Less is more













Eilen hymyilytti. Villatakissa, räjähtäneenä työviikosta, punaviinilasi kourassa. Mietin, että täälläkö mä nysvään vaikka tuli kutsu blogigaalaan? Ei vaan yksinkertaisesti ole gaalapotentiaalia minussa. Jätän sen lahjakkaimille ja ahkerammille blogisteille. Taitaa käydä taas niin,että blogi päivittyy vain viikonloppuisin. Mua harmittaa,monta juttua aina popsahtelee mieleen,aika ei anna periksi. Toivon,että jossain vaiheessa taas antaa.

Tänään,pakkaspäivänä,mulla on tiedossa SIIVOUSTA. Se mitä kuvissa ei näy vai kuinka? Sillä eihän kukaan luule,että meillä aina näyttäisi tältä?

Paripulpetti sopii ihanasti yläaulaan. Harmikseni lautashyllyä kirjoille emme saa tuonna takaseinään kiinnitettyä. Seinässä on puukuitulevy ja takana eristeet ja ilmarako. Se on aika huokoinen kiinnittää ja hyllyyn tulee painoa. Nyt on mietittävä uusi paikka ja se onkin vaikeaa, kun mennään nykyisin tämmöisellä less is more - meiningillä. Olen hermostunut kaikkeen irtonaiseen sälään ja sitä on meiltä lähtenyt kiitettävästi. Lastenhuoneet saa olla mitä on,ihania juttuja ei vaan raaski antaa eteenpäinkään. Mutta muuten. Kaipaa avaraa tilaa,jossa sielu lepää. Eikä kompastele jatkuvasti johonkin epämääräiseen.

Täytyy myöntää,lojuminen sängyssä,kainalossa Jack Russell-terrieri ketarat ojossa kohti kattoa. Tässä ja nyt. Olen niin onnellinen tästä talosta. Ja kaikesta mitä ympäriltäni löytyy. Ihanat lapset ja perhe. Ei sitä aina muista kiittää - itseään,uskomasta unelmiinsa ;)

25 comments

  1. Onnellisuus välittyy kyllä ihanasti kuvista! Eilen viimeeksi mietin teitä vanhojen talojen asukkaita, kun päällä oli villatakki ja jalassa kahdet sukat ja silti palelsi... yritetään pärjätä vielä hetki ilman lattialämpöjen päälle laittoa. pönttiksen lämmettyä tuli ihana lämpö ja nyt aamukahvilla onkin ihanan lämmin. Aurinko, vapaa, lapset lumihommissa, siivottu, pitkät aamukahvin lehtien ja joulusuklaan kanssa. Olen onnellinen <3 Lumi toi heti jouluisen fiiliksen.

    Suloista viikonloppua sinne unelmaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joulusuklaa on mun suosikkini ! Viime sunnuntaina maisteltiin sitä vieraiden kanssa :) Nami ! Nyt en kyllä syö kun vasta Joulun aikaan ; muuten menee tunnelma ... ;)

      Kiitos samoin, suloista vkonloppua ! :)

      Delete
  2. Kaunista teillä on. Se on ihana fiilis kun juuri on saanut siivottua ja kaikki on puhdasta ja paikallaan.

    Leppoisaa lauantaita!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana fiilis :) Siistiä, mutten ihan kaikkee ehtiny, mitä suunnittelin.

      Delete
  3. Kaunista! Ja kiitos muistutuksesta, minulla on tuo ihana Mailegin lippunauha jossakin piilossa ja nyt etsinkin sen. (samalla kun ryhdyn raivaamaan kodin kaaosta).

    ReplyDelete
  4. Kuvistasi välittyy tunnelma onnellisesta kodista. Kaunista ja viihtyisän näköistä!

    ReplyDelete
  5. Niin kodikasta, niin kaunista...tänään vaihtaisin tämän pommin mielelläni tuollaiseen kotiin.

    ReplyDelete
  6. Mukavaa lauantaita sinne kotiin pain. Siivous on aina valilla tehtava. Mutta siita tulee hyva mieli kun on puhdasta ja paikat jarjestyksessa.... ainakin hetken. Lasten kanssa ne tavarat yleensa vaan ovat pian taas hyllyn myllyn. Ma haaveilen kanssa sellaisen ylimaaraisen poistamisesta. Osittain olen jo siihen hommaan lahtenytkin mutta kun siihen pitaisi sitten saada koko perhe mukaan ettei jaa vaan yhden jutuksi ja silloinhan se ei toimi. Ihania kuvia teilta kodista. Onnellisesta sellaisesta. Ihan varmasti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vaatekaapit on vielä todella todella raivauksen tarpeessa, mutta se tehdään KYLLÄ !

      Delete
  7. Hyvin ajankohtaista tämä tavaralähtö. Meiltäkun lähti hurjasti tavaraa kesällä. Vein autontäydeltä kierrätyskeskukseen ja mies siellä kysyi, et tyhjensitkö kodin kokonaisuudessaan :) kaipaa kanssa ilmaa ympärilleni. Teil ei ole kyllä mielestäni koskaan ollut liikaa tavaraa. Aina jokaisella esineellä on ollut paikkansa ;) terkkui Turusta! Tääl on luntaa vaikka kuinka paljon!!! Halit. K

    ReplyDelete
    Replies
    1. Krista, muistan :) :) :) Sinnekö te kaikki murut kokoonnutte, Turkuun. Vernerikin on siellä pelaamassa futista ;)

      Delete
  8. Niin kaunista! Meillä on järkyttävä kaaos. Siivousta pitäisi ajatella...mutta nyt ei ehdi. Mulla nyt ansaittu päivän eka 5min tauko. Ja päätin käyttää sen sun blogia lukemalla. =)
    Naurattaa gaala-ajatus...siis itse jos pitäisi mennä. Mies juuri tänään totesi että käteni näyttävät kuolleen ihmisen käsiltä. Niinpä, halkeilevat, kuivat, täynnä naarmuja ja maalia joka paikassa. Päällä takki missä maalia joka paikassa, tahraiset leggarit, ikivanhat likaiset pinttyneet kumppaarit, ei meikkiä ja sekainen tukka pipon kera.
    Aa miksikö? No koitan ähistä kaiken kuntoon meidän kaupan huomista remppaa/muuttoa varten. Huh heijaa. Ja kaiken kruunaa kuume ja kova flunssa.
    Mutta omasta kaupasta olen haaveillut 10-vuotta, niin rähjäisenä ja kuumeisenakin ja rättiväsyneenä sitä silti on onnellinen. Juuri tästä hetkestä, nyt.
    Nauti ihanasta kodista!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei olen otettu jos käytät taukosi täällä =D
      Oho, oon ihan pihalla jutuistasi. Täytyy tulla sun blogiisi piipahtamaan asap.
      On ihanaa toteuttaa unelmiaan, mutta aikaa ja tekemistä se vaatii ! Tsemppiä siis !!! Ja kaikkea hyvää urallesi ja ja kaupalle ! :)

      Kiitos. Täällä mä nautiskelen ;)

      Delete
  9. Hei! Jotenkin niin ihana postaus! Onnellisuus välittyy ja blogiasi on mukava lueskella. :-) Leppoisaa viikonloppua. <3

    ReplyDelete
  10. Tästä postauksesta tuli hyvälle mielelle! Onni on niin lähellä, kun sen vain haluaa löytää. <3

    ReplyDelete
  11. Oi voi, tuo Bambilamppu on niiiin hankintalistalla ;) Taas kerran kauniita kuvia ja mukavia tunnelmia, kiitos Niina!

    ReplyDelete
  12. Ihania kuvia! Voinkos kysyä näin kommentissa jossain kuvissasi näkyneestä valonauhasta(?), jossa on paperipalloja tai vastaavia. Ikkunaan tai muualle. Onko sulla ideaa, mistä vastaavanlaisia voisi löytää?

    - Leena-Kaisa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne on Paulit ja toiset, niitä en muista, mutta oon hankkinut ne Gaudete Kidsistä. Pauleja saa esim . Stockmannilta, myös verkkokaupasta.

      http://www.lacasedecousinpaul.com/

      :)

      Delete