Saturday, November 3, 2012

Vinkki





En malta olla postaamatta tätä vinkkiä vielä. Tuttuhan se on monelle ravintoloista , ja omaan pöytääni se tuli kaverini kautta. Oltiin porukalla syömässä ja ihmeteltiin, mitä laitettaisiin patongille viereen.

Lautaselle oliiviöljyä ja balsamicoa, sormisuolaa (itse laitoin Filos luomu-oliiviöljyä sekä Filos Balsamic creamia, tavallinen suola käy oikein hyvin paremman puutteessa). Viereen patonkia. Ja sitten pyhkäisee tuota seosta mukaan. On niin hyvää! 
Miehen kanssa perjantaina soffalla syötiin ja löhöttiin ja päätin kertoa teillekin tämän vinkin helposta, ja ihanasta tv-naposteltavasta.

Ja nyt poistun, etten aivan riehaannu ja postaile kolmannenkin kerran.

25 comments:

  1. ei mitään uutta

    ReplyDelete
  2. No minulle oli uutta. En ole koskaan tuolleen leipää syönyt.
    Hyvät Halloween väritkin kuvissa. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. No niinpäs onkin :) :) Ei kaikilla ole samat itsestäänselvyydet :)

      Sorry tuli kirjotusvirhe niin sekoilen täällä ..

      Delete
  3. Mä opin tämän tavan siskoltani ja sen jälkeen olen myös välittänyt ilosanomaa eteenpäin. :) Herkkua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tosi hyvä, iisi tapa. Ja todella herkkua.

      Delete
  4. Minun eilisessä postuksessani oli sama sekoitus, mutta laitamme silikonisudilla seosta leivän päälle. Molempi parempi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oliko ? :) En huomannu. Kiitti vinkistä! :)

      Delete
  5. Juu hyvää on! Hauska tuo ed.postausksen kurpitsa;)
    Mukavaa viikonloppua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Suuri kupitsapää Niina kiittää kommentista ja toivottelee vieäl hyvät sunnuntait sinne :)

      Delete
  6. Juup, kerran oltiin kamujen kanssa jossain ravintelissa (tais olla Rosso ;) syömässä ja kahtelin siinä kun eräs kamraatti otti pieneen "kastikekippoon" raastepöydästä juurikin öljyä ja balsamicoa. Minä tietty perässä -hyvää oli! Enpä ole muistanut kyllä kotona noin nauttia... :)

    ReplyDelete
  7. Oi, ihanan helppo ja varmasti herkullinen vinkki, kiitos! :) Pakko kokeilla.

    Kivaa sunnuntaita!

    -Päivi-

    ReplyDelete
    Replies
    1. On ollu mukava sunnuntai, nukuttiin pitkään, käytiin uimassa, syötiin ja nyt Tanssii tähtien kanssa ja tee - mukillinen. Huomenna jaksaa taas alkaa uuden vkon.

      Delete
  8. Blogissani on sinulle tunnustus!

    ReplyDelete
  9. Saako tumpelo kysyä minkälaist tuo tumma balsamico on? Itse tiedän vain yrttisen sellaisen , en tiennyt muita olevankaan :D (itse asiassa ihmettelin neljän tähden illallinen -ohjelmassa että miksi Eini sanoi laittaneensa lautasille balsamicoa vaikka se näytti ihan suklaakastikkeelta....) Ikinä ei ole liian vanha oppimaan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No kaupan hyllyst vaan :) Hyvää on ! Salaattikastikkeeksi , oliiviöljyn kera yms. Hieman näyttää kyllä suklaakastikkeelta :) Totta!

      Delete
  10. Toi on niin ihana! Tykkään syödä tätä ravintolassa nälkääni ennen ruokaa ;) nyt pitää tuoda tämä helppous kotiinkin.

    ReplyDelete
  11. Hyvää on! Ostin viime Pariisin reissulta tryffelisuolaa, jota ripottelin öljyn ja balsamicon joukkoon. Ruokamessuilta puolestaan ostin pienen "raastinlautasen", jolla/johon voi suoraan raastaa vaikkapa valkosipulia, kaataa istten oliiviöljyt ja balsamicot päälle, sekoittaa vähän ja kantaa astian sellaisenaan pöytään

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti näistä vinkeistä ! :) Pienellä hyvä makuelämys, taidampa taas laittaa tätä herkkua perjantaina :)

      Delete