
 9. Voi että, yhdyn moneen kohtaan listallasi! Pitäis syödä kevyemmin, alkaa jumpata, ajaa enemmän autoa (olen alkanutkin, hyvä minä) ja lakata karjumasta lapsille... Mistähän sais puhtia kaikkeen?
  Tsemppiä sinne :)

  ReplyDelete
 10. Vau, miten paljon liikuntaa! Mä en saa itseäni mihinkään jumppaan tai kuntosalille. En kertakaikkiaan voi kuvitella itseäni jumpassa... valitettavasti. Varmaan joku itsetunto-ongelma ja jumppakauhu! Uinut en ole vuosikausiin eikä mulla ole uimapukuakaan ( en aio kesällä mennä Seuriksen nakurannalle... )

  Sauvakävelystä tykkään. Se on vähän kuin terapiaa, kun saa kävellä omine ajatuksineen.

  Spinningiä haluaisin joskus kokeilla... en vain saa aikaiseksi. Mun serkku vetää spinning-tunteja, muttei harmi kyllä samassa kaupungissa.

  Mutta keventänyt olen! Kun annoin itselleni luvan syödä valkoisia viljoja, aloin heti paisua. No, siihen tuli loppu! Kaapeista vielä löytyvät suklaat syötän sopusuhtaiselle miesväelleni!

  Liikunnaniloa!

  - Kristiina -

  ReplyDelete
 11. Teija
  Mulla oli öh, no kahdeksan vuoden tauko spinnaamisessa ! Tällä nykyisellä salilla missä olen käynyt vuosia, ei sitä ole.
  Nyt ajattelin loikata muutamaksi kuukaudeksi toisaalle jossa on. Ja kävinkin jo ja se oli tosiaan aika hauskaa puuhaa ja rankkaa.

  Tuula
  Mä en oo koskaan "lopettanut" jumppaamista. Aina olen ainakin sen kerran viikkossa käynyt :)
  Lotan jälkeen pudotin painoa ja jumpassa piti juosta melkein joka pvä. Nyt se kolme - neljä krt viikossa ois se ideaali. Kaksi kertaa noista sijoittuu vkonlopulle.

  Kristiina
  Mun yks kaverini käy Seurasaaren nakurannalla :)
  Anti palaa vaan ! Tunnelma on kuulemma hyvin vapautunut.
  Mä en voi koskaan jättää valkoista viljaa kokonaan pois mutta vähentää sitä taas voin.
  :)

  ReplyDelete
 12. Hyvä juttu!
  Varsinkin tuo sulatushomma. Näytän miehelle kanssa, sillä meillä on yhdessä kohtaa kattoa kunnon kerros jäätä ja jääpuikkoja. Ja olen ollut sitä mieltä, ettei siinä kuuluisi silleen olla...
  Mun listalla on koko perheelle luomumpaa ruokaa. Ja hyvin menee sen suhteen. =)
  Ja olen armollisempi itselleni. Ja opettelen löffäilemään enemmän.

  ReplyDelete
 13. anrinko
  Ei kyllä kuulu olla; tarkkailkaapa tilannetta kun se alkaa keväällä sulaa, jos siihen jätätte.

  Kattelin tossa Käpylässäkin että muutamista taloista oli hieman räsytäslautaa revitty irti tms. Ei olla yksin !

  ReplyDelete