Juhlat

















Prinsessa Lotta, oi mikä synttäriprinsessa! Paras lahja oli "korkkarit". Pienten vieraiden prinsessa- ja keijupukeutuminen oli onnistunut yli odotusten. Seurue oli mitä hurmaavin. 
Itse olin pienessä flunssassa muutaman päivän, ja hieman huolestuin jaksanko laitella. Jaksoinhan sitten kuitenkin, ja kyllä se kannatti. 
Meillä kaikilla oli mukavaa ! 






Tänään taas tanssii tähtien kanssa - ohjelma, johon olen aina vaan koukussa ja seuraan kiinnostuneena. Ulkona ois kevyttä haravointia, keskellä pihaa seisoo vanha vaahtera. Huomenna työpäivä. Mukavaa, leppoisaa sunnuntaita ja uutta alkavaa viikkoa kaikille ! 



17 comments

  1. Ihana syysprinsessa ja hienot kekkerit! :)

    Kivaa alkavaa viikkoa, toivottavasti flunssa helpotti.

    ReplyDelete
  2. Iki-ihanat prinsessakemut ollut teillä:) Onnea multakin pienelle Lotalle♥ Tosi makeet korkkarit;)

    ReplyDelete
  3. Ihana prinsessa! Onnea onnea! Meidän esikoinen on saanut samanlaiset korkkarit aikanaan lahjaksi. Ovat olleet hyvin suositut. Nyt niillä tallustaa jo perheen kolmas prinsessa!

    ReplyDelete
  4. Oi mikä onnellinen hymy kermavaahdot leuassa = ) Tosi hellyyttävää prinsessameininkiä <3

    ReplyDelete
  5. Ihanan värikkäät ja iloiset synttärikuvat. Meidän typyllä samat korkkarit, niillä on kävelty ulkona ja sisällä ja lainattu kaverillekin. :)

    ReplyDelete
  6. Ihanat juhlat ja tarjoilut! Flunssasta huolimatta loihdit upean pöydän ja ylläripussitkin! Lotta oli varmasti iloinen :) Aika makeat korkkarit. Tuhkimon kengät!

    - Kristiina -

    ReplyDelete
  7. Maija
    Kyllä , itseasiassa juuri päätin, että huomenna olen terve ! :o) Kiitos kommentistasi :o)

    Mari
    Oi kiitti ! Jep, korkkarit tuli kaukaisilta kummeilta Kainuusta paketissa. Ja ne ovat tosi suositut. Nauratti, kun eilen nukkumaan mennessään Lotta "piilotti" ne, ettei "Verkku ota niitä" :)
    Verneri varmaan haluaisi salaa ottaa ne ;o)

    Nonna
    Kiitos ! Mä en itseasiassa ole edes tiennyt, että tuollaisia on olemassakaan ! :o) No nyt tiedän, hih.
    Onneks on kasvunvaraa !

    Kotivalo
    Kiitos :o)
    Partasuu juu ... hih.

    Miia
    Ihan totta ! :o) Tosiaan mulle ihan uus tuttavuus tämmöset, mutta ihanat ovat Lotan mielestä. ja tuo mekko. Naapurista saatu , käytetty, ja niin rrrrrrakas :o) Tarhassakin melkein joka päivä päällä.

    Kristiina
    Juu, Tuhkimo :o) Mutta Lotan mielestä Prinsessa RUUSUNEN ... ei vielä tunnista.
    :o)

    ReplyDelete
  8. Iloisia synttärikuvia ja oii mitkä korkkarit prinsessalla ;)

    ReplyDelete
  9. Onpas teillä ollu söpöt juhlat! Mun Lottaseni täyttää kolme vasta ens viikon maanantaina, mutta viikonloppuna on luvassa ankaraa prinsessabiletystä meilläkin. :)

    ReplyDelete
  10. Uuuu..kylläpä nuilla kemuilla olisi passannut olla kärpsynä katossa :)

    Ihanat popparipurkit ja lahjapussukat! Pistetäänpäs ideat korvan taa..Parin vuoden päästä vois olla aika kova sana meilläkin ja tämä äippä odottaa jo innolla..

    Ensi kesänä olis 1v. syndet edessä, mutta sen ikäinen ei taida vielä rinsessoista paljon välittää..(?!)

    ReplyDelete
  11. Jonna, Laura, Anna-Riikka
    Kyllä, armotonta prinsessa biletystä ja äidinkin oli pakko taipua kattamaan Barbie-lautasilla ja mukeilla lapsille ;D ;)

    Sitruunapiirakka näyttää aneemiselta mutta on huippuhyvää !
    Mentiin muuten tarjoilujen suhteen blogimaisessa meiningissä: päärynä-minttusuklaa-täytekakku ohje SALLY'S blogista, sitruunatorttu oli myös ihanasta blogista eli semmoisesta kun Time of the aquarius ja sitten tein savukalapastasalaattia Ruusutapetin Nannan ohjeilla :0)

    Jee, hyvä hyvä blogit !!! :o)

    ReplyDelete
  12. Jee,bilekuvia! Toivoinkin niitä jo löytäväni täältä viikonlopun jälkeen. Ihana miljöö ja esillepano ihanaisille keijuille ja prinsessoille. Hyvä, hyvä prinsessan äitee!
    Meidän rinsessa korjasi itse ne näppäimistöongelmat näpyttelemällä taas salaa koneella...:D
    Johanna

    ReplyDelete
  13. ihastuttavat synttärit! meillä muutaman viikon päästä 6v. synttärit. juuri kutsuja tehdään. Neiti taisi saada kolme vuotta sitten tuollaiset korkkarit. Olivat tosi suositut :) äidin piti laittaa välistä talteen kun en jaksanut kuunnella kolinaa. koron "pehmikkeet" irtos varmaan ekalla viikolla. Käytössä olivat niin kauan kuin kestivät vaikka jalka oli kasvanut ulos jo aikaa sitten.

    ReplyDelete
  14. Ihan sattumalta surffailessani satuin blogillesi. Ihanat juhlat! Tykkaan todella popcorni kupeista, aivan ihana kukka kuosi.

    ReplyDelete
  15. Aivan ihastuttavat juhlat teillä ollut! Niin kaunis, värikäs kattaus, kaikkine kukkineen ja herkkuineen. Ja ihanan herkun näköinen synttärikakku!

    ReplyDelete
  16. Kiesus, mitkä pirskeet! Katson ihan suu auki kuvia, ihan pihalla moisesta kun olen... Neljän pojan äitinä bileet ovat olleet aina... hiukka erilaisia! Siunattu naiseus siellä!

    ReplyDelete
  17. Ihania juhlakuvia, tunnelma välittyi varmasti osaltaan kaikille lukijoille! Itselläkin suunnitelmissa neidin 3v- synttärit loppuvuodesta vielä, kovasti suunnitelmat jo pyörii päässä... Kivoja ideoita pitää kirjoitella jo tässä vaiheessa muistiin. :)

    ReplyDelete