Lilla Bambi




Pitkään ihailin. Nyt Lotan huoneen yövalona toimii ihana bambi. Ja tyttö oli yllätyksestä ymmyrkäisenä. Vilppu kyllä ihmetteli pitkään ja haukkua louskutti, bambille. Bambia se ei haitannut pätkääkään eikä ripsikään värähtänyt.

Kaunis bambilamppu on hankittu Kaunis Pieni Elämä shopista


19 comments

  1. Me tykätään niin noista lampuista. Samasta putiikista meillä kaksi lamppua, mutta suurin suosikki on sininen iso sieni. Siinä on tavallinen uunilamppu sisällä, noissa muissa sellainen mikä tarvitsee muuntajan. Siksi niitä ei tule käytettyä, kun se muutajan tökkeli kuumenee ihan kamalasti. Tekis mieli asennuttaa niihin joku, mikä toimis ilman muutajaa. Mutta joo, toi bambi sopii ihanasti teille :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. En oo huomannu, että töpseli kuumenisi. Mulle kävi pupulampun kans niin, että sisälle laittamani jääkaapin lamppu joka oli sopiva kuumensi pupun ihan törkeen kuumaksi ;D Musta länttikin ilmestyi pupun selkään. Bambi ei kuumene yhtään.

      Delete
    2. joops, ei näistä mun höpinöistä kukaan ymmärrä mitään ! :D Huoh.
      Kuvatkin on taas HUONOT.. Mutta näin nyt :) Koitetaan pärjäillä ja oon ilmottautunut Kristan kuvauskurssille :D Jospa jotain oppis !

      Delete
  2. Meillä kans Sulo sai viime helmikuussa ton saman lampun synttärilahjaksi.Ei kuumene meillä mutta valkoinen pupu lamppu kuumeni liikaa ja siihen tuli selkään musta läntti.
    Ihania ylläreitä oot järjestänyt Lotalle♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama homma pupulampun kans ! Ja piti aina hipsiä yöllä sammuttamaan se, kun en uskaltanu nukkua kun pelkäsin tulipaloa ... :S Hih.

      Delete
  3. Hehee, meiltä löytyy myös pupu, jolla on musta läntti selässä. Rakas mieheni laittoi sen sisään tavallisen kynttilähehkulampun. Pupu oli viittä vaille palanut kani, kun huomasin asian. No onneksi se musta läntti ei sinänsä haittaa, koska on mustavalkoisia pupuja. Pieni tulipalo sen sijaan olis ollut vähän tylsä.

    ReplyDelete
  4. Ihana tuo bambi! Meillä on kanssa se pupu ja vähän aikaa sitten löysin kirpparilta pienen punaisen sienenkin ja kannoin kotiin. Mutta bambille voisi kyllä kanssa olla tilausta... Lotan huone on kyllä superihana! Mä niin ootan, että saadaan kantaa romppeet varastosta sisälle ja päästään elämään niin kuin oikeet ihmiset ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) :) Ihana kyllä, oon tosi tyytyväinen ja niin on lahjan saajakin !

      Delete
  5. Söpöläinen, ja sopii tosi hyvin Lotan kauniiseen huoneeseen!

    Älä suutu, mutta mua naurattaa täällä, että mihin tämä sinun lahjakimarasi huipentuu... Eiks se päivä ole vasta sunnuntai?

    Onpas muuten monella puput saaneet palovammoja. Aika hurja. Meillä on lila keskikokoinen sieni, eikä se ole kyllä kuumentunut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Tänään askartelemme yhdessä Lotan kanssa silkkipaperipalluroita koristeiksi juhlatilaan :)

      :)

      Delete
  6. Minäkin jännityksellä odotan, mikä on juhlien grande finale, kun niin ihania yllätyksiä ja lahjoja tupsahtelee päivittäin... :) Soma bambi. Varmasti Lotan mieleen. Kaikkea ihanaa tytöille ja pienemmille lapsille onkin :)

    Mukavaa juhlien järkkäämistä!

    - Kristiina -

    ReplyDelete
  7. Oi oi oi!!!! IHANA! Niin mielettömän ihana!

    ReplyDelete
  8. Bambi on aivan ihana! Ei ehkä pikkumiehen huoneeseen sopisi, mutta silti. Ja siis tulevaan huoneeseen, ei hänellä vielä edes ole huonetta, mutta mielessä sitä jo sisustelen ;D

    ReplyDelete