Hämärän hyssy 


Juuri kotiuduttiin isoveljen koululta. Syysmarkkinoilta. Oi onneksi mun leipomukseni ostettiin pöydästä, ettei tarvinut häpeillä. Leivoin vaan mokkapaloja mutta pakkasin ne niin kauniisti, ettei voitu vastustaa ;D

Moni on ihmetellyt minne Verneri on mun kuvistani kadonnut. Muutama otos on ollut, jossa saattanut vilahtaa. No syyhän on tietenkin se, että hän on yksitoistavuotiaana jo tunnistettavissa, eikä myöskään itsekään tahdo enää kuvissani olla. Tokihan Lotankin tunnistaa, mutta Lotta ei liiku vielä yksinään missään.

Hassua ajatella, mutta Verneri on kasvanut tässä mun blogin mukana nuoreksi varhaisteiniksi ;)

Sen vuoksi kuvissa on enemmän tätä meidän Lottaa ja Vilppu koiruliakin.

Hei, oletteko muuten (ja tokihan olette) ajatelleet jo Joulua?
Itse meinasin etten laita yhtään tilpehööriä minnekään. Kuuset tietenkin. Ja paperitähdet. Mutta ei mitään koristuksia ja tonttusia joka paikkaan. No no.

Täytyy tästä lähteä ulos happeilemaan ja sitten illalla olen kutsuttu ihanan nuoren naisen 18v. juhliin, jonne lähden ystäväni kanssa. Oi oi !

Rauhaa & rakkautta viikonloppuun ! Hämärän hyssyä jo kolmelta.

ps. kasvomaalaus = perhonen naamassa = syysmarkkinoilta


10 comments

 1. Mä niin vielä muistan sen, kun luin Verkun aloittaneen koulun! Aika juoksee...

  Mulla on vähän samantapaiset ajatukset joulukoristuksen suhteen. Joku tonttu johonkin, mutta muuten mennään joulukukin, kynttilöin ja ikkunatähdin. Jeps, ostin ne Clasun tähdet ja ne on überkätsät! Lamput laitan niihin ens viikonloppuna.

  ReplyDelete
 2. Ymmärrän kyllä, ettei teini halua kuviaan nettiin meidän tätien nähtäväksi:) Ja tätien lasten myös. Oletko muuten muistanut, että sulla on perhekuva tossa sivussa yhä, ja siinä poikanen (ja sä) tunnistettavissa myös.
  Kivaa viikonlopun jatkoa!
  Emmi

  ReplyDelete
 3. nanna
  :o)
  Ne on hyvät tähdet eikä niiden kanssa tarvitse tapella saadakseen ikkunoihin ;o)

  Emmi
  Kyllä muistan :o) Tää kuva asia onkin nyt tässä vuoden sisässä tullu :o) Että kunnon kuvia ei oo ton jälkeen varmaan näkyny (tasan vuosi sitten otettu kuva, en rupea vetämään pois vanhoja kuvia, miksi alkaisin ? ). En ole mikään hysteerikko, ja jos ja onkin tunnistettu noinkin pienestä kuvasta. Ok. Mutta jäbähän kasvaa ja muuttuu varmaan hitusen ainakin, ja on tässä vuoden aikanakin muuttunu.
  :D Nastaa vkonloppua myös sulle sinne ruudun toiselle puolelle.

  ReplyDelete
 4. Mä en ole ihan varma, otetaanko jouluksi ollenkaan kuusta. Täytyy ehkä kysyä miesväen mielipidettä. Mäkin ajattelin pysyä koristeiden suhteen niukkuuden linjalla. Jotkut lempparit, kuten Aarikan tontut, täytyy toki esille laittaa. Jotain kukkia, kynttilöitä, tähti ja kynttelikkö. Mitään uusia koristuksia en osta! Tai ostin mä Fidasta pari ihanaa, oikeasti vanhaa tonttu-ukkoa. Niitä ei vain voinut sinne jättää :)

  Meidänkin myyjäiset sujuivat hyvin. Mun tekemä kakku ja Rocky roadit ostettiin, mutta korttien suhteen kävi hassusti. Ne olivat unohtuneet pussiin eivätkä ehtineet myyntipöydälle kuin hetkeksi. No, mulla on seuraaviin myyjäisiin tai omaan käyttöön kortit valmiina.

  Mukavia synttäreitä!

  - Kristiina -

  ReplyDelete
 5. Rocky roadia oli meilläkin muutama vanhempi tehnyt ja kyllä teki kauppansa :o)
  Ihana tapahtuma tuo syysmarkkinat ! Sen kruunas nukketeatteri jossa Verneri esitti itse tekemällään nukella (joka tosin oli nimeltään silmämuna sanders) ... =D Ihan tosi tosi tosi hauskaa !!

  ReplyDelete
 6. Tuo Lotan naama näyttää muuten ihan muulta kun perhoselta -vereslihalla olevalta =D Huh. Nooh, onneksi sillä ei oo enää kasvomaalausta ;o)

  ReplyDelete
 7. Hei, tulee valitettavasti kommentoitua aiempaa harvemmin, sillä seuraan sinuakin nykyään bloglovingin kautta ja se ei anna mun kommentoida kenellekään..höh. Katsoin ensin, että raju allerginen ihottuma, mutta olikin onneksi glitterikasvomaalaus. ;)
  Mua on alkanut jouluttamaan viime päivinä. Harmittaa vaan, kun en ole löytänyt mistään joulukirjaani. Kirjaa, johon olen jo monen joulun suunnitelmat ja lahjat kirjoittanut.
  Odotan kieli pitkällä teiltä jouluvalmistelukuvia ja tuota ihanaa arkea.
  Voikaa hyvin karvainen vauva+perhe!

  ReplyDelete
 8. Johanna
  "raju allerginen ihottuma" =D
  Niin varmaan katsoi meidän vastapäätä asuva naapurikin kun kommentoi, että nyt on Lotalla kyllä naama harvinaisen paljon sotkussa. Totesin, siihen vain että: "miehet ei sit ikinä ymmärrä meikkaamista" ;) Kunnes itsekin katsoin hieman tarkemmin, heheh . Voi eih, ihan punainen naama ! =D

  ReplyDelete
 9. Hei,ajattelin hihkaista kaikille blogini lukijaksi itsensä merkinneille henkilöille, että halutessaan blogiini löytää profiilissani näkyvällä blogilla Biskopsvägen.

  Vaihdoin nimittäin blogin osoitetta, enkä ollenkaan tajunnut sitä,ettei sinne tietenkään pääse enää vanhaa reittiä.

  Iloista joulunalusaikaa! :)

  ReplyDelete
 10. Ihana perhosnaama! Hilda näki ja haluais nyt samanlaisen;) Sillä on vaan nyt joko enterorokko tai parvorokko... Naama siis ihan tarpeeks kirjava ilman maalaustakin!

  Ihana toi teidän haukku! Kyllä russelit vaan on söpöjä:)

  ReplyDelete