Good food & pretty things






... lukee kortissa, jonka olen napannut mukaani Mokosta. Ja se on totta, Good food - koko Joulunaika ja Uudenvuoden aattona lisää. & pretty things. Tarvitsemmeko muuta?

Yläkerran kuusi on täysin lasten. Hammasta purren annoin Lotalle koristenauhat, kun hän ne laatikosta äkkäsi. En niistä välitä, mutta tyttö rakastaa. Kaikki kimalle ja blingbling - "äiti, niin kaunista!". Pitäähän se saada kimallella!

Vaatekaapista kaivetaan esille ne kaikista kimaltavimmat vaatteet. Ei haittaa, että leggarit ovat haaroista rikki. Kunhan ovat ne kukkaiset, ja ikivanhat pienet. Pusertamalla päälle. Koska ne on: " niin kauniit!".
Talvella lyhythihainen hörsötys t-paita päällä, jossa on "timantti". Ei haittaa, jos napa näkyy. 

Lotalla on taipumus myös koristella, kuten äidillään. Teippaillen kangaspaloja oviin, tuolejen selkämyksiin tai ihan suoraan seinään kiinni.
Lumihiutaleiden leikkaaminen paperista on tämän Joulun suurin hitti. Korjailen paperisilppua lattioilta jo aika tottuneesti.

Lastenkirjoja varten Kaunis pieni elämä - shopista hankkimani hylly ei ole vieläkään seinässä. Paikka aika vaikea löytää. Katsotaan, mitä keksin. Harmittaa, kun en saanut sitä siihen kohtaan kun halusin. 


Nautitaan näistä vikoista Joulunajan päivistä. Kuuset meillä Loppiaiseen saakka, ihan varmasti. Ja kaikki muukin Joulutavara, niin kaunista!

17 comments

  1. Mä taas just keräsin viimeisenkin nissen laatikkoon ens joulua odottamaan :) Juliakin sanoi, että "Äiti, kalenterinisse on nyt valmis lähtemään korvatunturille" ja antoi vielä pusun sille. Taisivat nuokin kyllästyä jo jouluvermeisiin. Mä oon sellainen, että Tapaninpäivänä alkaa olla jo mun joulu ohi. Ihanan raikasta on taas ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä sain ne niin myöhään paikoilleenkin, että annan olla :)

      Delete
    2. Täällä sama juttu, ei mitään kiirettä kerätä vielä pois! Vastahan ne laitettiin! :)
      Pst. Symppis lasten kuusi. Suloista blingblingiä. ;)

      Delete
  2. like your white floor very very much !!

    love,

    Ellen

    ReplyDelete
  3. Thanks Ellen :) We love it too !

    ReplyDelete
  4. Ihania kirjoja hyllyssänne! Kivoja joulukuvia myös. Leppoisaa loppuvuotta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ! :) Paljon muitakin ihania mitkä ei sovi tuohon :) Tarvis kokonaisen seinustan tuommoisia hyllyköitä ;)

      Delete
  5. Onpa ihania kuvia! Lapsille toi kuusen koristelu tuntuu olevan tosi tarkeeta. Meilla se otettiin kovin vakavasti ja ohjeita kuunneltiin tarkasti. Kun pikkusisko yritti jotain muuta niin heti kavi ohjeistus isosiskolta. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Lotta on aivan mahdoton koristelija. Ei voi estää, täytyy antaa vapaat kädet vaan!

      Delete
  6. Meilläkin on vielä täysi joulu, kuusen kohtalo selvinnee iltapäivällä. Pitäisin mieluusti mutta alkaa karisemaan melko lailla jo :)

    Nauttikaa loppiaiseen asti innolla, joulu on kerran vuodessa vaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä, kuuset on ja pysyy! Ja muutkin joulukamat vielä :)

      Delete
  7. Oi kuinka tutulle kuulostaakaan tuon pienen kauniin rakastajan touhut. Voi kun itse muistaisi antaa tilaa tuole omalleen tarpeeksi mutta ei kuitenkaan yksin päättää kaikesta, kauneuden rakastaminen kun voi niin helposti hävitä jos sen pakottaa liian pieniin raameihin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juuri näin! Sinä sen sanoit :) Vaikeeta se on mutta en halua olla mikään kauhu-äiti, joka ei anna tehdä mitään.

      - vaikka joskus nousi poru, kun kerroin etten anna Lotan mennä kuralammikkoihin pyörimään ;) ;) mutta ihan näin mustavalkoista se lasten kasvatus ei ole, eikä siitä kirjoittaminen eikä siitä sen enempää ;D

      Delete
  8. Meillä kans koristeet saatiin esille niin myöhään, että saavat nyt olla vielä aivan rauhassa. Kauniin kuusen ovat lapset koristelleet, mutta tiedän hyvin tuon tunteen... hih... voi meitä äitejä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Niinpä niin ... ei oikein toimi tuo vain valkoista ja kultaa kuusessa tai tänä vuonna hopeakoristeet ... ehkä joskus! :) :) Nyt sekalaisella meiningillä! :D Ja hienohan tuo on!

      Delete
  9. Asiasta kukkaruukkuun. Mikä häämekko sinulla oli, kun menit naimisiin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Helou, hääpukuni oli Rembo Stylingin. Heillä on vintagemallisia pukuja, joista itse pidän. http://www.rembo-styling.com/
      Mekko joka mulla oli, ei ole enää mallistossa koska mentiin naimisiin vuonna 2006.

      :) Käy sivuilla kurkkimassa.

      Delete