Maanantai-iloa kaikille
Olen tehnyt Olivia - lehden hurmaavat skonssit -ohjeella monia kertoja. Parasta tietty hillon ja kermavaahdon kanssa. Aprikoosihillon, njams !
Mutta kun yrittää kovasti keventää , nassutin omani ilman. Ainakin muutaman. Kuohkeudessa on eroa ohjeen kuvaan verrattaessa, mutta ah, tuoreena niin hyviä. Ja olen muistaakseni ohjeenkin jakanut ennen.
Pannukakun leivon aina voilla. Silloin siitä tulee aivan vastustamatonta. Kerran kun kokeilin, ei paluuta entiseen enää ollut.
Mutkatonta maanantaita !
Ylläoleva kuva/photo: Olivialehti.fi ja ohje myös, klik ! |
Just hain munia kaupasta ja mietin et tekiskö jo jotain raparperista vai vieläkö odottelis että kasvavat.Josko noita koittais!Tai pullaa.Tai mustikkapiirakkaa..Yht'äkkinen leivontainto ei varmaan juurikaan liity siihen että vähän tekis mieli makeeta :)
ReplyDeleteMeillä ei kasva raparperia ! Just mietin, että mistäköhän saisin, että laittas kasvamaan pihalle ... :)
DeleteJuu meillä leivotaan aina voilla ja muutenkin käytämme pelkkää voita, emme margariineja. Kolesteroliarvomme ovat muuten aivan loistavat, jos joku sattuisi sitä miettimään. Olemme myös hoikkia. Minä söin voita ihan reippaasti koko ajan, kun laihdutin vauvakiloja pois :)
ReplyDeleteMukavaa uutta viikkoa ja kiitos nautinnollisista kuvista jälleen kerran ♥
Kiitos ! :)
DeleteVoilla leivon minäkin :) ! Kuitenkaan en syö joka pvä herkkuja, enkä tosiaan ehdi leipoakaan usein :) Tykkään kyllä kokata ja leipoa.
Pannukakku (kuten muutkin leivonnaiset) ehdottomasti voilla! Sun voitaikinaohjeella tein viimeksi lihapiirakoita. Kaikki hävisi nassuun saman tein :))
ReplyDeleteSe onkin superhyvä voitaikinaohje ! Sain sen työkaveriltani Jaanalta ♥ Terkkuja vaan sinne Jaanalle !
DeleteMä käytän voita vain joululaatikoihin ja joihinkin kakkuihin. Mun mielestä margariinilla tulee ihan hyviä, mutta joulujuttuihin voita laitan "perinteen" vuoksi :)
ReplyDelete- Kristiina -
Toki mutta voilla tulee parempia ;)
Delete... tai en minä tiedä, musta vaan maistuu paremmalta :) Äiti tekee pullat aina margariinilla ja ne on kyllä hyviä. Siitäkin kyllä jo vuosia aikaa, kun oon viimeksi syöny äitin tekemään pullaa.
Suosittelen myös kokeilemaan kookosöljyä pannarin rasvaksi. Ja sekaan voi muussata jo mustaksi menneet banskut :)
ReplyDeleteNaminamia ! Kookosrasvallahan tehtiin aina niitä superhyviä riisimurokarkkeja lapsena :)
DeleteVoita se olla pitää eikä mitään keinotekoista :)
ReplyDeleteOnko noi Lotan legginsit muuten velouria? Näyttävät kivoilta!
Lotan leggarit on semmosta jotain venyvää. Ne on MOLO:n ja ostin Tanskasta. Ihanat.
DeleteTäällähän tää mun lauantaipäivän sulostus luuraa! Niin söpö! Ja pakko sanoa, että söpöjä olivat myös sun käyntikortit!
ReplyDeleteNo kiitos ! Krista ja Jonna ryöväs multa pinon jaettavaksi ♥ Ihanat ! Mun ois kai itse pitänyt, mutta vasta lähtiessä muistin ruveta kaivelemaan. Oli ihana tavata sinua ! :)
Delete