Apua tarvitaan ! 

Blogger ilmoittaa tallennustilan olevan täysi ! En voi postata kuvia. Liittyy jotenkin Picasa-albumeihin, joita Blogger käyttää automaattisesti kuvien tallennukseen. Kuinka saan poistettua kuvia Picasasta ? Kävin siellä katselemassa mutta mistään en löytänyt poista - painiketta. Aloitin jo vanhempien tekstejeni poiston täältä blogista, mutta se ei tunnu auttavan.

Onko nyt niin, että mun on hylättävä blogi ja avattava uusi,  jos tahdon jatkaa ilmaista bloggausta ??17 comments

 1. Hei,
  minulla kans sama ongelma, varsinkin jos haluaisin vaihtaa kannen kuvan niin ei onnistu. Jotenkin ostamalla lisä tilaa se onnistuu mutta en ymmärrä miten ja mistä se tapahtuu, toivottavasti joku kertoisi tarkasti ohjeet.

  Mukavaa torstaita!

  ReplyDelete
 2. Kyllä siellä on sellainenkin kohta, josta saa poistettua kuvia. Menet sinne johonkin albumiin ja klikkaat kuvan auki -> Toimenpiteet -> Poista kuva. Ihan helkkarin hidasta ja tylsää hommaa, kun täytyy kuva kerrallaan poistaa. Itse ainakaan en ole keksinyt nopeampaa konstia :-/

  ReplyDelete
 3. Hei, Flickrin kautta voi ainakin ladata kuvia blogiin ilmaiseksi ja suht helposti. Käsittääkseni on myös mahdollista avata uusi Picasa-tili, jolta voit ladata kuvat blogiin. Vaatii vain vähän enemmän vaivaa.

  ReplyDelete
 4. Mielenkiinnolla jään seuraamaan tätä, tämä on nimittäin varmasti minullakin jossain vaiheessa edessä, tällä hetkellä kuvatilaa oli kuitenkin käytetty jo 88% joten hitaasti mutta varmasti se vain täyttyy. :(

  ReplyDelete
 5. Moi. Googletappa ongelmaa, sillä minulla on muistikuva, että olen lukenut ko. probleemista monestakin eri blogista. Ratkaisukin oli helppo, mutta en tietenkään muista, koska asia ei ole ollut vielä ajankohtainen minulle. Se liittyi jotenkin käyttäjätunuksen/se nimi jota käytät bloggaamiseen - kun saat sen vaihdettua, niin tavallaan kuvatilasi alkaa alusta. Voi olla, että sotken, mutta apu löytyy varmasti, kun ehdit tutkia Googlea. Peukkuja!

  ReplyDelete
 6. Ai juu, jostain luin sen vinkin, että perustat toisen nimimerkin, jolle annat myös bloggausoikeudet omaan blogiisi. Se uusi nimimerkki saa automaattisesti uutta Picasa-tallennustilaa.
  Itse oon vaan tyhjennellyt niitä picasan albumeita kuva kerrallaan, kun on tullut ilmoitus, että tallennustila on täynnä.

  ReplyDelete
 7. Kun menet Picasa-verkkoalbumiisi https://picasaweb.google.com/home ja klikkaat auki jonkin albumeista ja sitten klikkaat auki jonkin albumissa olevista kuvista niin siinä kuvan yläpuolella lukee "toimenpiteet", josta klikkaamalla aukeaa alasvetolaatikko. Siinä on toisena kohtana vaihtoehto "poista kuva".

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, niinpäs onkin ! Eli antaa vaihtoehdon vasta kun avaa kuvan. Tyhmä, kun ei anna poistaa koko albumia kerralla ... :(

   Delete
 8. Kiitos neuvoista ! Yritän poistaa kuva kerrallaan vanhoja pois. Otan pois myös vanhoja tekstejä, koska niissä ei kuvat edes näy enää. Katsotaan selviinkö näin.

  ReplyDelete
 9. mut katoaako ne poistetut kuvat sitten vanhemmista postauksista. Mä ainakin ostaisin lisää tilaa ja olen ostanutkin, oli ihan mitätön summa ja tilaa riittää:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä ne katoaa blogista samalla. Mulla on ollut tarkoituksena poistaa vanhoja juttuja koska kuvat ei näy niissä jostain syystä. Tulee ihan varmasti joskus limitti lopullisesti vastaan ja täytyy ostaa tilaa. Olet oikeassa.

   Delete
 10. Jes, löytyihän sieltä semmonen poista albumi - toiminto.

  ReplyDelete
 11. Nyt näyttää pelittävän sen verran, että saan illalla kotoa tehtyä postauksen kuvien kera !

  ReplyDelete
 12. Siis jos sulla on kuvatila täynnä, niin sitä voi joko ostaa lisää, tai sitten voit alkaa latailla niitä blogiin ihan eri paikasta, esim. Photobucketista. Mulla kävi justiin niin, joten menin tuonne photobucket.com sivuille, rekisteröidyin ja latasin haluamani kuvat sinne kansioon. Kansiossa olevilla kuvilla on suora linkki (Siinä lukee direct link muistaakseni) ja se linkki ladataan tuonne bloggerin kohtaan lataa kuva ja siellä URL-osoitteen kautta. Eli sitten URL-osoitteeksi se suora linkki ja sitten vaan lataa.

  Ymmärsinköhän ongelmasi oikein, ja olikohan selostus yhtään ymmärrettävää? :D Joka tapauksessa suosittelen photobucketin kautta latausta, koska se on yhtä helppoa kuin omalta koneeltakin, ei maksa mitään ja kuvia voi ladata rajattomasti.

  ReplyDelete
 13. mulle kävi vasta hetki sitten sama ja vinkeistä itselleni valitsin tuon uuden sivupersoonan luomisen, joka kävi kätevästi samalla niin että sain liitettyä uuden blogger tilini blogin sähköpostiosoitteeseen kun aiemmin oli henk.koht.osoitteeseeni liitettynä. Sama nimimerkki mutta uusi sähköpostiosoite ja niin oli uusi profiili valmis, sitten vain kutsu vanhalla profiililla jotta uusi pääsi kirjoittajaksi blogiini, ja lopuksi vielä itse poistin tuon edellisen kirjoittajista. Kokonaan uusi kuvatilalaskuri käyntiin ja homma alkoi tavallaan alusta, mutta koko blogi säilyi ennallaan muuten kuvineen kaikkineen. Ainut miinus tässä on se että noita vanhan profiilin kutsuttuja blogeja pitää aina kirjautua erikseen lukemaan, mutta se on pientä säätöä se mulle :)

  ReplyDelete
 14. http://pienilintu.blogspot.fi/2012/02/blogin-kuvatilako-taynna.html

  ReplyDelete
 15. Minä valitsisin sen "sivupersoonan" luomisen. Näin säilyy vanhemmat kuvat. Tai sitten jonkun muut nettialbumin kautta latausta. Itselläni on Picasan lisäksi Photobucket ja sitten se Flickir, joten valinnan varaa riittää

  ReplyDelete