Maanantai-iloa kaikille





Olen tehnyt Olivia - lehden hurmaavat skonssit -ohjeella monia kertoja. Parasta tietty hillon ja kermavaahdon kanssa. Aprikoosihillon, njams !

Mutta kun yrittää kovasti keventää , nassutin omani ilman. Ainakin muutaman. Kuohkeudessa on eroa ohjeen kuvaan verrattaessa, mutta ah,  tuoreena niin hyviä. Ja olen muistaakseni ohjeenkin jakanut ennen.

 Pannukakun leivon aina voilla. Silloin siitä tulee aivan vastustamatonta. Kerran kun kokeilin,  ei paluuta entiseen enää ollut.

Mutkatonta maanantaita !


Ylläoleva kuva/photo: Olivialehti.fi ja ohje myös, klik !


14 comments

  1. Just hain munia kaupasta ja mietin et tekiskö jo jotain raparperista vai vieläkö odottelis että kasvavat.Josko noita koittais!Tai pullaa.Tai mustikkapiirakkaa..Yht'äkkinen leivontainto ei varmaan juurikaan liity siihen että vähän tekis mieli makeeta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä ei kasva raparperia ! Just mietin, että mistäköhän saisin, että laittas kasvamaan pihalle ... :)

      Delete
  2. Juu meillä leivotaan aina voilla ja muutenkin käytämme pelkkää voita, emme margariineja. Kolesteroliarvomme ovat muuten aivan loistavat, jos joku sattuisi sitä miettimään. Olemme myös hoikkia. Minä söin voita ihan reippaasti koko ajan, kun laihdutin vauvakiloja pois :)

    Mukavaa uutta viikkoa ja kiitos nautinnollisista kuvista jälleen kerran ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ! :)
      Voilla leivon minäkin :) ! Kuitenkaan en syö joka pvä herkkuja, enkä tosiaan ehdi leipoakaan usein :) Tykkään kyllä kokata ja leipoa.

      Delete
  3. Pannukakku (kuten muutkin leivonnaiset) ehdottomasti voilla! Sun voitaikinaohjeella tein viimeksi lihapiirakoita. Kaikki hävisi nassuun saman tein :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se onkin superhyvä voitaikinaohje ! Sain sen työkaveriltani Jaanalta ♥ Terkkuja vaan sinne Jaanalle !

      Delete
  4. Mä käytän voita vain joululaatikoihin ja joihinkin kakkuihin. Mun mielestä margariinilla tulee ihan hyviä, mutta joulujuttuihin voita laitan "perinteen" vuoksi :)

    - Kristiina -

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toki mutta voilla tulee parempia ;)
      ... tai en minä tiedä, musta vaan maistuu paremmalta :) Äiti tekee pullat aina margariinilla ja ne on kyllä hyviä. Siitäkin kyllä jo vuosia aikaa, kun oon viimeksi syöny äitin tekemään pullaa.

      Delete
  5. Suosittelen myös kokeilemaan kookosöljyä pannarin rasvaksi. Ja sekaan voi muussata jo mustaksi menneet banskut :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naminamia ! Kookosrasvallahan tehtiin aina niitä superhyviä riisimurokarkkeja lapsena :)

      Delete
  6. Voita se olla pitää eikä mitään keinotekoista :)
    Onko noi Lotan legginsit muuten velouria? Näyttävät kivoilta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lotan leggarit on semmosta jotain venyvää. Ne on MOLO:n ja ostin Tanskasta. Ihanat.

      Delete
  7. Täällähän tää mun lauantaipäivän sulostus luuraa! Niin söpö! Ja pakko sanoa, että söpöjä olivat myös sun käyntikortit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No kiitos ! Krista ja Jonna ryöväs multa pinon jaettavaksi ♥ Ihanat ! Mun ois kai itse pitänyt, mutta vasta lähtiessä muistin ruveta kaivelemaan. Oli ihana tavata sinua ! :)

      Delete