Iloa !








Paljon hyviä löytöjä lähiaikoina! Vernerin huoneeseen uusi "vanha",  lasinen,  suutarinvalaisin Loviisasta, kirppikseltä. Hinta viisitoista euroa. Toimii ! Pikkusen piti korjailla. Mies osasi.

NoaNoan pellavamekko Huutonetistä. Hitusen pitää kaventaa mutta muuten ihana, ihana, ihana ! Samaa mallia mulla on mustakin olemassa. Ei maksanut kun kolmasosan siitä, mitä uutena ja on aivan priimakunnossa.

Ja Vilppu ... karvakorvan on nyt kiva ulkoilla, kun aita on valmis ja saa juosta sydämensä kyllyydestä ympäri tonttia. Ei tarvitse pelätä sitä, että juoksee portin alta auton eteen.

Todellakin - syy hymyyn !

25 comments

  1. hyvät löydöt saavat todellakin hyvälle mielelle! se tunne on jotenkin niin.. vertaansa vailla!
    ja hyvät löydöt oletkin tehnyt :)

    ReplyDelete
  2. Teillä on niin kauniita tapetteja, saa taas ihastella :) Ja hieno valaisinlöytö!

    ReplyDelete
  3. Huippulöydöt edullisesti saavat aina suun hymyyn :) Ja ne ovat usein niitä parhaita! Ihana tuo Lotan hamekin! En ole ennen nähnytkään tuollaista punaista raitaa suutarinlampussa, hauska yksityiskohta! Onko teidänkin lampussa ollut alkujaan kangas johdon päällä? Meillä on khh:n ja keittiön ikkunat vierekkäin etupihanpuolella ja molemmissa roikkuu vanhat suutarinlamput. Toisessa oli se ihana vanha johto, mutta sähköliikkeen mukaan se piti uusia. Höh! Toisessa on jämät kankaasta eli siinäkin on joskus ollut... Hei ja sähköliikkeestä saa messinkisiä kattokupuja http://www.domusclassica.com/tuote/kattokuppi-messinki/518-009-24/ jos muovinen alkaa häiritä. Vaihdatin miehellä molemmat ;) Keittiön lamppu kun on just tollaisen vanhan verhotangon vieressä, niin ajattelin että sopii siihen paremmin kuin muovinen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. En tiedä onks ollu kangasjohto, varmaan ! Kuulemma vanha ruotsalainen lamppu. Toi kanta me laitettiin yhdestä toisesta lampusta. Kun tossa ei ollu kun johdot vaan ... :) Tiedän, kattokupuja vois ostaa mutta emmä tiedä. Söötti noinkin ?

      Delete
    2. Meidänkään lampuissa ei muuten ollut alkujaan kuin pelkät johdot :) Oliskohan että sen hissin takia ei olekaan ollut kupuja...?

      Delete
  4. Hyvä löytö tuo mekko. Katselin samaa, mutta epäilin olevani siihen liian paksu :( Onneksi et siis saanut musta kilpahuutajaa :) Minä olin ihan onnessani, kun löysin Kaivarin Kanuunasta priimakuntoisen Odd Mollyn tunikan 12 eurolla. On ihan voittajafiilis, jos tekee hyvän löydön, edes joskus.

    Mukavaa viikonloppua!

    - Kristiina -

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulla NoaNoan mekoissa koko on M ja tuo on L. Toisaalta tykkään kun se on löysä ja villatakin kanssa aivan ihana hipsuttelumekko :) Mutta taidan ottaa hitusen sisään saumoista :)

      Täytys käydä Kanuunassa ! :)

      Delete
    2. Mä taisin katsella tota samaa mekkoa :) Mut sit huomasin sun nikin huutajana, niin en huutanutkaan! On tosi kiva :)

      Mäkin löysin pari Odd Mollya täältä paikalliselta kirpulta pilkkahintaan! Se oli kivaa, vaihteeksi, kun yleensä saa maksaa sikana!

      Delete
    3. Kun menet / menette Villa Harmonieen, niin Kanuuna on siinä melkein vieressä, joten samalla reissulla hoituu:) Maanantaina se ei tosin ole auki, jos silloin sielläpäin liikutte. Kandee käydä tsekkaamassa. Olen tehnyt hyviä löytöjä viime aikoina, mm. uudenveroinen Wesc-huppari pojalle 8 eurolla ja tänään Aarikan pikkutonttuja pikkurahalla ja kaikkea kivaa kesän aikana.

      - Kristiina -

      Delete
    4. Joo, oon käyny Kanuunassa ennenkin :)

      Delete
    5. -A- ai jaa :D Hassua ! NO kiitos vaan, en ois enempää maksanutkaan siitä mekosta :) Huutiksessa on yks ihana Odd Mollyn villatakkikin mutta tähän taloon en yli satasen villatakkeja osta ;D hehehe

      Delete
    6. Mennääks Niina samalla reissulla tiistaina Kanuunaan myös? Mäkin tahdon käydä siellä :)

      Delete
    7. Juu, toki voidaan kipasta !

      Delete
  5. En tiedä miten on mahdollista, etten ole eksynyt blogiisi aikaisemmin...ihanaa huvikumputunnelmaa ja kauniita tapetteja! Ja kaikenlisäksi luettavaa ja tutkittavaa pitkäksi aikaa:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva, että nyt eksyit --- tervetuloa ja toivon, että viihdyt :)

      Delete
  6. Pienet jutut tekee iloiseksi. Aidattu piha on ihan ykkönen, voi kun meilläkin jo olis niin pääsisi Pullero nautiskelemaan enemmän ulkoilmasta. Teidän aita on aivan ihana ja portti, vau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ! Teidän täytyy kyllä tulla piipahtamaan , katsomaan taloa ja ottakaa Pullero mukaan :)

      Delete
  7. Toi sun kuva piristi päivän :-) Tai itseasiassa ne kaikki! Vilppu rules! Vois kyllä joskus olla hauskaa päästä leikkimään ton meidän ipanan kanssa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) hassu kuva ! Yritin itseasiassa ottaa fb- profiilikuvaa , mutta en vaan osaa kuvata itseäni :) Tunnen ihan pöhköksi itseni, mutta sitten ajattelin, että tuo on niin hyväntuulen kuva - laitan sen tänne teidän iloksi !

      Tulkaa vaan tänne pihalle leikkimään ! :) :)

      Delete
  8. Tuo Vilppunen sulattaa katseellaan kyllä paatuneimmankin sydämen, auts.
    Niin kivoja löytöjä ja tuo talonne näyttää aina vaan niin lumoavalta.
    Ja tästä vinkkelistä näyttää, että siellä on niin paljon kivoja kulmia ja jopa sitä yläkertaakin, kun taas nämä meidän nurkat on kuule äkkiä nähty :)

    Mukavaa iltaa sinne! x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koiran katse ! Ihan uskomattoman säälittävä, "rapsuta ja rakasta minua" - katse ♥

      En usko, että ikinä kyllästyisin katselemaan teidän nurkkia ♥

      Delete
  9. Hei! Yritin sinulle laittaa sähköpostia, mutta tuli takaisin

    ReplyDelete
  10. Hei, KÄÄK ! Minne sähköpostiin laitoit viestin ?
    Kokeile tänne jos laitoit Lotta & Lilin sähköpostiin eikä se toimi. Sivut aiheuttaa mulle päänvaivaa !! :(

    nino_palleroinen(miukumauku)hotmail.com

    :) :)

    ReplyDelete