Vanhan kodin keittiö
Ylläolevat kuvat : Martti Järvi.
Otettu Koti ja keittiö - lehteä varten syyskuussa 2008.


Alapuolella olevat ovat omia räpsyjäni. Joku kirjotteli Ikean keittiöstä ja semmonen me remontoitiin edelliseen asuntoomme, joka oli vanha kerrostalo kolmio -50 luvulta, Käpylässä.
Tykkäsin paljon, mutta meillä oli tiedossa, että perheemme tulee kasvamaan, emmekä mahdu tänne ikuisesti. Joten sitä unelmien, oikein unelmien keittiötä, emme viitsineet alkaa pieneen kerrostalo asuntoomme tekemään. Eikä sitä olisi puitteisiin saanutkaan.

Jos kahlaa blogia syvemmälle,  löytää lisää vanhasta kodista
Uusia lukijoitakin on joukkoon eksynyt
Hassua katsella näitä vanhoja kuvia.

Mukavaa perjantaita kaikille!

17 comments

 1. Voi miten kaunista - kelpais tuollainen mulle tänne vuokra-asuntomörskään ;)

  ReplyDelete
 2. Kiitos, ja nannalle nyt hieman suurempia kuvia :o)

  ReplyDelete
 3. Kaunis keittiö, ihana väripilkku. Mulla onkin nyt probleema tuolla tulevassa kahvilassani,miten yhdistää värit, vanhanaikainen tyyli ja kaikki tämä harmonisessa muodossa toisiinsa. Tahdon väriä, lähinnä pastellisia, silti myös rouheaa puuta ja ruostetta, silti tyylikästä...jos raha ei olisi este, sen toteuttaisi varmaan helpommin. Nähtäväksi nyt sitten jää mitä saadaan aikaan...ja kun se kaikki pitää saada kerralla toimivaksi ja mieluisaksi, siellä ei niitä tavaroita vaihdella joka päivä uuteen paikkaan jne kuten kotona voi tehdä.

  ReplyDelete
 4. Ah ihanaa, suuremmat kuvat ;))) Heti huomasin!!

  Hassua, mutta just eilen löytyi kasa vanhoja lehtiä, joissa oli tämä juttu! Oli toikin vaan niin ihana keittiö, ai että toi seinän väri oli hyvä.. Ja mä vielä muistan sen jutun, kun kerroit ostaneesi ton puukaapin. Eiks se ollut puupajasta?

  ReplyDelete
 5. Iloisia tunnelmia oli edellisessäkin kodissa:)

  ReplyDelete
 6. Hei, näissä kuvissahan onkin niitä juttuja, joista tykkään: valkeat kaapit, kauniit kaakelit, puiset tasot, kaunis vanha kaappi... mulla on tämä lehti muistaakseni tallessa.

  - Kristiina -

  ReplyDelete
 7. Ihana! Ja aika valkoista teidän kotiin :) Muistatko mikä on tuo kaunis seinänsävy?

  Nämäkin kuvat on napattu lehdestä talteen, samoin se uudempi juttu kotivinkissä.

  Niin ja jatka vaan isoilla kuvilla :)

  ReplyDelete
 8. Ooh-lalaa, kuinka tyylikäs keittiö! ;) Meiltä löytyy nimittäin samat ovet, puutaso, nuppi- ja kuppivetimet by Ikea. Sillä erotuksella, että kyseisen keittiön on tehneet edelliset asukkaat reilu 15 vuotta sitten. :) Yhä se vaan jotenkin miellyttää. Meidän kuppivetimet vaan ei muuten näytä yhtään noin kiiltäviltä!

  ReplyDelete
 9. Kiki
  kiitos ! :) Oli se kiva kyllä.

  Miia
  Voih, pastellivärit, rouheus ja vanhat puitteet AH ! Ihana luoda itselleen tuollaista työpaikkaa ♥ Onnentyttö olet.

  nanna
  Ole hyvä ! :o) ♥
  On, Puupajasta ostettu ihanuus. Meillä ehkä nyt hieman tylsällä huomaamattomalla paikalla, mutta joskus saadaan kunnolla keittiö myllättyy niin sitten saa paremman paikan, ehkä ? :)

  Peurankello
  Oli oli ! :o)

  Kristiina
  Nyt tahtoisin semmoset vaaleampaa puuta olevat tasot - mutta ei valkoisia tasoja eikä keltaista puuta tms. punaseen vivahtavaa. Vähän niinkun suopakäsitelty lankkulattia.

  Hanna
  on mulla sävy saatavilla ihan tässä:
  NCS S 0510-B70G
  Teknoksen sävykartasta.
  Ja maali on Biora Balance, täyshimmeä.


  Katri
  Niinpä ;D
  Suosittu mutta ihana keittiö !
  Meillä oli siinä ennenkin Ikea keittiö mikä oli edellisten omistajien laittama. Se oli jo mennyt huonoksi. Eikä sitä edes enää valmistettu. Rungotkin oli menny uusiksi.

  ReplyDelete
 10. Hanna
  Apua, just muistin , että taisin ottaa tuolla koodilla litran kokeeksi, ja pidin liian vaaleana seinässä ja otin lopulta astetta tummemman eli:
  NCS S 1015-B80G

  !

  ReplyDelete
 11. Voi, en muistanutkaan kuin kiva toi keittiö olikaan! Niin raikkaat noi seinät! Ja nuo sun unelmat kuulostaa kivalle, tulis varmaan magee!

  ReplyDelete
 12. Nätti on keittiö. Mä tykkään noista Ikean kaapeista, olisin halunnut just noi itellekin, mutta talopakettiin kuulu eri kauppa :-(

  ReplyDelete
 13. Voi, meillä keittiö odottaa remppaansa, jopa rahat ovat kasassa mutta ei hajuakaan millainen keittiö tänne sopisi (-20l. hirsitalo) sillä en halua museomaista enkä tietysti mitään supermodernia...hjelp. t.kaima ilman toista iitä

  ReplyDelete
 14. -A-, Marsa
  Oli kyllä ihanat nuo Iksut mutta tänne tahdon jotain muuta. Oih kun ois mania millä pyöriä täällä. Lainaakaan en tahdo ottaa niin vaan odotellaan. Kaikenlaista meni viime vuonnakin , peltikaton maalausta, hormin kunnostusta, lisäeristystä , maalia sinne tänne ... se ei ole ilmasta se :D No mutta UNELMISSA on hyvä elää.

  kaima ilman iitä ;D
  Mun pitää perustaa sisustuspalvelu ! ;D Siitähän vois saada itselle extraa omia projekteja varten, hihi.

  Kattelet vaan ihan rauhassa lempi sisustuslehtiäsi ja kirjoja ja kirjotat ehdottomat plussat ja miinukset ylös. Mitä pitää olla ja mitä ei. Ja siitä sitten lähdet liikkeelle ... hätiköintiä sulla ei ole ilmassa mikä on HYVÄ juttu :) Tsemppiä projektiin, joka kuulostaa ihanalta !

  ReplyDelete
 15. Ihana tuo iso kaappi! Vanhoja kuvia on hauska kyllä katsella, kun ei sitä kuitenkaan muista millaista on ollut, vaikka luulisi muistavansa.. Meillä ainakin järjestys muotoutuu niin vähitellen, että hassua katsella että tuoko kaappi oli tuossa silloin jne.

  ReplyDelete
 16. Superihana <3 Tämä oli mun lempijuttu silloin koti ja keittiö- lehdessä, kun juttu oli julkaistu :)

  Mun on pakko saada kahden umpioven tilalle meidän keittiöön vitriiniovet, mieskin jo suostui :) Keventäisi meidän muutenkin kivan keittiön ilmettä. Meidän keittiön ovat rempanneet edelliset asukkaat, paljon on kivaa, mutta muutama asia mietityttää usein :D ja mielessäni leikin muös leikkiä, jos olisi rahaa :D

  ReplyDelete