Muutaman tunnelmapalan tarjoan tässä ...








palleroisteni huoneista, vielä Kristan kuvia.
Ja nyt sitten viikonlopun kimppuun !
Sis. Strindberg treffit, Vernerin jalkapalloturnaus, uimahalli, Vilppu-ulkoilua, kyläilyä ystävillä ♥  Ei pöllömpää !

Voisin kyllä kokeilla taas kuvatakin uudella kamerallani, ja jos aikaa on hetken verran, postailla tännekin.

24 comments

  1. Olettekos lähdössä Hyvinkäälle turnaukseen? Minä olen ihan turistina lähdössä, sillä mies (=valmentaja) ei pääse töidensä vuoksi. Saas nähdä, miten menee...
    Ihania nämä Kristan kuvat! Hyvää viikonloppua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei olla Hyvinkäälle menossa, vaan miniliigaa normaalisti ensin la Helsingissä, ja su kans täällä Helsingissä olisi sitten oma turnaus, jossa TPS, Honka, HJK. Oon ilmottautunut jopa leipomaan buffaan, ja myymään. Mulla on sädekehä ! Eli kaikki vaan katsomaan jännittävää junnufudista Kumpulanlaaksoon sunnuntaina !!! :P

      Delete
  2. Ihanan kirkkaita värejä :) Tykkään erityisesti violetista kirjakaapista, siis niin suloinen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, se on hauska ! Olen huutanut sen Huutonetistä. Alunperin kaappi oli ruskea, maalasin sen :)

      Delete
  3. Mukavaa viikonloppua :)

    Tulihan paketti perille?

    ReplyDelete
  4. Mukavia treffejä! Ja muutenkin kivaa viikonloppua!

    Mulla on ohjelmassa konserttia ja teatteria. Pojille pitäisi mennä ostamaan ohuempia takkeja, kun talvitakeissa alkaa tulla kuuma. Ei innostaisi mennä murkkujen kanssa kauppaan, mutta pakko. En päästä Akselia yksin shoppailemaan, koska hän saattaa tehdä hölmöjä ostoksia.

    - Kristiina -

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Konserttia ja teatteria kuulostaakin aika mukavalta ! Nauti.

      Delete
  5. Tulevana koiranpennun omistajana (iik, huomenna!) mietin että miten pentu mahtaa jättää lasten lelut rauhaan... Oletteko siis joutuneet nostamaan nuket ja pehmoeläimet korkeammalle vai toimiiko vain ovet kiinni tekniikka?

    Mukavaa viikonloppua!

    Susanna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Susanna, ei pentu jätäkään niitä rauhaan ;)

      Ainakaan meidän Vilppu! Käy salaa jopa hakemassa niitä leluja lelukorista noukkimalla ja sipsuttaa sitten johonkin piiloon, nylkemään barbia ;)

      Meillä on homma ratkaistu näin: yläkertaan , jossa on lasten huoneet, pentu ei pääse ominpäin tai silloin, kun Lotta on levittänyt legoarsenaalin koko ylä-aulaan.

      Otettiin lapsiportti taas alakertaan käyttöön, eli toimii Vilpun porttina ja estää pääsyn yläkertaan. Asennettiin se siis portaiden alapäähän.

      Kun Lotta kahdeksan maissa käy yöunille, mä siivoan lelut pois lattioilta ja avaan portin Vilpulle. Lottahan nukkuu niin, että huoneensa ovi on kiinni, että sinne Vilppu ei pääse sitten kans.

      Ja omia leluja, puruluita semmosia sitten vaan tarjolle :) Mutta eihän ne kiinnosta yhtä paljon kuin, joku joka on kielletty lelu ;)

      Lasten on pitänyt ja itsenikin, opetella laittamaan tavarat paikoilleen. Kengät on Vilpun mielestä semmosia, mitkä kans pitäs tuhota ;)

      Tsemppiä ! Hyvin se sujuu, niin meilläkin on sujunut ♥

      Delete
  6. Nää kuvat on kyllä niin herkkuja! Osaat kyllä yhdistää kuosit ja värit tosi kivasti.

    Meillä ei ole ollut moneen moneen vuoteen mitään Marimekkoa (mariskoolitkin vein muutossa äidille "hoitoon") mutta nyt tänään tilasin pojan huoneeseen Karkuteillä kangasta verhoihin. Käyvät varmaan hyvin Ferm Livingin mintunvireän harlequin tapetin kanssa. Sopivan lapsekkaat ja värikkäät 4,5 vuotiaan huoneeseen.

    Leppoisaa viikonloppua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kuuluu Kristalle ♥

      Karkulaiset on aivan ihana kuosi ! Ja kun kerrot Fermin harlekiinista ja Karkulaisista - kuulostaapa tosi yhteensopivalta ja ihanalta ! Hyvä valinta ♥

      Delete
  7. Muksaa viikonloppua sulle! :) Täällä tiedossa armotonta kattopaneelien pohjamaalausta ja seinien tasoitusta. Mutta jospa tämä joskus loppuis ja pääsis tohon nautiskeluvaiheeseen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei Miia pitkästä aikaa ! :)

      Uh, kattopaneeleiden maalaamisesta menee niskat jumiin :o) Tsemppiä !!

      Delete
  8. Teil on kyl niin ihanan värikäs ja raikas kaunis koti. Oi,oi.. Meil paljon mustaa ja valkoista,tähän asti ollut ok. Mut kevään tullen alkanut kaipaamaan huvikummun värejä ja meininkiä :)

    ReplyDelete
  9. Oioi miten teillä on kaunista! Tosi kiva toi verhokangas, tiedätkö, onko vieläkin myynnissä? Jotkut verhot lastenhuoneeseen pitäis laittaa, mulla ois kyllä kaapissa yhdet ihanaiset norsuverhot omasta lastenhuoneestamme lapsuudesta mutta en tiä, pitää vähän miettiä vielä mahtuuko sinne sellasta väriä. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, on myynnissä Marimekon Kulkue. Taitaa olla, että värejä on vähennetty. Yhteenväliin oli semmosta turkoosiakin Kulkuetta:o)

      Delete
    2. Vai tarkoitatko Vernerin huoneen verhoa ? Sekin on Marimekon, Taikamylly se on nimeltään. Sanna Annukan suunnittelema.

      Delete
  10. Hanna: Kyllä Kulkue- kangasta on Marimekossa tälläkin hetkellä.

    ReplyDelete
  11. Hei, mikä väri/sävy ja maali on tuon alemman kuvan lattiassa? Näyttää niin hyvältä. Ja muutenkin ihailen lähes päivittäin kotianne! :)

    ReplyDelete
  12. Hei,

    koodi on Tikkurilan 4737 ja kaikissa kuvissa on siis sama kermanvalkoinen lattiamaali. Maali on Betolux Aqua ja puolikiiltävä.

    ReplyDelete
  13. EIKÄ!! :) :) No jopas. Meillä on just sillä maalattu kaikki ovenkarmit jne. Ilmankos näytti hyvältä.. Kiitos!

    ReplyDelete