Saturday, March 3, 2012

Ihana, ihana sunnuntai on täällä

Suurin unelmani tällä hetkellä olisi ehkä se, että kesä tulisi jo !

Sunnuntaista on muodostumassa mun lempipäivä. Silloin on aikaa olla yhdessä ja tehdä asioita perheenä. Ja leppostella vaan.

Keväästä on tulossa aika railakkaan kiireinen. Miehellä kaikenmaailman reissuja ulkomaita myöten. Koskas mä pääsisin ? Toisaalta, mä viihdyn niin hyvin täällä omassa kodissanikin, että täällä hyvä.


19 comments:

 1. Mä odotan kanssa kesää niin kovasti! Viime kesä oli jotenkin niin ihana ja meni ohi ihan liian nopeasti. Lapset haaveilevat Tukholman risteilystä ja eiköhän me kesällä sinne sitten suunnata :)

  Sunnuntait on huippuja! Meillä vielä teinit nukkuu ja pienet ja me vanhemmat vasta syödään aamupuuroa yöpit päällä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mekin ollaan mietitty Tukholman ristelyä, mutta mä olen kehittänyt jonkin sortin laivakammon itselleni. Jo matka Tallinnaan saa sydämeni väpättämään PELOSTA. Että en tiedä :S Kääkkis !! Verneri kyllä tahtoisi kovasti laivalle. Joten ois uskallettava, eikä olla pahemmin missään käytykään yhdessä.

   Delete
  2. Sama mulla, ollut oikeastaan siitä asti, kun lapset sain, enkä tiedä miksi! Mutta ei kai se uppoa :O

   Delete
 2. Sunnuntaiaamut on ihania:) Ja vielä paremmaksi mielen tekee, kun ulkona paistaa aurinko siniseltä taivaalta! Ihanaa, kun lumet sulaa... odotan myös jo niin lämpimiä kesäpäiviä ja merenrantaretkiä!

  Mukavaa sunnuntaita:)

  ReplyDelete
 3. Ihanaa sunnuntaita!!
  Mä innostuin eilen maalailemaan ja sudin täällä yötä myöten portaikkoa. Sitä ennen maalasin pari tuolia ja pöydän, hehee. Nyt istun maalikäryistä silmät puoliturvoksissa ja lipitän kahvia. Kohta pitäisi maalata tuolit ja pöytä toiseen kertaan.

  P.S. Jaan sun unelman kesästä! En jaksaisi tätä jäätikkövaihetta yhtään...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinä Nanna olet kyllä aivan mahdoton puuhanainen , kunnon pyörremyrsky ! :)

   Delete
  2. En oo, olen ihan patalaiska vetelys. Välillä vaan tulee tarmon puuska ja laitan haisemaan. Portaikko on mm. ollut 1,5 vuotta samassa pisteessä. Päättelin siitä, että itsestään se ei valmistu, joten täytyy tehdä sen eteen jotain :D

   Delete
 4. Kyllä olet oikeassa! Sunnuntait on ihania ja samoin nämä aurinkoiset päivät! Nyt jo toinen päivä peräkkäin kun aurinko ilahduttaa;)

  Käytiin Tukholmassa ja siellä oli jo ihan lumetonta ja keväistä, niin ja ihana Junibacken. Laiton blogiin parikin postausta aiheesta, kun näyttää Junibacken olevan muuidenkin mieleen:D

  Ihanaa sunnuntaita<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mies ja Verneri on joskus käyneet vuosia takaperin Junibackenissa. Veisköhän se lapset jos mä saisin sen ajan vaan shopata keskustassa ;D ??

   Delete
 5. Ah, ah ja ah!
  Ja kesä...kyllä kiitos!

  ReplyDelete
 6. Onpa kauniit tapetit teillä. Itse en pystyisi tekemään noin rohkeita valintoja, kun kyllästyn niin helposti. Tapetti maksaa sen verran, ettei olisi kuitenkaan rahaa eikä tarmoa tapetiseerata vuoden-kahden välein. Meidän tapetit olisi oltava hyvin haalean vaaleita ja hillittyjä. Ehkäpä siksi juuri meillä onkin maalarivalkeat maaliseinät, helppo ratkaisu.

  Nuorempana tosin olisin valinnut hyvinkin vahvoja tapetteja.

  Hih, tulipas mietteitä tapetista=)

  Oikein aurinkoista sunnuntaita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneksi kaikilla meillä ei ole sama maku. Sitä jäisi muutamakin tapetinvalmistajafirma työttömäks ;)

   Ihanaa kun on eri makuja. Saadaan näin ollen ihastella erilaisia koteja laidasta laitaan :)

   Meillä on nyt ollu nämä tapetit kolmatta vuotta ja ei kyllästytä yhtään. Päinvastoin ;D

   Onneks meillä riittää aurinkoa koko viikoksi !

   Delete
 7. Itse kun olen pitkästä aikaa palaamassa työelämään Huomenna, niin olet miettinyt paljon koiran pärjäämistä yksin tuntikausia? Eli meillähän koira kyllä 2 vuotias, mutta ollut meillä kolmisen kuukautta vasta. Kuinkas teidän koiruli selviää yksinolosta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, kyllä se on kanssa mulle suuri huoli, että kuinka Vilppu kotona pärjäilee meidän töissä ollessa :´(

   Meillä Verneri tulee kotiin suoraan koulusta (paitsi kahtena päivänä viikossa jolloin tulee samoihin aikoihin kun mekin, harrastustensa takia) kahden kolmen maissa. Käyttää ulkona ja antaa hieman sapuskaa. Ja on seurana.

   Vilppu ei uikuta yksin eikä ulvo. Vaan pääsääntöisesti nukkuu. Aina venyttelee ja haukottelee, kun tullaan ;) ja nousee pedistään.

   Nyt on sisäsiistikin. Eli ei oo pissannu sisälle. Laitetaan Vilppu aina eteiseen meidän poissaollessa. Siihen sitten vesikuppi, peti ja leluja, puruluu. Ja muut ovet kiinni. Rajataan tila niin hänellä turvallisempaa eikä pääse tekemään tuhojaan jos niitä miettii.
   Ja pääsy yläkertaan on estetty meidän poissaollessa lapsiportilla.

   Ei ole ollu ongelmia :)

   Delete
 8. Täältäkin yksi ääni sunnuntaille, erityisesti aurinkoiselle sunnuntaille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :o) Nyt taas viikko aikaa odotella seuraavaa sunnuntaita ...

   Delete