Blogiystäville !Ilman teitä ei olisi blogiakaan. Kiitos kaikille ystäville, kommentoijille, tuttaville, sukulaissieluille, satunnaisille selaajille.
Kaikille täällä tänään sattumalta poikenneille.

Iloista ystävänpäivää ja romanttista Valentinuksen päivän iltaa

29 comments

 1. Samoin Niina, on ollut ♥♥♥♥♥ tutustua sinuun :-D

  ReplyDelete
 2. Luen blogiasi varsin usein, tämä eka kommenttini. Pidän blogistasi todella paljon, värikkäästä kodistasi, raikkaista kuvista. Terveiset Saksasta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi oikein kaukaa terveisiä ! Kiitoksia ekasta kommentistasi ja oikein ihanaa kevättalvea sinne Saksaan !! :)

   Delete
 3. Ihanaista ystävänpäivä Niina! Kiitos blogin pitämisestä, olet harrastukseni nro 1! ..Apua kuulosti jo ihan joltain stalkkerilta..:D
  Illalla mennään koulun vanhempainyhdistyksen järjestämään jokavuotiseen ystävänpäiväluisteluun, missä myös tietty makkaraa, lämmintä mehua ja TULISHOW.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihihh! Ei kai kukaan mua täällä stalkkaa ? ! Et sinäkään. Ihana kuulla, että viihdyt blogini parissa.

   Joskus vaan kummaksuttaa se, miten kaikkeen voi vaikuttaa vaikkapa yhdellä blogipostauksella. Yritin taannoin kysyä asiaa Peikonpojan Päiviltä jonka ihania teippejä tarjosimme lukijoilleni alennuksella. Että millainen piikki näkyi myynnissä. Tai jos laitan jostain kumisaappaista vaikka jutun, kuinka moni menee ja ostaa samanlaiset. Tämä on minusta hurjan mielenkiintoista ! Ja ihmeellistä ... itse en kauheesti seuraa ainakaan tiedosta seuraavani blogeja sillä silmällä, että "tuon minäkin haluan ostaa , ja klik!". Mua tietty rajottaa aina hupeneva pankkitilini saldokin koska en ole mikään kroisos.

   Ennen meidän taloa en tiennyt halaistua sanaakaan / saati miltä näyttää hyasinttitapetti - ja nyt - sitä on pian jokaisella bloggaajalla, joka seuraa mun blogia :o) Noh, kärjistettyä. Mutta siihen törmää nykyään melkein kaikkialla ! Tunnen suurta mykistymistä. En voi ottaa tästä credittiä mutta tiedän, että mua seurataan tarkkaan blogeissa :) - mikäpä siinä ! Hassuahan tämä blogin pito, mutta ah niin ihanaa ja antoisaa sekä inspiroivaa. Ideathan ovat kuitenkin vapaasti käytettävissä täällä bloggaajien ja lukijoiden kesken.

   Tulishow. Oo-la-laaa ! Täällä pyrytti koko eilisen päivän ja illan. Olimme hetken ystävänpäiväriehassa mutta sitten Lotalla kävi vahinko innoissaan ja piti lähteä kotiin vaihtamaan kuivia :( Arvaa oliko Lotta surullinen. No olihan se :(

   Delete
 4. Hyvää ystävänpäivää Niinalle! Kiitos ihanasta blogista! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nova Melina
   Kiitos ! Ihana tuo sinun profiilikuvasi, olen varmaan ennenkin kommentoinut sitä.

   Delete
 5. sinne myös ystävänpäivää!

  ReplyDelete
 6. Lämmin ajatus ystävänpäivänä minulta sinulle! t.Reetta<3

  ReplyDelete
 7. Kiitos itsellesi ja ihanaista ystistä!

  ReplyDelete
 8. Hyvää ystävänpäivää ja kiitos ihanasta blogista Sinulle!

  - Kristiina -

  ReplyDelete
 9. Näyttää muuten , että täällä ois hirrrween paljon kommentteja , nyt kun tuo henk. koht. vastaaminen on mahdollista :D

  ReplyDelete