En malta olla postaamatta tätä vinkkiä vielä. Tuttuhan se on monelle ravintoloista , ja omaan pöytääni se tuli kaverini kautta. Oltiin porukalla syömässä ja ihmeteltiin, mitä laitettaisiin patongille viereen.
Lautaselle oliiviöljyä ja balsamicoa, sormisuolaa (itse laitoin Filos luomu-oliiviöljyä sekä Filos Balsamic creamia, tavallinen suola käy oikein hyvin paremman puutteessa). Viereen patonkia. Ja sitten pyhkäisee tuota seosta mukaan. On niin hyvää!
Lautaselle oliiviöljyä ja balsamicoa, sormisuolaa (itse laitoin Filos luomu-oliiviöljyä sekä Filos Balsamic creamia, tavallinen suola käy oikein hyvin paremman puutteessa). Viereen patonkia. Ja sitten pyhkäisee tuota seosta mukaan. On niin hyvää!
Miehen kanssa perjantaina soffalla syötiin ja löhöttiin ja päätin kertoa teillekin tämän vinkin helposta, ja ihanasta tv-naposteltavasta.
Ja nyt poistun, etten aivan riehaannu ja postaile kolmannenkin kerran.
Ja nyt poistun, etten aivan riehaannu ja postaile kolmannenkin kerran.
ei mitään uutta
ReplyDeleteOk , no hyvä sinulle :)
DeleteNo minulle oli uutta. En ole koskaan tuolleen leipää syönyt.
ReplyDeleteHyvät Halloween väritkin kuvissa. =)
This comment has been removed by the author.
DeleteNo niinpäs onkin :) :) Ei kaikilla ole samat itsestäänselvyydet :)
DeleteSorry tuli kirjotusvirhe niin sekoilen täällä ..
Mä opin tämän tavan siskoltani ja sen jälkeen olen myös välittänyt ilosanomaa eteenpäin. :) Herkkua.
ReplyDeleteTosi hyvä, iisi tapa. Ja todella herkkua.
DeleteMinun eilisessä postuksessani oli sama sekoitus, mutta laitamme silikonisudilla seosta leivän päälle. Molempi parempi :)
ReplyDeleteOliko ? :) En huomannu. Kiitti vinkistä! :)
DeleteJuu hyvää on! Hauska tuo ed.postausksen kurpitsa;)
ReplyDeleteMukavaa viikonloppua!
:) Suuri kupitsapää Niina kiittää kommentista ja toivottelee vieäl hyvät sunnuntait sinne :)
DeleteNam, kokeilla pitää :)
ReplyDeleteSuosittelen :)) !
DeleteJuup, kerran oltiin kamujen kanssa jossain ravintelissa (tais olla Rosso ;) syömässä ja kahtelin siinä kun eräs kamraatti otti pieneen "kastikekippoon" raastepöydästä juurikin öljyä ja balsamicoa. Minä tietty perässä -hyvää oli! Enpä ole muistanut kyllä kotona noin nauttia... :)
ReplyDelete:) :) Kotona kanssa !
DeleteOi, ihanan helppo ja varmasti herkullinen vinkki, kiitos! :) Pakko kokeilla.
ReplyDeleteKivaa sunnuntaita!
-Päivi-
On ollu mukava sunnuntai, nukuttiin pitkään, käytiin uimassa, syötiin ja nyt Tanssii tähtien kanssa ja tee - mukillinen. Huomenna jaksaa taas alkaa uuden vkon.
DeleteBlogissani on sinulle tunnustus!
ReplyDeleteKiitos :) :)
DeleteSaako tumpelo kysyä minkälaist tuo tumma balsamico on? Itse tiedän vain yrttisen sellaisen , en tiennyt muita olevankaan :D (itse asiassa ihmettelin neljän tähden illallinen -ohjelmassa että miksi Eini sanoi laittaneensa lautasille balsamicoa vaikka se näytti ihan suklaakastikkeelta....) Ikinä ei ole liian vanha oppimaan!
ReplyDeleteNo kaupan hyllyst vaan :) Hyvää on ! Salaattikastikkeeksi , oliiviöljyn kera yms. Hieman näyttää kyllä suklaakastikkeelta :) Totta!
DeleteToi on niin ihana! Tykkään syödä tätä ravintolassa nälkääni ennen ruokaa ;) nyt pitää tuoda tämä helppous kotiinkin.
ReplyDelete:) :) Naminami :)
DeleteHyvää on! Ostin viime Pariisin reissulta tryffelisuolaa, jota ripottelin öljyn ja balsamicon joukkoon. Ruokamessuilta puolestaan ostin pienen "raastinlautasen", jolla/johon voi suoraan raastaa vaikkapa valkosipulia, kaataa istten oliiviöljyt ja balsamicot päälle, sekoittaa vähän ja kantaa astian sellaisenaan pöytään
ReplyDeleteKiitti näistä vinkeistä ! :) Pienellä hyvä makuelämys, taidampa taas laittaa tätä herkkua perjantaina :)
Delete