Vanha puinen paripulpetti





johon kuuluu myös kaunis selkänoja. Ostin meille yläkertaan Lotalle piirrustustasoksi tämän Huutonetistä. Ja isäni kävi noutamassa  - todeten, että hänen kaverillaan on maalla samanlainen varastossa pölyttymässä. 

Ja nyt sekin on meillä! Eli, kiinnostuneet, laittakaa meiliä. Olen myymässä tämän toisen pois. Se on aivan samanlainen kun tämäkin. Kuvassa ei ole selkänojaa kiinni, koska pulpetti on menossa yläkertaan. Selkänoja on nojallaan tuossa vieressä. Helpompi kantaa portaita näin.

Itse meinasin pulpetin kannet maalata hennosti.

Idean sain tästä, kuvan olen ottanut Loviisan vanhat talot - tapahtumassa:



Lopuksi tahdon kiittää kaikkia lukijoitani, jotka ovat äänestäneet blogiani Glorian Blog Awards - kisassa. En ole ollut edes ehdolla, joten KIITOS! Sain kutsun gaala-tilaisuuteen, kutsussa kerrottiin että blogini on saanut paljon ääniä.
En usko, että menen paikalle. Mutta olette suuresti ajatuksissani. Kiitos kauniit.

22 comments

  1. Voi jee, minä olisin kyllä kiinnostunut! Yläkertaan kaipailisin tytöile työpöytää ja pulpettiakin olen miettinyt. Kannen alle saisi kivasti säilöön värityskirjaa sun muuta...Olisiko lisäkuvia?

    ReplyDelete
  2. Kirsikka, voisin ottaa lisäkuvia. Mutta vasta tiistaina kun saan toisen tänne. Se on kyllä ihan samanlainen kuin tämäkin.

    ReplyDelete
  3. Kaunis pulpetti. Minä ainakin tunnustan äänestäneeni blogiasi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marika, kiiitos :) Mulla on ihanat lukijat, en voi muuta sanoa :) :) xxx

      Delete
  4. Nuo vanhat pulpetit on ihania. Meillä vietiin oma varastoon kun pojat ei enää mahdu siihen, mutta ei siitä raaski silti luopua. Pulpetti ostettiin minulle 1970-luvulla Vesivehmaan kansakoulun huutokaupasta. Saa jäädä perinnöksi seuraaville sukupolville :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) :) Perinnöksi mäkin jemmaan ja kerään :D Lapset ilahtuu aikuisena varmaan tästä "perinnöstä" ... :) johon kuuluu kaikkea vanhaa ja homeista kamaa ...

      Delete
  5. Mäkin voisin olla pulpetista kiinnostunut! Mitä siitä pyydät? :)

    ReplyDelete
  6. Tuo pulpetti on ihanuus! To die for! Mutta minkas teet kun olen taalla kaukana. Ostaisin heti pois. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Saa kyllä aivan mahtavasti kaikki värityskirjat kansien alle piiloon !

      Delete
  7. Meillä on ollut tuollainen kun oltiin pieniä, sittemmin oli serkulla odottamassa että mä trviin takaisin. Nyt muuton yhteydessä käytiin hakemassa. Tuolla se odottaa samoin pulpettiosa maalattuna siniseksi värin vaihdosta prinsessojen huoneessa. Ihana kapistus :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä mäkin tykkään ! :) Niinkuin yllä sanoin, kansien alle kaikki piirrustusjuttu ja hamahelmet.

      Delete
  8. Herttainen blogi sinulla, ensi visiitilläni ja jo jäin lukijaksi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pau, kiiiitos ! :) Tervetuloa tänne joukkoomme iloiseen !

      Delete
  9. Lotta siellä ahkerana koululaisena viittaamassa pulpettinsa ääressä!

    Lapsena haaveilin tuollaisesta pulpetista. Tuttavaperheen muksuilla oli sellainen, ja se oli mielestäni tosi hieno :)

    - Kristiina -

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siellä viittailee joo ;) Hieno on , mustakin :) :)

      Delete
  10. Noi pulpetit on ihania! Mulla on ollut kans tollainen lapsena, tai ainakin hyvin saman tyyppinen. Se taitaa olla vieläkin mun siskon vintillä;) Täytysköhän ottaa käyttöön... Mies varmaan ilahtuis taas mun "uusista" ideoista:)Pääsisi raijaamaan tavaraa ees taas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huomenna mun isän pitäs tulla kantamaan pulpetti portaat ylös miehen kanssa ... ne tykkää kans aina tooosi paljon mun ideoistani ;)

      Delete
  11. voih, juuri tuollaisesta haaveilin tässä yksi ilta lapsille koulupöydäksi.. kun vain olisi tilaa mihin laittaa! Pulpetti löytää varmasti nopeasti uuden kodin.

    ReplyDelete
  12. Onkohan toi pulpetti jo mennyt eteenpäin? Meillä oli lapsena tollanen, mutta se paloi talon mukana. Ollaan etsitty sellaista myöhemmin, mutta ei oo silmään osunut! Paljonko pyytäisit jne??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä se on mennyt jo, anteeksi etten vastannut aikaisemmin mutta jostain syystä sain kommentin vasta nyt. Oli joutunut roskapostiin ... :/

      Delete