Meille kaikille

- tsemppiä arkeen ! Koulu ja päiväkoti starttaa huomenna joululoman jälkeen. Ja iskäkin menee töihin. 

"mä en halua mennä huomenna tarhaan. Äiti, sä voit mennä sinne sun töihin ja jumppaan. Isi kyllä hoitaa meitä"

13 comments

 1. Kiitos samoin. Vähän jo tuleva viikko hirvittää. Vaikka lomaa ei meillä aikuisilla ole ollutkaan ja lapset olivat jo viime viikon hoidossa, tuleva viikko on ensimmäinen kokonainen joulun jälkeen ja sen päälle vielä remppatahti kiivaimmillaan. Ehkä tästä selvitään. :)

  ReplyDelete
 2. Meillä on huomenna vapaata, paitsi koululaisilla ei. Harrastuksetkin heillä alkavat, eli on ehdittävä partioon, sählykerhoon, soittotunnille, teoriatunnille, treeneihin... ja mä aikataulutan. Mutta huomenna me miehen kanssa lekotellaan, ellei sitten mennä leffaan.

  Hyvää alkua arkiseen aherrukseen!

  - Kristiina -

  ReplyDelete
 3. Tsemppiä sinne myös! Tämä äiti on tosin iloinen kun koulu alkaa.. tietää mulle työrauhaa täällä kotona.

  Ja muuten kiitos vielä siitä maalikoodista! Olen nyt kahteen kertaan sillä suhannut pojan huoneen lattian (Betolux akvalla) ja mietin että pitäiskö vielä kolmanteen kertaan? Moneenko kertaan olet itse maalannut lattiat?

  ReplyDelete
 4. Samaa tiedossa täälläkin suuntaa. Tsemppiä vaan meille kaikille lapsiperheille, joiden loma on ohitse ja lastenkin pitäisi saada itsensä ylös jo viimeistään seiskalta (samoin vanhempien...) ;-)

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 6. Hei kiitos kanssa eläjille !

  Merja, kahteen kertaan ( mies hioi ensin puuvalmiiksi lautalattiat ja pohjamaalasi, muistaakseni pohjamaali oli vain ohennettu Betolux Akva). Yksi kerros ois vielä tarvittu. Eli ritirimpsun - olisi pitänyt vielä kolmas kerros vetää. Meillä ainakin puskee paikkapaikoin oksankohdat läpi. Ja me kun maalattiin puolikiiltävällä. Oisin sittenkin tahtonut kiiltävän. Alakerrassa onkin Permo eikä Betolux Akva. Permolla saa selkeesti kovemman pinnan mutta Betolux Akva tuntuu paremmalta paljaalle jalalle astua. Lämpimämpi.

  ReplyDelete
 7. Tätä tämä sitten on taas kesälomiin saakka, talvilomaa ja pääsiäistä lukuunottamatta. Mutta niinhän se on, että ilman tätä arkea, ei olis niitä ihania juhla- tai lomahetkiäkään = ) Vielä kun jaksais tota itekin muistella aamukiireissä ärinä päällä... Tsemppiä myös sulle!

  ReplyDelete
 8. Hei Niina!
  Itsekin pienen koiravauvan omistajana kyselen, miten teidän pienin suhtautuu yksin jäämiseen? Oletan, että se on päivisin yksin kotona...onko osoittanut mieltään jotenkin?

  Koiran elämä on koiran elämää, mutta silti tuntuu niin ikävälle ajatella että toinen (siis tämä omani) on monta tuntia yksin oven takana odottelemassa - vaikka mistäpä tiedän, kuinka nauttii olostaan!

  Voimia arkeen!
  - Teija

  ReplyDelete
 9. :) Kotivalo. Kiitos myös tsempityksestä ! Katsotaan millanen meno on lasten kanssa illalla kotona.

  Teija
  Kyllä itsekin olen sydän syrjällään -varsinkin näiden pitkien päivien kanssa. Pitkillä tarkoitan päiviä, joina koululainen ei tule kotiin suoraan. Vernerillä on treenit suoraan koulusta ja kotiitulo ajottuu samoihin kun itsellämme eli 16:30.

  Ollaan rajattu koirulin oleskelutila silleen, ettei pääse koko taloon. On alakerran eteisaulassa.

  Luulen, että lähinnä nukkuu. Mitään ulvontaa tai haukkumista ei olla rekisteröity harjotteluvaiheessa eikä naapuritkaan ole sanoneet, että tämmöstä olisi havaittavissa. Paikkoja ei ole tuhottu tai sotkettu.

  Pitäisinhän mä mukana tai oisin kotona koirulin kanssa jos mahd. Nyt oon heti lähtenyt aina pitkällä lenkille ulos leikkimään ja antamaan huomiota kun tuun kotiin.

  Paitsi nyt, nythän Vilppu on saanut nauttia kaksi viikkoa siitä, että joku on melkein aina kotona sen kanssa. Että IIKS !

  Kaikenkaikkiaan pentu on ollut ei niin tuhoava kun luultiin ;o)

  ReplyDelete
 10. Ja siis onneksi oi onneksi meillä on Verneri, joka tulee koulusta kotiin aikaisemmin, ruokkii ja ulkoiluttaa. Parina päivänä vaan joutuu koiruus olemaan yssin koko päivän :´(

  Ja siitä paha mieli ja nyt enemmän kun kirjotan asiasta. Snif.

  ReplyDelete
 11. Seuraavaa lomaa odotellessa;) Ei vaan jotenkin odotin jo arjen alkamista. Kiitos muuten bataattikeiton oheesta, täytyykin kokeilla!

  ReplyDelete
 12. Kiitos vastauksesta Niina. Päädyin sitten tänään maalaamaan vielä kolmannen kerran vaikka konttaaminen ei olisi yhtään huvittanut enää.. Nyt näyttää kyllä hyvältä ja ne oksakohdatkin peittyi. Mutta saman hoksasin kuin sinä että kiiltävä olis ollut parempi.

  ReplyDelete
 13. Mukavaa arkea sinnekin! Toisaalta ihan mukavalta tuntuu arkipäivät ja varsinkin, kun on nokka kohti kevättä. Arki tosin alkoi koiran eläinlääkärireissulla nukutuksineen ja toimenpiteineen, mutta sekin murhe jo voiton puolella.
  Sydämessä aina läikähtää, kun oot laittanut teiltä kuvia, kiitos.

  ReplyDelete