Tunnustus


Muistin yht'äkkiä, että olen saanut tunnustuksia.
Penkomalla pengoin ja hakemalla hain täältä kommenteista, että keneltä ja mitä.

Kiitos vain kovasti ! Olen näistä aina iloinen ja kovin kovin otettu. Ainut on, etten oikein keksi antaa eteenpäin. Katsotaan, kenet voisin valita tähän mukaan! Hauskaahan tämä on!
Kiitos siis vielä kerran Sally's blogille  , josta tämä minulle kauniisti ojennettiin.




Kröhöm:
"Tunnustuksen saajan tulee kiittää tunnustuksen antajaa, jakaa tunnustus eteenpäin 8 kivalle blogille, ilmoittaa heille ja lopuksi kertoa vapaavalintaiset 8 asiaa itsestään ;) "

Kahdeksan vapaavalintaista asiaa minusta siis ovat ...


1.  olen superduberhuono hoitamaan naamaani ja kynsiäni. En käytä koskaan kynsilakkaa, paitsi varpaankynsissä, sinne sudin kyllä surutta värejä. Väritöntä joo käsiin, silloin kun on joku meno, että pitää näyttää huolitellulta. En omista edes kynsiviilaa. Pelaan vaan Fiskarsseilla ihan reteesti. Ihoani hoidan vain saippualla ja vedellä. Ja iltaisin heitän kostausvoidetta naamariin. Hekumoin ajatuksella, että hankkisin puhdistusaineet, kasvoveden ja kaiken härpäkkeen. En ole vieläkään hankkinut ja taitaa olla jo myöhäistä. Hääpäiväkseni otin rakennekynnet ja ne olivatkin minulla seuraavat kaksi vuotta. Kun en itse hoida antauduin mielelläni toisen hoidettavaksi. Luovuin niistä tyyriyden vuoksi. Kampaajalla käyn kerran kuussa, ja sitten kun piti vielä huollattaa kynnetkin samaan syssyyn, oli menoerä liikaa mun tilipussille. Varsinkin tuolloin kun mulla oli piiiitkä tukka.

Meikkaan kyllä hillitysti, mutta kuitenkin (haluaisin oppia iltameikin tekemisen - tahtoisin meikkikurssille!).
Joten ihonhoitoon pitäisi kai satsasta. Hävettää kertoa tätä, mutta nukun joskus meikit nassussa (tapahtuu lähinnä viikonloppuisin), kun en vain jaksa alkaa pesemään niitä pois unenpöpperössä. Tällöin olen nukahtanut sohvalle tai rautasängylle telkkua katsellessani :/ Hjelp !!

Vartalovoiteita sen sijaan rakastan ja kaikkia tuoksuvia suihkugeelejä, buttereita ja hajuvesiä. Ah ! Olen varmaankin juuri SE henkilö, joka aiheuttaa astmakohtauksia muille yleisissä kulkuneuvoissa.

2. tällä hetkellä ostoslistallani on uudet talvikengät minulle ja Lotalle. Lotalle pitää myös hankkia toppapuku. Tai toppatakki ja - housut (viimevuonna oli näin). Tarvitsen myös sormikkaat. Ja halkokorin.

3. eilen jouduin pitämään puhuttelua Vernerille. Pietarin matkalla futisjengin kanssa oli pelattu pokeria rahasta. Summat eivät olleet pieniä. Mutta onneksi ne mitätöitiin. Inhoan puhutteluja. Mutta vanhemmuuteen kuuluu olla se vanhempi. Eikä aina tuottaa iloa. Valitettavasti.

4. ihanaa, kun pääsee tänään toivottavasti tekemään pihahommia töiden jälkeen (ellei sada) ja istuttelemaan taasen muutamia sipuleita. Haaveilen keväisestä kukkamerestä. Odotan sitä päivää, kun hurahdan puutarhuriksi. Täyttä hurahtamista ei ole vielä tapahtunut. Pieniä viitteitä siihen suuntaan kyllä on.

5. odotamme perheenlisäystä ...

6. ... sillä muutaman viikon päästä meille muuttaa koiranpentu! Jack Russell-poika. En malta odottaa. Olen haaveillut siitä vuosikausia. Olen onnekas, että yksi pitkäikäisistä haaveistani toteutuu viimeinkin ! Ja meidät hyväksyttiin koirulin perheeksi :) Happyhappyhappy ! Olemme lasten kanssa pähkäilleet kutsumanimeä tulevalle tyypille. Mutta ei olla vielä päästy yhteisymmärrykseen.

7. haaveilen keväisestä synttärimatkasta mieheni kanssa Barcelonaan. Meillä on ollut tosi hintsusti yhteistä aikaa ja se surettaa minua.  Toisaalta haluaisin mennä myös Kööpenhaminaan ... usein siellä käyneenä en voi ollenkaan kuvitella, etten sinne muka pääsisi, mutta ei varmaan ole kahta reissua mahdollista toteuttaa. Olen semmonen kainalossa viihtyvä rapsuteltava, että itken sisäänpäin jos en saa huomiota, hellyyttä ja paijausta ;(

8. mitäs muuta ? Koen jonkinlaista työkriisiä. Piste.


Annan pian eteenpäin. Nyt juuri en ennätä mutta lupaan kyllä. Samalla voin esitellä lemppariblogejani :)

Mukavata tiistaita ja pitäkäähän huolta toisistanne !

19 comments

  1. Oi mikä ihana perheuutinen!! Sekunnin kyllä ehdin ajatella, että mitämitä, kunnes luin eteenpäin :)) Se varmaan oli tarkoituskin, heh. Eli menin lankaan!!

    Terkut!!

    ReplyDelete
  2. Munki pitäs uudet talvikengät saada.Yksiä kattelin jo..pitäisköhän ne noutaa tänään mamin luo..

    Kynnet on aina karseessa kunnossa, paitsi sen hetken,kun välillä sorrun tee-se-itse-feikki-kynsiin.

    Hmm..Mäkin kerkesin tietty ajattelemaan että sulla on asukki masussa,ja se sun tarkotus varmaan olikin senkin huijari :D

    Tsemppiä kriiseilyn keskelle ja iloa päiviisi!

    Ps,ja nyt heti huomaisin, että matkin Nannaa ihan tyytyväisenä -mutta se oli kyllä vahinko! :)

    ReplyDelete
  3. Mä meinasin tehdä sellasen kunnon hävyttömän vedätyksen, mutta sitten ajattelin, että ehken kuitenkaan :D :D Mutta hyvä että saan näinkin vedettyä höplästä teitä ;)

    nannakin jaksaa tänne jättää kultaisena kommenttia vaikka reissaa toisella puolen maailmaa :) Ihanaa
    Käykää kurkkimassa nannan blogista missä upeissa paikoissa hän saa perheensä kanssa lomailla tällähetkellä. Onnentyttö !

    ReplyDelete
  4. Meidän hotelli on aivan Jarin vanhan työpaikan vieressä ja se meni moikkailemaan sinne. Mulla on ihana lepoaika itselläkin surffailla netissä, kun lapset nukkuu.

    ReplyDelete
  5. Oooh, mäkin ehdin jo vilkkaalla mielikuvituksellani vaikka minne asti.. Vai Jack Russel! Mikä ihastus ♥ Kivat kahdeksan tunnustusta.

    (ja just tulin blogikierroksellani tänne Nannan maailman hienoimmasta Starbucksista lumoutuneena ;) Small world!

    ReplyDelete
  6. Ahaa, teistä tulee koiraihmisiä:) Onnea! Mä olen aina ajatellut, että koira on varmaan onnellisempi, kun elää kodissa, jossa on enemmän tilaa eikä (ahtaassa) kerrostaloasunnossa. Mulla muuten tuli heti hauveli mieleen, kun luin perheenlisäyksestä, eli en mennyt lankaan ;)

    Joo, Nannan matkapäivitykset ovat ihania!

    - Kristiina -

    ReplyDelete
  7. Hih, melkein sait minut lankaan tuolla kohdalla viisi.

    Tuo kasvojen hoitopuoli kuulostaa hyvin tutulta.Vesi,saippua ja kosteusvoide riittää yllättävän pitkälle ja saattaahan olla että se on lopulta terveellisempi vaihtoehto kuin se koko mahdollinen kylppärin täyttävä hoitoarsenaali.

    Ja onnea siis koiraperheelle!

    ReplyDelete
  8. Mullakin jo sydän hypähti tuossa perheenlisäyskohdassa :D Hyvä etten pistänyt jo onnittelutekstaria! Onneks luin eteenpäin, hih. Mutta ihanaa, kun saatte koiravauvan :)

    ReplyDelete
  9. Koira, iik! Onnellinen oon puolestasi kun haave toteutuu, täällä haaveillaan edelleen :)

    ReplyDelete
  10. Onnea perheenlisäyksestä! Meillekin tuli uusi pentu ja ekat neljä viikkoa olin niin rätti poikki yöheräilyjen (=pissatusten) takia, mutta nyt olen NIIIIIN rakastunut tuohon koiruliin enkä enää mistään hinnasta antaisi pois. Ihana tapaus!

    Joten: alussa rankkaa, mutta palkinto on mahtava vähän ajan päästä!

    Minna

    ReplyDelete
  11. Sally, Kristiina, Merruli, Rebecca ja Minna
    Kiitos :)

    Me jo innokkaasti odotetaan otusta kotiin. Mietin jo tässä aamusella, että pitääkin hankkia kunnon goretex-asuste ulkoilupuuhiin. Jes,lopultakin lenkkikamu ;)
    Ei nyt ihan alkuu mutta sitten kun kasvaa hetken vielä.

    ReplyDelete
  12. Niin ja tietenkin mä unohdin jotain ja joidenkin kommentit eli kiitti paljon sanoistanne nanna & ryppymekko !!! ♥

    ReplyDelete
  13. Tämä oli ihan tarpeeksi hävytön vedätys! Ihana oli kyllä koirauutinenkin. Niin pyyteetöntä rakkautta ei saa mistään muualta. Käyt vaan roskat viemässä ja koira ottaa ovella vastaan kuin viikkojen eron jälkeen.Itse otin koiran monen vuoden odotuksen jälkeen heti, kun reissuelämä opintojen jälkeen loppui. Ihana asia varmasti koko teidän perheelle. Pentukuume vaivaa täälläkin..
    Iloista odotusta, Johanna

    ReplyDelete
  14. Ihana koirauutinen!! Meille tulee hoitoon jouluna pienoinen ranskanbulldoggi pentu, olen nyt jo ihan täpinöissäni :) joten pientä koirakuumetta täälläkin.

    Kuules, mistä olet hankkinut nuo ihanat popparikulhot Lotan synttäreille? Meilläkin pukkaa synttäri suunnitteluja täälläpäin ja nuo olis aikas kivat :)

    ReplyDelete
  15. Johanna
    Muistan itse aina teiniajan sydänsuruja vuodattaneeni meidän perheen koiralle. Suloisesti lohdutti minua, ja tapitti silmillään herkeämättä vieressä.
    Koirat kyllä on , parhaimmillaan aika sulkkuja. Vaatii oman työnsä kyllä, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Mutta olen jo asennoitunut uuteen "vauvaan" ...huokaus.

    Bambi
    Iik, ihanaa !! :o) Ihana Joulu tulossa. Lapset tykkää varmasti hoitokoirasta..
    Popparikupit on Greengaten ja ostin ne vieraillessani ystäväni luona Lahdessa. Siellä on semmonen ihan pieni kauppa kuin sisustus Fanny. Heillä on nettikauppakin. Laitapas meiliä tai soita jos voisivat myydä / postittaa.
    Greengaten tuote, en tiedä, kai niitä muualtakin saa. Paketissa oli muistaakseni 8 tötteröä ja maksoi noin 9 euroa.

    Tuula
    Argh, jätin sut välistä ♥
    Hih, menit lankaan !!!

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. Jack Russelit on ihania! Onnea!
    Nimen keksii ehkä parhaiten sitten 'kuonotusten'.

    ReplyDelete
  18. Piiitkästä aikaa eksyin blogiisi.

    Ihanaa saatte vihdoinkin sen jackrusselin josta kirjoitit jo jokunen vuosi sitten kun blogiasi lueskelin. :) Tutustu ihmeessä nyt odotusaikana Cesar Millaniin (esim. perheen koira-kirja on hyvä) ja kunhan pentu tulee kotiin suosittelen lämpimsti jonkun pentukurssin käymistä. Mulla on ihana lapinkoiran pentu, jonka kanssa kurssin kävimme ja oli tosi hyödyllinen.

    ReplyDelete
  19. Luin teksiä ajatuksella, mutta kuitenkin tyyliin "hauki on kala".
    Pysähdyin vitoseen, koska se oli niin lyhyt.
    Siis todella paljon onnea perheenlisäys uutisesta!!

    Mä olen samanlainen itsensä hoitaja kuin sä. Paitsi, että multa jää kasvot rasvaamattakin...
    Ja kaupassa joskus aivan hävettää, kun kynsien alla on multaa!

    ReplyDelete