Pääsiäinen 
Juhlittua tuli , synttäreitä näin keväällä riittää. Ollaan kummatkin kevään lapsia miehen kanssa.

Serkkupoika(kin) tuli kylään, sunnuntaina.Ihan kiva hei, ukki ja mummu, kun annoitte tätä suklaata ... öööh, vähempikin olisi riittänyt. Rrrrrrröyh.

Sitten illemmalla löydettiin muurahaispesä !

Niin ihanan lämmintä ja lokoisaa ! Huomenna taas arki koittaa joten painelen pihalle nautiskelemaan.


11 comments

 1. Suklaapupun korvat katosivat parempiin suihin :)

  Tosi lämmin ja aurinkoinen pääsiäinen oli. Mies ja pojat kävivät Tukholmassa, ja siellä porukka oli jo käyskennellyt shortseissa ja sandaaleissa. Kevät tuli sittenkin lumisen talven jälkeen! Jes!

  Mä heitän pian tiput ja munat veks ja ripustan Rie Elisen vekkulit eläimet pähkinäpensaan oksiin. Papukaija on mun lemppari. Kiitos!

  - Kristiina -

  ReplyDelete
 2. Eikös ollutkin upea pääsiäinen! Ihan uskomatonta, miten keli ja näkymät pihassa voivat muuttua niin nopeasti. Onnea synttärisankareille!
  Millaisia pihasuunnitelmia sulla on kesälle? Meillä istutusalueen kivimuurin viimeistely, terassin maalaus ja perennojen istutus.
  Johanna

  ReplyDelete
 3. Ihanan värikkäät, iloiset pääsiäistunnelmat <3

  Tykytykytykkään!!!

  Mukavaa viikkoa!

  ReplyDelete
 4. Kristiina
  :) :) ♥
  Minä kans heitän tänään ruohot muualle, huitsin Nevadaaaaaan !

  Johanna
  Voi mitkä kelit on ollutkin ulkohommiin !
  Ollan ulkohommien ja vieraiden ohella myös ehditty lenkkeilemään ja uimahalliiin , ihanaaa.

  Ulkohommista, istutuksia oon jonkun verran nyt laittanut launtaina. Ruukkuihin orvokkeja ja narsissia ja jotain muuta ulkokukkaa. Esikasvatuksessa mulla on auringonkukkaa (mies pyysi), kesäpäivänhattua ja Zinniaa.
  Etupihalla meillä oli vaan isoa karseeta puskaa joka nyt kaivettiin juurakkoineen kaikkineen pois ja odotellaan multakuormaa. Siihen kylvetään nurmikkoa. Aita pitäisi pestä, pihan valkoinen puuaita on kaamean likainen ... :( Tiedä sitten pitääkös näyttää maalisutiakin sille ! :)

  Kaikenlaista kivaa ! Pihalla on ihan mieletöntä puuhastella !!!

  Viivu
  Kivaa, niin mäkin :) ♥

  ReplyDelete
 5. Mukava pääsiäinen teillä ollut! Oli kyllä ihan kuin kesä täälläkin;) Oon kateellinen tuosta ihanasta pupu-suklaasta;)

  ReplyDelete
 6. Zinniaa voiskin laittaa, se on niin kiitolinen kasvamaan ja kukkimaan maljakossa. Hyvä muistutus! :)

  Ihanat kuvat pääsiäiseltä, myöhäset onnittelut! Serkut on kuin 2 marjaa :)

  ReplyDelete
 7. Hei, kiitos ihanaisesta blogista. Pihakirppiksestä: minkä kokoisia lasten vaatteita ja kenkiä on tulossa myyntiin suurin piirtein? t. Laura

  ReplyDelete
 8. Mari
  Älä oo, arvaa kenen mahassa se pupu on ? :D ;D

  Teija
  Osa mun Zinnian taimista kuoli kun kouluin niitä , ei voi mitään, oon tumppu noiden kasvien kanssa. Mutta opettelen kovasti :)

  Laura
  Vaatteita on ihan laidasta laitaan ! En osaa eritellä !
  Mutta taitaa loppua tyttöjen vaatteet tuohon kahteen vuoteen eli 86 cm.
  Ja poikien vaatteita on johonkin 140 cm saakka. On jotain takkeja, farkkuja t-paitoja , huppareita isommille pojille noin 130-140 cm.

  Kenkiä on yksivuotiaan ja sitten isompia talvipopoja ja nappulakenkiä eka - tokaluokkalaiselle tai en muista edes !!! ARGh ! Ei mitenkään liikaa kenkiä mutta jotakin. Tuu ihmeessä katsomaan !

  ReplyDelete
 9. Mutta siis niin, muutama ystävä tulossa myös myymään ja naapuri joten varmaan on laidasta laitaan tavaraa ja vaatetta :) En muistanutkaan, eli kannattaa poiketa !

  ReplyDelete
 10. Kiva idea pitää pihakirppistä.
  Tulee niin oman pihan kaipuu kun katselee näitä kuvia.
  Meillä tätä kerrostalossa nökötystä.Onnex kaikki sukulaiset parin kilsan säteellä saadaan sitten nauttia heidän pihoista.
  Ostitko köpiksestä pöytäliinan?
  Mä tilasin kans kämpän kautta kotia pääsiäiseksi olkkariin liinan kun ei ollut kun yks ainoo iso liina.Tympi aina pitää samaa.

  ReplyDelete
 11. Sannu,
  kyllä vaan. Kumpikin pöytäliina on Kööpenhaminasta. Bungalowin liikkeestä poistoja. On isoja liinoja, niin ihanaa. Toi ulkona oleva on kaksinkerroin kun on niin iso. Inhoan semmosia liian nafteja pöytäliinoja. Kernistä kyllä tykkään, että voisi olla vaikka taitettuna pöytälevyn alle ja nastoilla kiinni. Uusi kerniliina pitäisi ostaa ulos.
  Ehkä saan hankittua pihakirppiksellä hieman ylimääräistä että saan sen kernin.

  ReplyDelete