Viikonloppu
Sadesäässä, joten lautapelit esiin !
Itse lähden tänään liikenteeseen tyttökavereiden kanssa, mutta te muut ... voitte jäädä vaikka heittämään noppaa ? ;)


Ensin taidan pinkaista lenkille Vilpun kans ja käydä kitkemässä muutamat nokkospuskat pihasta.

Täytyy muuten taas todeta, että mulla on kyllä aivan superihanat lukijat ! Juttu on nykyään aika lyhyttä, silti jaksatte roikkua mukana. Tässä juuri aamukahvilla ahmin uutta BoligLiv - lehteä tanskanmaalta, jonka eräs lukijani minulle lähetti kauniisti pakattuna ja kauniin kortin kera. Ei voi kun ihmetellä ja kiittää. Kiitos. Olette ihan mahtavia !

8 comments

 1. Täällä kans tulee vettä sikana.Ärsyttävää.
  Toi edellisen postauksen lamppu on hieno.Kuuluu kyllä just teidän kotiin.Kiva että sait lehden:)Onx sulla uusin Family living.Jos ei oo niin kandee ostaa oli hyvä numero.
  Mukavaa päivää/iltaa sulle,pitäkää hauskaa!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti ! Joo, kiitti vinkistä täytyy napata kaupasta mukaan !

   Delete
 2. Mitä, satoiko siellä eilen? Meillä oli ihanin kesäpäivä ja -ilta tähän mennessä. Tänään luvattu sadekuuroja tietty just silloin, kun notkutaan jalkapallokentän laidalla. Mut eilen sai maata nurtsilla viltillä lehtien, kirsikoiden ja ipanoiden kanssa ja illalla nauttia kesäteatterista, auringosta ja linnunlaulusta. Se on kuulkaas kesä nyt! Laita pian taas jotain kuvatulvaa tulemaan, jookos. Mites se tuttavien rintamamiestalo, ootko saanut lupaa mennä räiskimään kameran kanssa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Päivitykset on päin peppua, tästä lauantaista on kysymys :) !

   Delete
 3. Ei ehditä noppaa heitellä :) Lähdemme miehen kanssa kirpputori Akseliin. Sen jälkeen rautakauppaan ja Verkkokauppaan. Ja ehkä myös ruokakauppaan lenkin lopuksi.

  Mukavaa iltaa ja synttäreitä!!

  - Kristiina -

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jes, kauppa kauppa ja kauppa ! Ja kirppis :) ! Mukavaa viikonloppua !

   Delete
 4. Hei, löysin blogiisi toisen blogin kautta. Ihanan runsas, kaunis ja herkullinen blogi...itse vasta aloittelen...Liityin runsaaseen lukijajoukkoosi. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kiitos ja ihanaa aina saada uusia lukijoita ! :)

   Delete