Ajatus




Jos joku ihmettelee minne se postaus tulevasta kotijutusta katosi niin otin sen ihan itse pois. Keskustelu lähti liikaa käsistä, minulta itseltäni ! En aina itse ymmärrä parastani :)

Mutta hiphei , odotellaan 6.3. ilmestyvää Glorian Kotia ja kurkitaan minua sitten sieltä sivuilta. Ja se on jännittävää ! Hui iiks.


Kuvassa on muuten aivan ihanaa Boråstapettia nimeltä Lace.
Kuvan olen ottanut talteen täältä / picture from here :

31 comments

  1. Mä en nähnyt ja kuullut taas mitään :-/ Äääh, mitä mitä - oonko mä taas vähän turhan utelias. Sorry :-D

    ReplyDelete
  2. P.S: Mulla meni noin viisi minsaa että sain kommentin läpi, kun en saanut selvää noista sanavahvistuksista. En saa jätettyä ikinä iPhonen kautta sulle viestiä, vaik melkeen sitä kautta nykyisin käyn blogeissa. Ota please toi sanavahvistus pois ,jooko :-D

    ReplyDelete
  3. Ei se ollut mitään vakavaa Hannis :) Pohdin siinä kirjoituksessa vaan sisustuslehteä jonne olen menossa, että onko se liian hieno minulle :) ♥ ♥

    Ai siitäkö se johtuu ! Tuntuu, että vakkarikommentoijat ei oo jättänyt mitään pitkään aikaan ja olen ihmetellyt MIKSI ? Mulla on pakko kai olla sanavahvistus koska saan roskalinkkejä tänne boksiin ... :( :/ Kokeillaan !

    ReplyDelete
  4. Toi tapette on tosi kaunista kyllä.
    Mua jäi hymyilyttään se tähtilamppu ja rautasänky, kun just kiikutin meiltä vanhan rautasängyn mumpalle ja omat kaks tähtilamppua on pakattu isoon pehmustettuun laatikkoon ja säilötty kellariin odottelemaan parempia aikoja. :)

    Lehteä odotellessa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niina K
      Mä en kyllä ole ikinä kuullutkaan, että toi meidän tähtilamppu ois jotain erikoista tai klassikko :D Oon ostanut sen joskus DonGoffosta Korkeavuorenkadulta. Vuosia sitten jo.
      :o) Täytyy tutkia asiaa jos sillä on serkku joka on kuuluisa ?!

      Delete
    2. No noi tähtilamputhan on peräsin jo jostain 40 luvun perukoilta ja vuosikymmeniä vilkkunu sisustuskuvissa, ei varmaan sen kummemmin mitään nimekkäitä. Mut joo on sillä joku nimekäs serkkukin kyllä. :)

      Delete
    3. Ok ! Mun ei oo kyllä mikään vanha. Vaan siis ostettu 2000 - luvulla ja uustuotantoa.

      Delete
    4. Alkuperäinen nimi oli jotain Moravian star pendant tai jotain sinne päin. Ja ihan ensimmäiset on kai kotoisin jostain 1800 luvun puolivälistä. :)

      Delete
  5. Toi salasana vahvistus on nyt jotenkin muuttunut hankalammaksi, mutta kyllä se aina jossain vaiheessa menee läpi :) Oma kommentti siis.

    Äh, eihän se lähtenyt ollenkaan lapasesta :) Helpostihan sitä tulee pohdittua juttujaan ja mietittyä monelta eri kantilta ja se on normaalia :) Älä huoli.

    Mulle saa Niina tarjota, jos on ylimääräisiä rautasänkyjä ja tähtilamppuja! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ymmärrän kyllä ihmisiä jotka ei jaksa taistella tuulimyl ... eikun sanavahvistuksia vastaan ;)

      :) Rautasänkyjä liikkuu Huutonetissä aika paljon nykysin.

      Delete
  6. Sanavahvistukset tosi sekavia...

    Kaunis tapetti! Lehteä odotellessa... Tilasin jonkun tarjousjutskan ja itseasiassa olen tykännyt lehdestä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lehti on hieno ja tykkään sen suurista, selkeistä kuvista jotka eivät ole mössöä.
      Kristan kuvat meiltä tulee siihen aika suurina ! Jep ;D

      Toi tapetti on kaunis. Näin sen Kotivinkissä yks kerta ja sieltä se syöpy mun verkkokalvoille. Pitäs kaivaa se juttu esille.

      Delete
  7. Ihana tapetti! Mä oon katsellu tuon tyylistä oikein haalean vaaleanpunaisena, tuo versio on tietysti raikkaampi. Mä haluan kanssa rautasängyn:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Käy katsomassa muut värit tuosta ! Se on aivan ihana :)

      Delete
  8. Heitä vinkkisi puusohvan maalausväriksi pojan 4v. Huoneeseen kun tapettia on Sandbergin Waldemar eli keltainen talitintti tammenlehvillä. Kiitos!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apua! Ensin mulle tuli mieleen keltainen mutta käsitin väärin - luulin, että lastensänky eikä puusohva. Mä varmaan lähtisin liikkeelle tummalla sävyllä, koska sängyn pitää tulla esiin tapetista.

      Tikkurilan vanhan ajan värit kartassa on esimerkiksi näin nopeasti heitettynä muutama tummanharmaa sävy, melkein musta, 355x HR 1
      Talitintissäkin on tummaa sävyä.

      Mutta ihan liian vaikeaata näin näkemättä mitä muuta tavaroita ja huonekaluja siellä on :) :) Ja sitten, ottaisin pienen purkin ensin kokeeksi ja sutisin jonkun pienen jakkaran ensin. Puusohva on niin iso projekti että maalinsävy kannattaakin tarkkaan punnita ! :)

      Toiv. minusta oli apua !

      Delete
    2. Ei kyllä tuo on melkein musta sävy kun katsoin eri valossa ! 360x HR 1 on enempi siniharmaampi ja ois varmaan parempi :)

      Delete
    3. No tummaa olin ajatellut varovaisesti joten kiitos hurjasti vahvistuksesta...värikoodin kanssa kauppaan;)!

      Delete
    4. Sitten hankkimaan kasa ihania täkkejä, petivaatteita erilaisilla värikkäillä kuoseilla yms. sängylle. Ihana tulee ! Vihreää, keltaista kaikkee iloista !

      Delete
  9. Anteeksi kun kysyn täällä mutta kun noista sanavahvistusista oli puhetta, niin mitenköhän ne saa pois päältä?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sieltä asetuksista, apua, kiirus, mutta palaan myöhemmin ! :)

      Delete
  10. Mahtavaa että kotinne tulee Glorian Kotiin! Se on nykyään minusta sisustuslehdistä (suomalaisista) paras. Se on selkeästi mennyt boheemimpaan suuntaan, mikä on erittäin hyvä juttu.

    ReplyDelete
  11. Kiitos tuosta kuvasta. Haaveilen uusista tapeteista olkkaariin ja makkariin, joten kaikki "vinkit" tervetulleita.

    Täytyy tietty kurkistaa lehti;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voisin postailla taas juttua kivoista tapeteista :)

      Delete
  12. Tapettipostauksia kiitos joo!

    Me ostettiin (miehen syy :D) vihreää minikukkaa olohuoneeseen, mutta se ei näytä nyt ollenkaan olohuoneen tapetilta, ei onneksi ole seinässä vielä. Pähkäilen vihreän atomin kanssa, pidän siitä enemmän, mutta kun tuo minikukka nyt on jo ostettuna, niin...äh, en tiedä, olen niin sekaisin pähkäiltyäni tapettien kanssa kuukausi tolkulla! :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, ne on molemmat aika railakkaita olkkariin :) :)

      Delete
  13. Sanavahvistukset löytyi, kun otin vanhan käyttöliittymän käyttöön:) Mielelläni lukisin postausta tapeteista, ne on aina niin hankalia valintoja. Sisustuslehdistä Glorian koti on varmasti sisällöllisesti arvostetuimpien joukossa, ellei jopa arvostetuin. Onnea siis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No joo, sen takiahan se on pelottavaa ! ;D
      Kiva, just olin tuolla asetuksissa kaivelemassa tietoa mistä sanavahvistukset saa pois. Onneksi löysit itsekin :)

      Delete
  14. Ihan mukavia ajatuksia edellisessä postauksessa oli. Kyllä teidän kaunista kotia passaa esitellä vaikka minkälaisessa aviisissa!
    Muutama postaus taaksepäin esittelit hienon "unite!"-julisteen; kestikö oman julisteesi toimitus kauan? Innostuin tilaamaan samanlaisen ja kuumeisesti omaani odottelen: )
    Jenni

    ReplyDelete
    Replies
    1. En muista tarkkaan, mutta muutaman päivän kesti :) :)

      Kiiiitos ♥

      Delete