Terkut
Terveisiä Vilpulta !
Pakkaset paukkuu, mutta ei se mua haittaa. Muita kylläkin. Taisi se Vernerikin tänään tokaista, että: "miksi meillä ei ole normaalia taloa vaan tämmöinen kylmä talo!"

:o)10 comments

 1. Meidän Leevi-bostoni ei ole ihan noin urhea pikkukoira. Ovenraosta vaan sujahtaa pikapikaa pissille ja kakkaraiselle :)

  ReplyDelete
 2. Hyvin näyttää Minsun pentutakki sopivan Vilpulle<3 söpis!

  ReplyDelete
 3. Ihanaa kun sä laitat Vilpusta kuvia♥Mei ollaan täällä toista viikkoa flunssassa ja kuumeessa koko porukka.Olis kiva viettää kohta jo "normaali"elämää.
  Haleja Niinuskalle ja voimia arkeen.

  ReplyDelete
 4. Tutun kuuloista valitusta vaikka olen valistanut lapsia että uudessa talossa voi olla jopa kylmempää kuin meillä. Täällä ainakin saa joka huoneesta uunin lämmitettyä jos on kylmä :))

  ReplyDelete
 5. Hieno takki Vilpulla. Meidän koira meinaa jäätyä paikalleen käväistessään vaan pikaisesti oman pihan "vaivihkapolullaan". Meilläkin tänään ensimmäinen kunnolla viileä sisäpäivä vaikka kakluunissa tuli aamuin illoin. Ulkonakin -25...uh! Ihan kyllä tuo aurinko!

  ReplyDelete
 6. Juu, kylmä on...kipeenäkin täällä ollaan, se flunssavirus sekä mahatauti yhtäaikaa meillä, ei kiva yhdistelmä...tosin positiivista on, että kaikki sairastaa yhtäaikaa. Kevättä odotellessa siis♥

  ReplyDelete
 7. Meillekin tulee viikonlopuksi hoitoon tyttären enkkubuldoggi ja hän on niin palelevainen, että pitää pyllystä työntää pihalle asioilleen, mitkä nopeasti toimittaa rappujen eteen!! Kieltämättä Vernerin kanssa näillä keleillä samoja ajatuksia. Kuka käski ostaa vanhan talon, missä lattiasta tuulee ja ikkunoista humisee?? Joskus miettii, että helpommalla pääsisi esim. lattialämmitteisessä tiilitalossa =)

  ReplyDelete
 8. Vilppu on kyllä niin söpö, oon aina tykänny russeleista. Meillä mies ei juuri ton kylmyyden takia suosi vanhoja taloja, mutta mä voisin kyllä kärsiä senkin, koska ovat muuten niin ihania :) Villapaitaa vaan päälle...

  ReplyDelete
 9. Meilläkin on tällainen "kylmä talo" :D Nurkista vetää ja villasukat pysyy visusti jalassa. Mutta tuuletus ainakin toimii ;)
  Ihana teidän Vilppu!

  ReplyDelete