Jippii, viikonloppu on täällä





Ja oi , anteeksi hiljainen minä ! Kiire taas verottaa omansa. Loviisan wanhojen talojen jälkihöyryissä siivosin meidän ruokahuoneesta kaikenmoiset tilpehöörit pois.  Jos nyt ei posliinifiguureita niin kynttilöitä, tuikkuja, valokuvakehyksiä ja sun muuta. Rupes suurella kädellä ärsyttämään roinuus tässä huushollissa. Kehystytin viimeinen kaksi printtiä, jotka on muistoja Tanskan matkoilta. Carlsbergin panimon reissu fillareilla mieheni kanssa tosi hauska ! Iso kuva muistuttaa siitä, että "min daglige drik" on olut. No, jos ei kuitenkaan daglige. Vai mitä? Parhaimpia kaikki printit ja jutut kehyksissä on, jos niihin liittyy jokin muisto. Sama se, onko kuva sisässä kallis grafiikan lehti vai ei. Ehdottomasti pitäisi kehystää arvoiselleen paikalle myös miehen maratonjuoksun numerolappu, muutaman vuoden takaa. Kuulemma ensimmäinen ja viimeinen maratonmatka.

Ruokapöydän alle olisi talveksi löydettävä matto tai kaksi mattoa jostakin.  Talvella alakerran lattia on kylmä. Mutta joo, marraskuussa varmaan havahdun siihen kylmyyteen enkä ole hankkinut mattoja. Joka talvi , sama homma. Tässä kun ollaan oltu. Kiire tulee ! Matot on niin vaikeita löytää ja kalliita. Ellei vaan heittäis siihen paria räsymattoa rinnakkain.

Ja portti, valmis.  Kaksi kappaletta tosin maalaamatta.
Kun portti meille on itsessään aurinko, niin ei kai tässä ruveta naama rutussa oleskelemaan, tässä talossa ? Illalla ruokahuone täyttyykin iloisesta keskustelusta. Venetsialaiset neljän henkilön voimin. Nyt pitää syventyä miettimään menua. Heipat kaikille ja rakkautta viikonloppuun. Hyvää ruokaa, viiniä, ystäviä ja niin edelleen !


20 comments

  1. Tulipa portista kiva :) Hauskaa venetsialaista!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ! Portteja on aidassa kolme samanlaista :) :)

      Delete
  2. Siis aivan mieletön toi portti!!! Nyt sun pitäisi saada sen kaveriksi se Artekin aurinkopöytä. Kun joskus rikastun ja lakkaan köyhtymästä, ostan sen meidän kuistille. Sitä odotellessa :DD

    Teillä on siistiä!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ! Kaunis on. Siistiä on kun siivosin rojut :)

      Delete
  3. Tuo portti sopii tosi kauniisti teidän taloon! Kiva muutos sisälläkin. Muistojen printit on niin parhaita. Setäni näytti juuri yksi päivä isäni 11 vuotiaana piirtämää upeaa rekan kuvaa. Se oli löytynyt mummoni jäämistöistä eikä isäni ollut sitä halunnut. Minä olisin! Pyysin serkkuani skannaamaan kuvan meillekin. Ja siskolle. Papan piirros olisi niin ihana kehystää 5 vee papanpojan seinälle <3 Mukavia juhlia! Meinaan illalla napata viime viikon juhlista jääneen viinitönikän ja hilpasta ihanan ystäväni luo höpisemään :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä, just niin ! Muistot esill. Ihanaa iltaa !

      Delete
  4. Voi kun kaunis portti!Kivan näköistä sisälläkin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoksia ! Viimehetken oivallus tuo aurinko :) Taitava tekijä ;)

      Delete
  5. No saat anteeksi, kun laitoit näin kivoja kuvia. Hyvin sopii tuo olut-taulu tapetinväriin. Ihanalta kuulostaa lauantaisuunnitelmasi..

    ReplyDelete
  6. Teillä pitäisi myös olla Loviisan vanhat talot tyylisesti "Niinan vanha talo"- pällistelypäivä, että blogin ihastelijat pääsevät kulkemaan aurinkoportista.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meilläpä on kerran ollut ! Pihakirppis + sisällä kahvila. Mutta osallistujamäärä oli laskettavissa yhden käden sormilla niin empä viitsi enää järkkäillä :) ;) Hih.

      Delete
  7. Portista tuli tosi upea - kuinkas muutenkaan! ;)
    Kiitos tästä kauniista ja inspiroivasta blogista, siitä tunnustus sinulle blogissani. ♥

    ReplyDelete
  8. Rentoa sunnuntaita ilman ryppyotsaisia ilmeitä. :) Ihana portti ja ihana ruokailutila. Tuo teidän pöytä on niin hieno. Ja nuo mattohommat on täälläkin aina vaan kesken, koska niitä on tosi vaikea ostaa (johtuen etenkin juuri hinnasta). Ja ei niitä sopivia tietenkään tuu missään kirppareilla vastaan silloin kun niitä etsii. Villasukat jalkaan siis. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti ! Ruokapöytä on Huutonetistä ostettu ! :) :)

      Delete
  9. Portista tuli kyllä ihanan pirtsakka! Ja muutenkin teillä on tosi hyvä boogie. Mun mielestä se on kodissa tärkeintä. :)

    Ainiin, vedä pöydän alle räsärit vaan. Edulliset ja toimivat. :) Kivaa sunnuntaita!

    -Päivi-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Päivi, kiitos ! Hyvään boogieen on pyritty :) Ja on ihana, että se näkyy.

      Delete
  10. Ihanan aurinkoinen portti :) Ja ompas teillä vielä kesäistä, täällä pohjoisessa on jo ihan syksy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No joo, välillä on ! :) Nyt on sateista mutta melkein +20 astetta.

      Delete