Lotta & Lili kuulumisia

... verkkosivut on työn alla. Graafista apua saan Rinna Saramäeltä, joka viimeistelee parasta aikaa mun logoa,  sekä tekee muutaman pikkukuvan sivuille. Ilmeestä tulee raikas ja yksinkertainen.  
Ideat on mun rustaamia - toteutuspallon vieritin sitten ammattilaisille.

Jahuu, sain kolme pinoa käyntikortteja. Väsäsin ne ihan itse Moo:n sivuilla ja olen tosi tosi tyytyväinen niihin !
Helppoa kuin heinänteko ! Täytyy viedä pari pinkkaa keskustaan, ystävien liikkeisiin ja tutuille. Mutta odottelen sivujen valmistumista. Mulla ei ole onneksi mitään aikataulua. Tai kiirettä asian suhteen.

Tarkoitushan ei ole heittäytyä suoraan suden suuhun vaan oman työni ohella puuhastella. Katsotaan sitten myöhemmin, tulenko saamaan kontakteja ja töitä, vai onko kaikki unelma vaan HAttaRaisTa !

Pikkusen ujostuttaa ojentaa käyntikorttia tai sanoa, mitä tekee kun joku sitä kysyy. Suomessa on outo ujouden ja hymistelyn kulttuuri. Pitää aina potkia itseään pepulle, että kerro nyt työstäsi tai blogistasi tai Lotta & Lilistä. Avoimesti ja iloisesti, äläkä aina vähättele itseäsi. Markkinoi itseäsi. Noh, kyllä mä markkinoin, mutta en VIELÄ ! Pian pian.

Tällä hetkellä suunnitellaan Kristan kanssa hänen vanhemman tyttärensä huoneen sisustusta. Huone on jo valmiina täällä mun pään sisällä. Siellä se on. Uinuu vielä melkein Ruususen unta.
Nyt vaan hihat heilumaan.

Lopputuloksesta saatte sitten kuvia tänne & Lottalilin sivuille, toivottavasti (?!) JOSSAIN vaiheessa.


Mutta nyt toivottelen hauskaa torstaita, pysykää matkassa mukana ! 

41 comments

 1. Ihanaa, että teet unelmistasi totta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pakko uskaltaa :) Sittenhän sen näkee kun kokee. Kiitos ! ♥

   Delete
 2. Kuule ihan sama se on mullakin... Välillä "kehtaan", mutta sitten tulee niitä hetkiä kun en kehtaa mitään. Sillä olen myös saanut takavasemmalta kuraa joskus, kun olen uskaltanut. Joidenkin mielestä itsensä mainistaminen on ihan naurettavaa ja pellemäistä. En tajua sitä, mutta välillä se lannistaa. Mutta eikun tsemppiä vasn kovasti!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juuri näin ja kiitos paljon tsempistä !
   Mä just tänä aamuna mietin töihin tullessani, että ellen nyt kokeile, en kokeile koskaan.
   Ja ihan hyvillä mielin ♥

   Hyvä mantra vois olla joku semmonen että: "sinä osaat, olet taitava, hyvä, kaunis ja ainutlaatuinen. Luota itseesi! Unohda pahat kielet!" :) :) Tämä mantra meille jokaiselle !

   Delete
 3. Hienoa, että sulla on rohkeutta lähteä toteuttamaan unelmaasi. Hyvä Niina!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ! Tulin puun ja kuoren välistä :)

   Delete
 4. Samoja haaveita ja asioita pohditaan täälläkin. Koulu lähenee loppuaan ja nyt tai ei koskaan...

  Paljon, paljon ONNEA & TSEMPPIÄ! ♥

  ReplyDelete
 5. Tuohan on tosi hyvä tilanne, kun voit tehdä unelmastasi totta varman palkkatulon ohella. Onni! Ja uskon todella, että asiakkaita riittää ja voit jossain vaiheessa panostaa täysipäiväisesti omaan yritykseen ja omaan unelmaan.

  Onnenpotku matkaan ja tsemppiä ♥ Olet rohkea nainen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, on kyllä ! :)

   Tietenkin mun pitää omista harrastuksistani & muista vouhotuksistani tinkiä satunnaisesti illoin. Ja keskittyä sitten tähän sivutyöhön enemmän. Mut joo, katsotaan mitä tapahtuu.

   Delete
 6. Sinähän olet jo pitkällä! Yes, hyvä sinä! Minä täällä pohdin vasta firman nimeä, ja sehän se vasta vaikeaa on! Mutta hyvä me! =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nonna, mitäs sinä oot suunitellu ? :) Hienoja käsitöitä teet ainakin !

   Kävin jo sun blogissa kurkkimassa. Ootteko te menossa Hannin kanssa samaan aikaan Kööpenhaminaan ? ?! Keväällä siellä on kyllä tosi kaunista. Voi, kun Tivolin kirsikkapuut ois jo kukassa.

   Delete
  2. No jotain tuohon kässäilyn ympärille. Katsotaan, mihin hommat kehittyvät!

   Hannin kanssapa hyvinkin! Siinä on muuten Suomen paras Köpis-opas! =)

   Delete
  3. Ihan varmasti :) Ja tsemppiä ! Kivaa :) Tuskin maltan odottaa mitä sinä keksit tai siis olet ihan varmasti jo keksinyt jos jo nimeä siellä mietitään.

   Delete
 7. voi että näissä sun kuvissa on niin ihanat sävyt:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. darkangel
   Nämä kaksi kuvaa ei ole mun ottamia vaan Krista Keltasen. Otettiin meillä perhekuvia joskus varmaan kaksi vuotta sitten. Nämä on niitä samoja :)

   Delete
 8. Voi onnea matkaan! Ihanaa seurailla tätä, koska haaveilua tässä itsellekin käynnissä... :)

  ReplyDelete
 9. É lindo sentar e contar estorias para os filhotes,e ver o olhar brilhando deles.Um abraço.

  ReplyDelete
 10. Onnea Lotta, Lili & Niina!

  - Kristiina -

  ReplyDelete
 11. Onnea! Kuulostaa niin kivalle! :) Olen ihan koukussa bligiisi. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, kivaa ! Ainakin yksi on koukussa :) ♥
   Oletpas ihana.

   Delete
 12. Onnea ja paljon! Selailin erästä Glorian kotia, sieltä löysin blogisi ja ihastuin! Aloinpa siis uudeksi lukijaksi :)

  http://vanhamatkalaukku.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kivaa ! Kertokaa muutkin, jotka olette löytäneet GK:n kautta tänne ! Niin hauskaa , että tulee uusia lukijoita. Kiitos paljon sinulle Marjut ja tervetuloa meidän bloggaajien joukkoon !

   Delete
 13. Onnea matkaan :)
  Minulla on muuten tuo sama Marimekon mekko, tallessa vielä 30 vuoden takaa..on aina yhtä mukava nähdä sellainen jonkun lapsukaisen päällä.

  ReplyDelete
 14. Hyvä hyvä että asiat etenee! Tsemppiä paljon! :)

  ReplyDelete
 15. Kun uskaltaa tehdä jotain itselle mieleistä uutta juttua, tulee siitä aina aivan uskomattoman hieno tunne itselle! Ja ihan sama onko se tekeminen toisten mielestä hassua tai hupsua tai mitä vain...Hyvä sinä! Älä ujostele :)

  ReplyDelete
 16. Jep, kukas sen kissan hännän nostaa jos ei kissa itse? Hyvä Niina♥

  Suomalaiset ollaan niin vaatimattomia ja jos ei olla, niin sekään ei ole hyvä;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin , tekee mitä tahansa niin aina joku olemassa joka ei tykkää :) Ei voi kaikkia miellyttää.

   Delete
 17. Itsensa mainostaminen onkin muuten vaikeaa, meille suomalaisillehan on aina opetettu ettei itseaan saa tuoda liikaa esille. Aina loytyy joku joka on eri mielta jostain, pitaa vaan tehda niinkuin tuntuu oikealta eika jaada epailemaan itseaan liikaa. Taman yritan pitaa mielessa...

  Onnea matkaan, kaunis blogi sinulla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, kuules oon ajatellut samaa asiaa :) Kiitos !

   Delete
 18. Meitä unelmoijia taitaa olla yhdessä sun toisessa osoitteessa ;). Mahtava juttu, että sinä olet päättänyt testata ja toteuttaa unelmasi, onnea ja tsemppiä!

  ReplyDelete
 19. Tämä suomalainen ujous ja häpeäkulttuuri on tosi ajankohtainen aihe. Eilen juuri olin luennolla, jossa tätä asiaa käsiteltiin tosi syväluotaavasti!

  Minulla on ihan samoja haaveita ja komplekseja. En vain pohjimmiltani osaa tai kehtaa suoranaisesti markkinoida itseäni. Pidän kaikki tekemiseni pienenä harrasteluna, vaikka mielessä olisi pahimman perheruuhka-ajan hellittäessä alkaa tekemään jotain myytäviä juttujakin. Mutta mitenkä muutenkaan sitä voisi luovanpuoleinen ihminen löytää paikkansa kuin yrittämällä siinä missä on hyvä? Se pakottaa mainostamaan osaamistaan... Hui!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No, tämä kaikki mitä olen alkuun tehnyt on kyllä sysännyt mua jatkuvasti askeleen eteenpäin, hieman paremmalla itseluottamuksella. Ja kun joutuu sijoittamaan omaan toimintaansa sekin ajaa eteenpäin. Ettei tässä nyt kankkulankaivoa kaivella sentäs ! :)

   Delete