Sisustusta kympilläLoviisasta kirpparilta kotiin haalaamani puinen hylly kiinnitettiin sunnuntaina pikkuolkkarin ja ruokatilan välille.
Maalasin sen kermanvalkoiseksi. 
Meillä oli varastoissani pieni purkki pellavaöljymaalia -joten sillä sitten vaan sutimaan. Kuivumisaika on hidas, puhutaan päivistä, mutta hieno tuli kun malttoi odottaa.

Pikkuolkkarissa on talon (meidän puolen) ainoa tällä hetkellä toimiva kakluuni, joten mulla on talvea vasten pieni proggis menossa. Sitä kutsutaan nimellä: "pikkuolkkari viihtyisämmäksi!"

Me emme oleskele ikinä alakerran pikkuolkkarissa! 
Kesän ajan se onkin toiminut vierashuoneena ja on sitä yhä vanhoine sänkyineen.
Mielikuvissani siellä siintää pullea upottava sohva, toinen vanha nojatuoli. Pieni telkkari. Hyllylle tahtoisin TineK lyhtyjä.
Siinä sitten kakluunissa tuli.

Hylly maksoi kokonaiset kymmenen euroa.


17 comments

 1. Mainiota, että löydettiin tuo hylly Loviisasta ja kivasti sopii tuonne oven päälle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hieman on vinossa ! Mutta koko karmit on vinossa kai ... ??

   Delete
 2. Näyttää kyllä nyt jo viihtyisältä :)

  Miltä muuten pihassanne näyttää syksyllä? Olisko idistä, että bloggaisit kuvia puista ja muista kasveista ja vaikka jotain kokonaiskuvaakin? Tuli tuosta kivasta aurinkoportista mieleen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toki voin tehdä pihapostauksen :)

   Delete
  2. Voi, kiva! Jäänkin sitä odottelemaan.

   Delete
 3. Nuo hyllyt on ihania ♥ Meillä on niitä kaksi. Joskus vuosia sitten näin Wanilla Rosen Riitan kodista kuvia ja heillä oli ihan mielettömän söpö hylly keittiössä, jossa oli vanha vaaka, joku kukka ja hyytelö?vuoka. Siitä asti halusin hyllyt meillekin. Vanhassa kodissa ei ollut sopivia oviaukkoja, mutta täällä on. Keittiön hyllylle olen kerännyt vanhoja kirkkaita pulloja. Lasten huoneisiin voisi laittaa vaikka vanhoja puuleluja, vanhoja kirjoja..

  Olkkari suunnitelmat kuulostaa hyvälle :) Tosin, kivalle siellä näyttää nytkin! Meilläkään ei kyllä viihdyttäisi huoneessa ilman telkkaria, hassua mutta niin se vaan menee.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, yläkerran aulassa on töllö ja sinne kaadun aina kun saan lapset unille. Ellen sitten lähde lenkille , kuten eilen illalla ! :)

   Delete
 4. Meillä on vähän sama juttu alakerran olkkarin suhteen. Telkku on meilläkin ylhäällä, tosin minä en sitä katsele oikeastaan ikinä. Paitsi joskus sarjoja dvd:ltä. Mutta alakerran olkkari on enemmän sellainen salityyppinen. Ja tällä hetkellä kauhean sotkuinen.. siellä on menossa lastenvaatteiden sorttausprojekti. Pakko saada se pian siistiksi, kaakeliuunien sytyttely alkaa pian, eka puulasti jo laitettu varastoon!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, olen miettinyt pääni puhki, miten saada huone tosi kutsuvaksi pienellä rahalla. Mutta en keksi ! :D :D Eli pitää satsata siihen sohvaan ja pieneen telkkuun sitten joskus :) :) Ja pitää silmät ja korvat auki käytettyjen myytävien sohvien suhteen.

   Ensin ajattelinkin niin, että huone on mun työhuone tai musiikki / kirjasto ja ei telkkua. Mutta nyt, siellä ei ole kukaan koskaan !


   Delete
 5. Sopiipa hyvin teidän talon tunnelmaa tuollainen oven päälle tuleva hylly!

  Minäkin löysin Loviisan LWT-viikonlopun kirppareilta itselleni pikku hyllyn, mutta se on vielä kiinnittämättä. En taida omaa hyllyäni raskia maalata, kun se on söpösti hailakan vihreä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaikkea ei tosiaankaan kannata maalata ! Tämä oli männynvärinen, joten annoin palaa :)

   Delete
 6. Kiva hylly, itsellänikin keittiöön suunnitelmissa vastaavanlaiset. Kunhan on ne listat paikoillaan. ;) Hetken saa siis vielä malttaa. Mä niin odotan, että saadaan pikkuolkkari ja telkkari sinne, pois isosta olkkarista. Ja ensi vuonna ois kyllä kiva päästä tuonne Loviisaan, niin ihania kuvia olen nähnyt sieltä.

  ReplyDelete
 7. Kiva idea tuo hylly oven päällä. Vois toimia joskus meilläkin jossain huoneessa. Parhaat löydöt on kyllä puoli-ilmaisia. Mäkin tein tänään superhyvän löydön SPR:n Kontista. Toi hyvän mielen :)

  ReplyDelete
 8. Otsikko "sisustusta kympillä" sai mut jotenkin ajattelemaan, että "sisustusta TÄYSILLÄ"!! Hylly oven päällä toimii tosi hyvin ;) Hieno!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Täydellä höyryllä ;) sisustamista. Kiitos !

   Delete