Ei mustaa ?

Katosta tulikin se sama helmenharmaa kun aiemminkin, ei musta. Nyyh, viime hetkellä naapurit päätyivätkin harmaaseen. Eikä jaksettu sitten enää jahkata asiaa. Tilanne ois ollu kaks mustaa vs kaks harmaata eli ----- 

Kuvissa aikalailla valmis katto. Paitsi kuistien katot vielä maalia vailla. Ja sitten syöksyt huomenna. On kyllä komea ja kiiltävä.

Maalaustyöt on myös aloitettu. Tästä on hyvä jatkaa !


Kadunpuolelta rapsittu irtoavat maalit pois yläosasta muttei vielä maalattu ulkoseinää.

 Pikkunen remppatytteli.

15 comments

 1. Teillä on kyllä kaunis koti! Minäkin tykkään vanhoissa taloissa mustista katoista, mutta kyllä tuokin oikein hienolta näyttää! Eikä tule vesi läpi!

  ReplyDelete
 2. Kivannäköinen on harmaanakin! :) Ihana talo teillä.

  Kivoja postauksia täällä on ollu tiiviiseen tahtiin, kiitos :)

  ReplyDelete
 3. Kyllä myös harmaa on ihan hyvä :o)

  Kiitos paljon ! :o)

  ReplyDelete
 4. Voi hohhoijaa ja huoh kun toi teidän talo on täydellinen,harmaallakin katolla.Millon mie saan sen oman täydellisen,heti,heti nyt kiitos.

  ReplyDelete
 5. Rimpsukaisa, jotenkin mä tunnistan ton fiiliksen.
  Ihanaahan tämä on , ainakin mulla ... mutta jos kysytään noilta kahdelta ukkelilta (M ja naapuri) jotka on tällä hetkelläkin (su klo. 23.07) Pekkaniskan henkilönostimessa korkeuksissa ....
  Niinpä niin ... :o)

  ReplyDelete
 6. Katto on kyllä tosi kaunis tuon värisenäkin. Ja kiva kun ylipäätään on katto... meillä meinaan tällä hetkellä ei ole, kun kattoon rakennetaan lyhtyä ja lähes koko toisen puolen katto on purettu pois! Huh huh (- laitan blogiini kuvia myöhemmin.) Kiva kuulla remonttikuulumisia, kun itselläkin on sama menossa. ps. arvonta blogissani.

  ReplyDelete
 7. Mun mielestä talo on ihana ja katon väri passeli! Ja talo olisi ihana melkein minkä värisellä katolla hyvänsä ;)

  Varmaan raskasta hommaa tuo maalaaminen helteellä...

  - Kristiina -

  ReplyDelete
 8. Hieno katto! Olisi voinut olla yllättävän raskaankin näköinen mustana. Naapurit tekivät juuri viime viikolla kattoremontin ja punainen peltikatto muuttui mustaksi ja entinen oli kyllä väriltään parempi..

  Maalauksen jälkeen talonne on oikea helmi! Meillä tuo urakka hoidettiin viime kesänä. Minä olin oikeastaan vain työnjohtaja ja muonittaja ison mahani kanssa ;)

  Olen viikon päästä Helsingissä ja kiertelen kaikki lempparisisustuskaupat läpi. Mitä kirpparia suosittelisit keskustassa? Moko-käynnillä piipahdan tietty hietsussa.
  Johanna

  ReplyDelete
 9. no,mutta hirmuhyvältä tuokin näyttää ja ehkäpä se musta olisi tehnyt yläkerran kamalan kuumaksi:-) kuhan koetan piristää.

  ReplyDelete
 10. Mun mielestä teidän talo on ihastuttava just noin;) Harmaa katto on upea! Meillä on musta, mikä passaa myös;) Voi pientä Lottaa;))

  ReplyDelete
 11. Sorry kamut, mun vastaukset tänne viivästy !

  Kiitos kehuista !

  :o)

  Marsa
  Katto on hyvä päänpäällä :)
  Mites , oliko teillä myrskyä tai kaatosateita niin kuin täällä viime yönä ? Ois varmaan käyny huonosti jos ois ollut pressut katon sijaan :o) !!! Huh , mikä sade täällä oli !

  Kristiina
  Raskasta on miehelle ainakin :(
  Sikana painaneet hommia ja vielä ois tehtävää ...

  Johanna
  Mulla on sama homma paitsi ei mahaa (on toki, muttei siinä mielessä kuin sinulla ;))
  Just ihailin taloa, kun alkaa näyttää jo NIIIIN upealta toinen puoli :)
  Kyllä kannattaa maalata !

  kerttu
  Joops, eipä sille voi mitään. Hieno on nytkin :o)

  Mari
  :o) Kiitos !

  ReplyDelete
 12. Ei perskuta rallaa ne kirpparit ! Mä olen itse päässyt kirppisteleen aika huonosti lähiaikoina mutta yks minne kannattaa mennä on tunnelman takia Hietsun kirppis ja tietty Valtterin kirppis (vkoloppuna).

  Mä kävin aina kierrätyskeskuksissa niin kun Arabian rannan tai mikä lie Kyläsaari ja sitten Sörkan kurvissa on Fida missä saattaa olla huonekalulöytöjä, Pelastusarmeijan kirppis Malminraitilla, sitten on Kruunukirppu lasten kirpputori Mariankadulla ... www.kruunukirppu.com

  :)

  ReplyDelete
 13. ps. meillä on Hesacup käynnissä niin siellä menee aika --- täällä aika hiljasta ;)

  ReplyDelete
 14. Makuasioista ei pidä kiistellä mutta keskusteleminen niistä on aina mielenkiintoista! :) Harmaa näyttää upealta ja itse mustan katon alla nukkujana pohdin myös, että jospa tuo vaalea myös hieaman heijastaisi paahdetta hurjimpien helteiden aikana..
  Meillä on sama edessä ja taidamme kyllä nyt vakaasti alkaa miettiä tuota tyylikästä ja valoisaa harmaata.
  Ihania kesäpäiviä!

  ReplyDelete
 15. Näyttää kyllä todella komealta! Täytyy kehua värivalintaa, nimittäin tiedän juuri miltä tuntuu tumma katto, meidän super-tummanruskea-katto varaa lämpöä kuin pätsi, ja luovuttaa sitä joka yö ja korkeaa mansardikattoista taloa ei varjosta yksikään puu. Eli siis nappivalinta varmasti :)

  ReplyDelete