Vastaanotamme kesän





Kesäkotiin kuuluu: kesävaatteet, boheemi sotku, puhtaat pyykit ... joita en vain saa kaappiin saakka. Helmet, korikassi, pikkukengät. Pikkuhortensia. Kukkakuosit. Auringon valo aamulla.

Jopoilu kohti Kumpulaa.  

22 comments

  1. Ihanaa pilkkua,kukkaa,väriä,niin kesää.Ei meillä vaan pyykkikasat näytä noin hyvältä,johtuiskohan siitä et miehen mustat kalsarit,mustat paidat ja tummat housut ei oo ihan noin esteettinen elämys siinä sohvalla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. siis nehän oli piilotettu alimmaisiksi ;D :d Hih

      Delete
  2. Mikä ihme siin on kun mä olen just sellainen et pesen pyykkii ja viikkaan mut sit ne jää aina johki lojumaan.Kasoja siellä ja täällä.En saa kaappiin asti.
    Meil on täällä kotona remppaa ja siivoomista.Mies maalas just viikolla meidän hallin ison fasaanin kaapin harmaaksi.Nää on näitä to do-listalla olevia juttuja.Kaikki tapahtuu vaan niin hitaasti kun nää muksut jarruttaa hommia.Sanoin just miehelle et nyt siivotaan ja tehdään kaikki hommat pois alta.Kesä on niin ihanaa aikaa.Mä en jaksa mitään remppa juttuja kesällä.Huomenna olis partsin siivousta jne.
    Toi vaaleanpunainen kaappi on namu:)Ihanat kuvat taas vaikka pyykkikasoja onkin:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Mä tässä vkonlopun aikana haaveksin uudesta keittiöstä :/ Kun en tykkää noista kaapeista yhtään. Ois helppoo jos ois massii heti alotella. Mutta eiipä oo. Kesälomallakin menee rahaa kaikenmaailman pikkureissuihin ja ostoksiin yllättävän paljon. Totta, että mun viimeaikaisilla reissumaneilla Tanskaan ja Eestiin ois saanu jo paljon katetta keittiökassaan -- mutta pitäähän sitä elämääkin olla ;D

      Ihana päivä taas nousemassa !
      Kukakohan maalais meidän ison kaapin - mä en ole ehtinyt suoda elettäkään siihen suuntaan ;D Oon varmaan vuoden sitä maalannu tässä ... ajatuksissani.

      Delete
  3. Sama homma pyykin kanssa täällä. Kun päivät haluaa olla sisällä, jaksaa juuri ja juuri työntää pyykit koneeseen, viedä ne ulos kuivumaan ja kantaa korissa puhtaat sisään. Mut että vielä kaappeihin, niin ei. Mikään sisähomma ei just nyt jaksa kiinnostaa - ja sen täällä kyllä huomaa. Mut eiks tää ookaan mitään kamalan rumaa kaaos-sotkua? Ehkä mäkin alan ajattelemaan tästä boheemina epäjärjestyksenä, niin ei kirpaise niin pahasti.. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. En saa niitä kaappeihin ! Sitten päivät perätysten kaivellaan koreja ja sotketaan viikkaukset :D Mies aina valittaa tästä -- siis en vaan tykkää pyykkien laittamisesta kaappiin ??! Miksen ? :D

      Emmä tiedä onks se boheemisotkua ?? Mä vaan keksin sen tuohon kuvaan ! :) Ajattele säkin siis omastasi samoin :)

      Delete
  4. Sulla on oikea asenne :-) Voi kun mäkin osaisin :-) Täällä kun tää boheemisuus sotku on majaillut jo jonkin aikaa, mutta jos sen vain nimeää "hienosti", niin sitten vois olla välittämättä ehkä asiasta! Tosin teillä ei edes näytä siltä, koska sulla jotenkin vain sopii kaikki niin ihanasti yhteen! Meillä "sotku" koostuu kaikesta rumasta, mm. mainoksista, lasten farkuista ja lätkäkamoista, joita levitetään minne sattuu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiedän ! Just eilen piilotin kuistilla lojuvat sählyveskan pehmusteet vai mitkä lie yhteen isoon kassiin, jota sitten pidän kuistin naulakossa roikkumassa. Mutta sitä taas en tiedä kuinka piilottaisin neljän pojan sählyveskan kamat ? :) :)
      Että siinä mielessä eri asia :)
      Pääsen helpommalla, ja poikaa ei kyllä hirveesti näy täällä sotkemassa. Aina jossain ;)

      Delete
  5. Ihana, ihana, IHANA tuo vaaleanpunainen pikku kaappi. Ja niin kivoja kuvia taas täällä. Tuossa alempana on mun ikihaave-tapetti makkariin. Valkoisia isoja kukkia mustalla pohjalla, ah, sen kun joskus sais seinälle.
    Aurinkoisia jopoilu hetkiä sinne! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Satu, luin jotenkin ton lopun että "juopolle hetkiä sinne" :D :D Huh !
      :)

      Pionia ois ihana saada seinälle kun oon pionihullu. Tykkään muutenkin semmosta vanhan kesähuvilan - maisista tapeteista.

      Delete
  6. Somaa "sotkua". Meillä on vain rumia sotkuja ja pyykkejä. Siksipä eilenkin silitin, viikkasin ja piilotin kaappeihin - pois silmistä. Kunnes sama rumba alkaa parin päivän päästä uudestaan...

    Munkin piti lähteä Kumpulaan. Mulla on vain koko viikon ollut niin kamala flunssa tai mikälie allergia, että voimat ovat aivan veks. Jään kotiin.

    - Kristiina -

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulla on allergia kans yhä ja vielä kai on KKK täällä etelässä. Aamuisin oon aika tukossa mutta sitten helpottaa pikkusen.

      Tein löytöjä ! Itselleni mekon, paidan & kengät, pokkarin, Vernerille bräniköitä Goosebumps (vai mikä lie) - kirjoja, Aku pokkareita, Lotalle korkkarit, siivet ja hiuspannan ja ja ja ... niin joo palapelin ! Kannatti siis syöksyy heti aamusta penkomaan !! :D :D Varmaan iltapäivään mennessä oli kaikki hyvä tavara jo ostettu.

      Delete
  7. jos tuo on boheemi sotku niin ainakin se on niin kaunista ettei sotkulta näytäkään:) Meillä puhtaiden pyykkien pinot on aika paljon korkeampia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Tää nyt oli tämmönen . Ja huom. mä oon lasten kanssa yksin tän vkonlopun ! Mies ei oo sotkemassa ainaskaan ;D

      Delete
  8. Mielettömän upeita kuvia. Ihania tunnelmia.

    ReplyDelete
  9. Ihana tunnelmapläjäys jälleen. Tosi herkku tuo pinkki pikkukaappi. Onko vanha vai Nordalin? Kurjaa, kun ei tuon järisyttävän siitepölymäärän vuoksi voi kuivata pyykkejä hyväntuoksuisiksi ulkona. Kukkapenkit täytyy joka aamu kiertää ja tutkia, sillä kukat kasvavat vuorokaudessa hurjasti; pionissa nuppuja, tillipioni kukkiikin jo, valkoisessa särkynessä sydämessä pienen pieniä sydämiä...ihanaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. En oo mäkään vieny pyykkejä ulos. Eilen laitoin aurinkoon muutaman kun piti illaksi saada juoksuhousut jalkaan. Kuivui ihan muutamissa minuuteissa - oli niin kuuma päivä.

      Pioneissa nuppuja paljon ! Ne mitkä siirsin ja kahdessa viimekeväisessä uudessa ei ole mutta ens vuonna sitten :)

      Pikkukaappi on Nordalin ! Se ei varmaankaan tule jäämään meille, vaan otin sen jemmaan -- käytän sen johonkin lastenhuoneprojektiin, jos ja kun alkaisin saada sisustuskeikkaa ;) :) Jossain vaiheessa !

      Delete
  10. Niin ja vielä...Ärsyttävää, kun bloglovingiin tämä eilinen postauksesi ei ole päivittynyt vieläkään. Onneksi tulin piipahtamaan toista kautta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi ei !! Mulle ei päivity bloggerin kautta kaikki :( :( surkeeta !

      Delete
  11. Mä en kestä, sulla on taito tehdä sotkustakin kaunista. Mä en ala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bambi :) :) Sotkukin voi olla kaunista mutta kuinka saisin lehtipinot piiloon aina pöydiltä ? Jos yritän, pian ne palaa taas. Ja saan kuulla, kuinka olen minkäkin paperin kadottanut ... enkä muista minne.

      Delete