Liitutaulu


After


Paikka taiteelle. Tai siihenhän voi vaikka kirjoittaa viestejä ja hauskoja juttuja ... (älkää välittäkö harakanvarpaistani, halusin vain tuoda esiin kuinka se tapahtuisi... )
Keittiön kaapiston pääty sai uuden elämän liitutaulumaalilla.

Kesälomalla ja heti ideat juoksee ...


Before

Haluaisin uusia keittiön kaapistot ... (mutta se saa odottaa).
ps. pitää vetästä vielä tuo yläkaapin päätykin ... 

19 comments

 1. Näyttää hyvältä!
  Mulla on ollut liitutaulumaali vuoden verran kaapissa odottamassa samaa projektia, tosin jääkaapin sivussa olevaan pitkään seinään. Ajattelin, että yläosa on kätevä kauppalappu ja alaosa lasten taiteiluille. :)
  En ole vaan vieläkään saanut otettua selvää, kuinka sen maalin tuohon laminaatin/mdf:n/minkälien pintaan saa pysymään... :)
  Onko teillä tuo kaapiston runko ihan puuta vai jotain muuta? Hioitko pohjan vaan vai laitoitko jonkun tartuntamaalin?

  ReplyDelete
 2. Mahdottoman hyvä lapsenvahti on varmasti myös tuo! :D Virve Rostillakin oli tuollainen (Neljän tähden illallinen) ja tykkään itsekin kovasti.

  Entäs jos laittaisit yläkaapin reunaan liitutaulumaalin sijasta magneettimaalia? Saisit lippulappusia ja lasten kuvia sinne. Meillä ainakin olisi hyvä, jos yhden kokonaisen seinällisen vetäisi huoneesta magneetille! Jostain syystä näkyy pientä sälää aina kasaantuvan mulle ainakin ;D

  ReplyDelete
 3. Kivalta näyttää! Voin vaan kuvitella miten meidänkin peikot olis koko ajan tollaisen kimpussa. Hyvä idea muuten mitä Tanja sanoi, magneettimaalista. :)

  ReplyDelete
 4. Nice idea! Ja magneettimaali myös. Sen kait voi tehdä niin, että on yhdistetty magneetti-liitutaulu.

  ReplyDelete
 5. Moikkuli kaikki,
  on olemassa myös semmonen maali joka on magneetti ja liitutaulumaali yhdessä ! Mä en sit sitä ostanut vaan tavallista ja sitä purkista vielä riittäisi tuohon yläosaan ...
  alunperin meinasin vetää sillä tiskialtaan yläpuolella olevan kaapinoven muistitauluksi mutta sitten ajattelin, että liian radikaalia :D no eihän se ole, mutta päädyin sitten toiseen toteutukseen joka on toi ja se ylempi pääty.

  Jepulis.Nyt relaamaan lenkin päätteeksi ! :o)

  ReplyDelete
 6. Tteki muuten paljon asiaa tuollainen yksityiskohta. Kivan näköinen. Ihanaa, että olet päässyt loman makuun!
  Johanna

  ReplyDelete
 7. Emmille vielä,
  mä en oikein tiedä mitä kaapit edes on. Poratusta reiästä tulee kuin sahanpurua - puuta ?
  En tiedä ! Niissä on semmonen pinta että vois olla mitä tahansa siellä sisällä.

  Liitutaulumaali jota mä ostin oli joku Deco merkkinen ja eka kerros näytti siltä että ei pysy kyllä ja ihan huono. Mutta nukutun yön jälkeen se oli kuin olikin kuivunut. Toinen kerros oli kahden tunnin jälkeen jo kuivunut.

  ReplyDelete
 8. Niin ja hioin pinnan kevyesti :)

  ReplyDelete
 9. Voispa itekki sutia jonkun kaapinoven tuolla ni ei tarttis neitosta räpistellä koko ajan kintusta irti, meinaan on semmonen likka että ku kuulee kattilakaapin aukeavan, ni tulee jo pöytään istumaan ja olettaa että ruoka tulee sieltä HETI :D Yleensä kyllä laitan ruoan ku hän nukkuu. Mutta hyvältä näyttää :)

  ReplyDelete
 10. Minä kiitän erittäin kivasta ideasta! Ja nyt lähetän miehen rautakauppaan!
  Piiu, kotielämästä

  ReplyDelete
 11. Aika makee!! Mä ajattelin jossain vaiheessa sutia parit ovenkarmit liitutaulumaalilla, kun pienempi ipana piirtää jostain syystä aina ovenkarmeihin (ja vaaleanpunaisen kaapin oveen, ei toistaiseksi tapettiin)!!

  Joko teillä maalataan muutenkin?

  ReplyDelete
 12. Krista, purnukka, Piiu Kiitos :)
  Kerro sitten Piiu millanen tuli ?!

  nanna
  Katonmaalaus urakka alkaa mahd. huomenna, myöhässä.
  Edellinen kohde heillä vielä kesken.
  Muuten ollaan aloteltu jo ulkoseinien maalaamista pikkuhiljaa (en tosin minä mutta muut ;)).En tiedä milloin tulee valmista , ei ehkä ikinä :D ;)

  ReplyDelete
 13. Todella hauska ja helppo idea! :) Hyvältä tuo näyttää ehdottomasti! Sinulle olisi tunnustus blogissani, käyppä noutamassa jos kelpuutat sen ;)
  t.Inka

  ReplyDelete
 14. Liike 51 on paras! :-)t. Tanja

  ReplyDelete
 15. Tanja
  Kieltämättä aivan IHANA ! Tsekatkaa facebook sivut !

  ReplyDelete
 16. Niina,
  Kiitos vielä liitutaulu vinkistä. Meillä on keittiössä iso työsaareke ja maalasimme molempiin päihin vihreät liitutaulut. Oi, tuli ihanat! Toiseen päähän jätetään viestejä kuten: Tyhjennä tiskari, menin Villelle leikkimään jne. Ja toiseen päähän saa piirtää mitä tahtoo. Katsotaan, jos saisin vaikka blogiini jutun tehtyä...
  piiu

  ReplyDelete