Kahdestoista luukku


... tadaa! Voit olla onnellinen uuden PAUMES  - kirjan omistaja!
Nordic deco ideas for kids' rooms

Toimittaja ja julkaisija: édition Paumes
Kuvat: Hisashi Tokuyoshi








 

Kirja pitäisi olla saatavana Akateemisen kirjakaupan hyllystä pukinkonttiin. Siis ei ole ihan vielä ilmestynyt, mutta pian. Arvon blogissani yhden kirjan. Itse rakastan Paumesin värikkäitä kirjoja yli kaiken - vaikka uskokaa tai älkää, olen yrittänyt raivata ja yksinkertaistaa, "neutralisoida" pientä alakerran huonettamme koko illan tänään ---  ja olen hermoromahduksen partaalla ... 

Tuttuun tapaani en hyväksy pelkkiä "mukana" tai "hep!jepjep" kommentteja
Laittakaa vaikka pieni tarina siitä, kuka olette ja mistä kautta olette lukijakseni tulleet. Joulun toivotuksia tai muistoja menneistä Jouluista. Mikä on lempparianne Joulussa, mikä jouluelokuva on PAKKO katsoa ... Viimeisestä esittelykierroksesta on vierähtänyt jo paljon aikaa. Uusia lukijoita ja fb-tykkääjiä on tullut kovasti lisää. KIITOS!

Omassa elämässäni on tohinaa riittänyt. Ei siitä sen enempää. Kuitenkin, laittakaa rohkeasti viestiä Lotta&Lilin sivujen kautta tai meilatkaa, jos tahdotte sisustusapua kotiinne.

Rakkautta ja rauhaa Joulun odotuksiinne! Arvonta alkaa siis nyt ja päättyy viikon päästä, 19.12.2012
En lupaa kirjaa Jouluksi, mutta vuoden vaihteessa, jossain kohdin, saat sen kotiisi paketoituna suoraan minulta.
Julistettuani voittajan otan yhteyttä henk. koht. joten anot laittakaa myös mieluusti meiliosoite mukaan tai linkki kotisivuille.

Lycka till! Ja ei muuta kun kommenttia boksiin rustaamaan.

64 comments

  1. Olispas kiva palkinto!

    Itse jäin koukkuun kun bloggasit siitä äitienpäiväksi saamastasi tuolista. Kai se niin meni...? Ihanat värit ja kuosit ovat saaneet monesti pään pyörälle. Lintutapetti aiheuttaa edelleen huokauksia ja sydämentykytystä. :)

    ReplyDelete
  2. Pitkän aikaa oon mukana roikkunut, en enää muista miten ja milloin löysin blogisi.. ehkä Hannan tai Nannan kautta joskus pari-kolme vuotta sitten? Joulu tulee tänä vuonna niin kovaa vauhtia, että meinaan jäädä jalkoihin. Aiemmin ehdoton jouluelokuva oli Lumiukko, mutta joitan vuosia sitten Joulutarina ohitti Lumiukon mun listalla.. toi Paumes -kirja ois niin ihana saada.. :-)

    ReplyDelete
  3. Itse olen pari vuotta nyt bloggaillut ja varmaankin aika bloggauksen alkumetreillä myös tämän sinun blogisi löytänyt. Tykkään kovasti värikkäästä tyylistäsi. Osaat hienosti yhdistellä erilaisia kuoseja ja värimaailmoita.

    Omassa blogissani kirjoittelen sisustusjuttuja, valokuvia otan mielelläni ja välillä muuten vaan ihmettelen maailman menoa, ilmiöitä, ruokajuttuja, lapsukaisia (omia) ja sen sellaista.

    Joulua odotan nyt mukavalla fiiliksellä. Mitään ehdototonta joululeffaa en osaa nyt suositella, vaikka leffafriikki olenkin. Harvemmin tulee katsottua samaa leffaa uudestaan, mutta onhan noita jouluisiakin, jotka viihdyttäisivät uudelleenkin lämmiteltyinä.

    Iloista joulun odotusta!

    ReplyDelete
  4. Mä en oikein enää edes muista, koska blogisi löysin, mutta tälle tielle jäin. Teidän kodin ihanaa värikästä ja persoonallista sisustusta on ilo katsella.

    Mun ehdoton Joulun ajan leffa on Holiday <3 Mieskin sen mun kanssani taas katsoi.

    Sen jälkeen kun tyttömme syntyi, on Joulu tuntunut ihan erilaiselta, nyt on ihanaa, kun 4.v odottaa niin hirmuisesti Joulua ja muistaa viime Joulusta yksityiskohtia.

    ReplyDelete
  5. jäin aikoinaan lukijaksi kun sulla on nuo kirjapinot tuolla alhaalla, itse myös rakastan Paumesin kirjoja,aivan ihania. Ihanaa joulua.

    ReplyDelete
  6. Oon tainnu seurata sun blogia alusta asti, kommentoiminen on vain ollu vähän hiljasta. Tykkään niin kovasti sun jutuista! Nyt oon perustanu viimein oman blogin, Väripisaran. Tervetuloa kurkkaamaan! Tarvisin lastenhuoneeseen kyllä vähän stailausapua ku tuntuu et huone on ihan "tukossa", mut tällä hetkellä ei o varaa palkata ketään sellaseen hommaan.. Pitää yrittää keksiä sinne jotain kivaa värikästä tapettia ekaks. Jos vaiks joululomalla sais jotain tehtyä :-)

    ReplyDelete
  7. Siitä on jo paljon aikaa kun jäin lukijaksesi. Tykkään tavastasi kirjoittaa ja silmäni lepää blogissasi. Olen vihdoin pitkän odotuksen jälkeen pienen pojan äiti ja tämä joulu on hänen ensimmäinen. Siitä tulee varmasti ikimuistoinen. Lämmintä joulunaikaa sinulle ja perheellesi.

    ReplyDelete
  8. Lukijana jo jonkin aikaa olen ollut, ihailen väristä sisustusta vaikka itse en rohkene kovasti värejä käyttää omassa kodissa aika neutraalilla värimailmalla mennään, haluaisin käyttää enemmän värejä , mutta ehkä se rohkeus puuttuu, oikein ihanaa joulunaikaa sinulle ja perheellesi!

    ReplyDelete
  9. Mä oon jo melko pitkään sun blogia seurannut, ja blogisi on yksi mun suosikeista! Ekan kerran "törmäsin kotiinne" Kotivinkin jutussa, oisko ollut toissa kesänä ja olin heti ihan että vau! Vieläkin mulla on lehtileike-kokoelmassa tuo juttu!:)
    Ja Paumesin kirjat on ihania!!

    ReplyDelete
  10. Ensimmäinen joulunalus evö, kun kaikki hommat ovat vielä kesken. Työ imee kaikki mehut ja ajan, mutta toivottavasti pian helpottaa ja pääsen tunnelmoimaan.

    ReplyDelete
  11. Ihana palkinto! Mukana toki ollaan & blogisi oli ensimmäisten joukossa, mitä n. 1,5 vuotta sitten "löysin". Teillä on kaunis koti ja tykkään blogisikin "tunnelmasta". Meillä joulun alus aika menee työvoittoisesti, mutta aatolta aloitankin viikon vapaat (mikä ihana yllätys uudessa työpaikassa kun olen)! Ihanaa joulun odotusta ja joulua sinulle ja perheellesi!
    Kuten ostamissani joulukorteissa todetaan...

    "Jouluna on lupa käpertyä villahuovan alle,
    syödä yöllä ja vain olla. "

    ReplyDelete
  12. Paumesit myös minun suosikkejani. Vielä, kun suurentaisivat kirjan kokoa niin, että upeat kuvat eivät olisi postimerkin kokoisia. Tuttu kotikin tuolla vilahtaa.
    Blogiasi olen seurannut tiiviisti vanhasta kodistanne asti ja minä olen se, joka sai sen hyperventilaatiokohtauksen laittaessasi ensimmäisen ihanan kuvakierroksen uudesta kodistanne. ;D

    ReplyDelete
  13. En muista mitä kautta olen blogiisi päätynyt. Vieraillut olen toisinaan, vasta hiljan klikkasin itseni lukijaksi. Blogissasi on mukava ja inspiroiva tunnelma. Mukavaa joulua!

    ReplyDelete
  14. Eksyin ihan "vahingossa" blogiisi noin vuosi sitten surffatessani blogien ihmeellisessä maailmassa ja siitä lähtien olen juttujasi lukenut. Olen itse innokas sisustaja ja väkertäjä ja on kiva katsella toisten sisustuksia ja ideoita. Tänä jouluna aijon ottaa rennommin ja nauttia viime odotushetkistä ennen kolmannen lapsemme syntymää ja iloita perheemme yhteisistä hetkistä. Lämpöistä joulun odotusta sinulle ja perheellesi.

    T: Sarkku

    ReplyDelete
  15. Tuoksut, maut, lasten malttamaton innostus ja onni <3
    Siinä on (olevinaan) jotain kutkuttavan taianomaista fiilistä hiippailla yöllä popsimaan herkkuja kynttilänvalossa..

    Siitä on varmaan kutakuinkin vuosi kun blogisi löysin muiden joukosta, niin kaunista, huvikumpumaista kotia oli vaikea olla ihailematta, ihan just mun juttu :)

    ReplyDelete
  16. Hanna Melukylästä toivottelee ihanan rauhaisaa joulua Kaunismaalle ♥

    Meidän joulu valmistuu pikkuhiljaa. Tänään paistettiin karjalanpiirakat ja (lapset) piparit. Kortitkin sain vasta juuri kirjoitettua. Kummasti se aika vaan häviää, nyt kun käy töissä päivät. Huomenna lasten eka päikyn tonttujuhla, aika jännää :)

    ReplyDelete
  17. Ihka uusi lukija täällä. Sattumalta tänne blogiin eksyin ja tykästyin. Mukavia ideoita ja paljon väriä, tykkään.-anni-

    ReplyDelete
  18. Joulussa on parasta odotus, antamisen ilo, lasten jännitys ja riemu, yhdessä oleminen, rauha, joutilaisuus, herkut ja hiljaisuus...

    ReplyDelete
  19. Mitenhän onnekkaasti löysinkin blogisi... Olisiko ollut Ruusutapetin kautta... Ihastuin ja tykästyin oitis elämänmakuisiin juttuihisi :) ja tykkään edelleen.
    En ollut ennen edes lukenut blogeja, kun löysin sinun ja Nannan blogit.

    Joululeffoista rakastan Holidayta. Ihanaa romantiikkaa ja se kaunis pieni englantilaistalo ja -kylä... Saiturin joulu on klassikko parhaimmillaan, ja tykkään minä Yksin kotona-leffastakin, jossa Kevin-poika unohtuu yksin kotiin jouluksi :)

    Mukavaa joulun odotusta Sinulle!

    - Kristiina -

    ReplyDelete
  20. sinun blogissasi tykkään värikkyydestä ja sopivuudesta. niinku tuo on ton värinen niinkuin kuuluukin , osaat sen taidon....
    joulu on yhdessäolon ihanaaa aikaa, herkkuja, joululauluja, hiljentymistä sen ääreen miksi vietämme joulua.
    ihana kirja, voi mikä lahja olisi

    ReplyDelete
  21. Vuosia olen roikkunut ilolla mukana, seurannut talohaaveita, iloinnut toteutuneesta ja ihaillut iloisuutta blogissasi ja sisustamisessasi :)

    Ja joululeffojen suosikki on Holiday ja Love actually, oi voisin katsoa uudestaan ja uudestaan.

    Jouluun kuuluu esimerkiksin olennaisena osana Lucia jota menemme huomenna katsomaan ja ihastelemaan. 4v silmisssä hän näyttää aivan Prinsessalta.

    Mukavia Joulukuun päiviä teidän porukalle!

    ReplyDelete
  22. Ihana kirja! Olen löytäny aikoija sitten blogiisi jonkun toisen blogin kautta ja lukenut jo pitkään säännöllisesti. Haaveillaan omasta vanhasta puutalosta, vaikka tällä hetkellä tehdään juuri muuttoa vanhaan kerrostaloon. Mutta ehkä joskus :)

    Rauhallista joulua!

    marikajaelli

    ReplyDelete
  23. Meidän perheen ekuu-suomi tohinaa on seurattu nyt vuoden verran blogissa Home Sweet England.
    Blogin takana kolmekymppinen äiti ja kolme lasta (mukana yrittää pysyä mies ja pari kissaa.)

    Nyt on tulossa meidän perheen oma joulu. Ei kävellä valmiiseen joulupöytään. Äidin ja isin lahjat on jo avattu, lasten lahjoja pakkaillaan joka ilta ennen H-hetkeä.

    MUKAVAA JOULUN ODOTUSTA!

    Ps. Ihanin elokuva näin joulunaikaan on Lumiukko-elokuva.

    Niin ja pps. kirjoitan myös joulublogia normi blogin rinnalla näin talvisin. http://jouluntunnelmaa.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jei, olet arvonnan voittaja Krista L. !!! Onnea :)

      Delete
  24. hei ihanaa! Aina kun on Paumeseja tarjolla, niin pitää osallistua. :)

    Ajattelin aloittaa joulun viikonloppuna joulusiivouksella. Sen jälkeen on hyvä keskittyä viimeisten joululahjojen valmistukseen. :)

    Terkut Kuopiosta! <3

    ReplyDelete
  25. Ihanaa, pakko osallistua :)

    Meillä joulu on vielä pitkälti tunnelmissa, toki kotiin on jo joulua laitettu. Joululeipomiset sun muut siivouksineen jäänee vielä lähemmäs. Eilen sain todellisen joulun tunnun sydämeen Juha Tapion joulukonsertissa.

    Lukijaksi olen löytänyt niinkin uskomattoman paikan kautta kuin Googlen kuvahaun :) Hain jotain ideaa jostain, ja joku kuva toi tullessaan blogiisi :) Ihastuin oitis :)

    Hurjasti iloa ja sopivasti hiljentymimstä Joulun aikaan!

    ReplyDelete
  26. Löysin blogiisi aikoinaan ystäväni blogin kautta ja säännöllisesti käyn lukemassa uusia postauksiasi :) Joulunaikaa lähdemme viettämään pohjoiseen koko suvun voimin, ihanaa...
    -Tilda-

    ReplyDelete
  27. Löysin koko blogimaailman alkuvuodesta 2007 ja silloin tännekin löysin jonkun toisen blogin kautta,olit niitä ihan ensimmäisiä joita aloin seurata :) Siun tapettien ja värien käyttö ja yhdistely on niiiin ihailtavaa.Omat tapettiasiat tapetilla,heh ja eilen viimeeks näytin kaverille kuvaa Hyasintista teiltä kun en tapettikauppojen sivuilta löytänyt muuta kuin lähikuvia :)
    Paumeseja on muutama ja ne on ihan huippuja,mukana siis tässäkin arvonnassa!

    ReplyDelete
  28. Ehdottomasti mukana! Olen seurannut sinun blogiasi jo muutaman vuoden, mutta en ole kirjautunut lukijaksi (en osaa!). Kauniit värit houkuttelevat tänne uudelleen ja uudelleen.
    Joulu.. Parasta on se hössöttäminen ja tössöttäminen, joulukirjeiden kirjoittelu, paketointi ja läheisten ajatteleminen. Se, kun talo on hiljainen, istun keittiön pöydän ääressä, kynttilöitä ja koristeita katsellen, muut nukkuvat jo. Voin melkein kuulla joulun saapuvan meidänkin kotiin.. Ja samallatavoin toivon sen saapuvan kaikkiin muihinkin koteihin!
    Emilia74

    ReplyDelete
  29. Hei,33v. nainen Kanta-Hämeestä. Asun ja remontoin lähes 100-vuotiasta taloa 2v. tyttären kanssa. Seuraavana vuorossa yläkerta, mihin olisi tarkoitus vihdoin lapsellekin tulla oma (kovasti odotettu) huone. Kirjasta voisi olla apua, itse tykkään niin monenlaisesta, että vaikea pidättäytyä jossain tyylissä ja saada kodista yhtenäinen. Useamman vuoden olen blogiasi seurannut, en enää muista kuinka tänne päädyin. Joskus aiemminkin olen itseni täällä "esitellyt".

    ReplyDelete
  30. Hei! Olen kahden lapsen 33-vuotias äiti ja rintamamiestalon asukki. Blogisi on ensimmäisiä, joihin koskaan olen itseni koukuttanut. En muista miten tänne löysin. Pikemminkin voisin sanoa, että blogisi kautta olen löytänyt monta muutakin ihastuttavaa blogia. Parasta on positiivisuus, elämänilo ja taito kuvata arjen menoa (ilman että se on liian hattaraista), jotka välittyvät niin kuvien kuin tekstienkin kautta. Joulussa parasta on rauha ja tietysti Lumiukko-elokuva!
    Hyvää joulua! t. Piia

    ReplyDelete
  31. Kuuden lapsen kotiäiti Espoosta! Ennen asuimme samantyylisessä talossa kuin teidän perhe ( ei kyllä yhtä hieno:-)), nyt 50-luvun omakotitalossa. Löysin tänne varmaankin jonkun toisen blogin kautta. Joulussa on parasta lasten riemu, ihanat herkut, yhdessäolo, hyasintin ja kuusen tuoksu. Ja musiikki! Ihanin elokuva on monen muun tavoin Lumiukko ja Fanny ja Alexander.
    Tunnelmallista joulua! t Kukkatarha

    ReplyDelete
  32. Moikkelis! Kahden Blogin kirjoittelija, toinen työstäni käsityön ja oman värikkään Shoppini pitämisestä ja toinen...miun unelmasta,vanhasta puutalosta,joka vaihtuikin uuden rakentamiseen ja sen shokin järkytyksestä ja vanhojen ovien ja ikkuniden metsästämisestä sen vanhan tunnelman luomiseksi...
    Löysin blogisi toisen blogin kautta...varmaan jokunen kk sitten...eksyin ihaniin kuviisi ja väreihisi! Maailmassa ei ole liikaa värejä...
    Joulu...se on minulle ihanaa aikaa vaan olla rakkaitten kanssa, ilman mitään suurempia hömpötyksiä !Ihkuu päivää siulle !

    ReplyDelete
  33. En edes muista, mitä kautta tai milloin tänne alun perin päädyin... Ekalla kerralla vain silmäilin, mutta ihanat kuvat viehättivät ja pian löysin itseni täältä uudestaan! Sittemmin olenkin roikkunut mukana, anonyymina tosin :) Blogisi ja kotinne on ehdottomasi sisustusinspiraatiolähteeni numero 1! Tykkään hirmuisesti värikkään rennosta huvikumpu-tyylistäsi ja enemmän kuin mielelläni asuisin joskus samanlaisessa talossa kuin te!

    Ja vielä pieni joulupossutarina: näin joskus muutama vuosi sitten kaupoilla Mailegin pehmopossuja, mutta en tajunnut ottaa mitään tietoja niistä ylös, muistelin vain että olipa kivoja possuja. Täällä blogissa törmäsin possuloihin uudestaan, possun "nimi" selvisi ja tänä jouluna on tännekin semmoinen kotiutumassa :)

    t. ellamaaria
    ella.valkama(a)kolumbus.fi

    ReplyDelete
  34. Jonkun blogin kautta mä tänne joskus vahingossa eksyin. koukutuin ihaniin kuviin :) Blogia innostuin pitämään talosta joka oli ennen kauppa mutta remontoimme siitä kodin meidän perheelle.-käyppäs kurkkaamassa.

    ReplyDelete
  35. Paumes oli hyvä potku esittäytymiseen! En muista olenko ennen kommentoinut, mutta pitkään olen blogia lukenut. Kauniit kuvat viehättävät ja inspiroivat. Olen kolmen pienen lapsen (poika 2 v. ja kaksostytöt 6 kk.) äiti ja intohimoinen sisustaja ja kauniiden blogien suurkuluttaja. Joskus kun pitäisi siivota koti kuntoon, käyn ensin tankkaamassa inspiraatiokuvia kauniista kodeista inspiroivista blogeista, ja tämä kuuluu ehdottomasti sille listalle! ;)

    ReplyDelete
  36. Minä oon seurannut blogiasi anonyyminä kauan (joskus kommentoinkin), mutta en yhtään muista, miten tänne löysin. Lottaa ei silloin vielä ollut ja asuitte edellisessä kodissanne, joten on siitä vissiin nelisen vuotta aikaa.

    Sisustustyylisi muistuttaa kovin äitini/lapsuudenkotini sisustusta, joten varmaan tietty tuttuus ja nostalgia viehättävät sivuillasi teeskentelemättömän kirjoitustyylisi lisäksi. Oon tainnut mainita edellä olevan joskus aiemminkin, mutta ei kai kehujen kertaus haittaa :)

    Mulla on monta lasta, joten lastenhuoneiden sisustusta riittää. Tosin just nyt tuntuu, että riittää pelkkää siivottavaa, järjestettävää ja taas siivottavaa!

    Joulua laittelen pikku hiljaa. Tietyt jutut, kuten kuusi ja kukat täytyy olla. Samoin suklaata, kynttilöitä, musiikkia ja jouluruokia. Ja lapsille lahjoja. Meillä on perinteenä, että joulukalenterista löytyy joka päivälle yksi joululaulu, jonka lasten kanssa laulamme/opettelemme.

    sini

    ReplyDelete
  37. Oltiin samassa valokuvatyöpajassa marraskuussa ja sitä kautta löysin blogiisi. Minua viehättää sinun lapsiystävällinen ja rento tyyli sekä upea värien käyttö.

    Paumes kirjat on kivoja ja tämä kirja olisi tervetullut kirjahyllyyn. Täällä olisi sille jo kavereitakin ;).

    ReplyDelete
  38. Olen roikkunut mukana jokusen vuoden. Edellisen blogini aikaan osallistuit itse järjestämääni arvonntaan ja sieltä ehkä löysin luoksesi?

    Yksi inspiroivimmista blogeista, aina vaan.

    ReplyDelete
  39. Wau tahdon tuon kirjan!! Luen blogia satunnaisesti se on mulla "favoriter" sivulla. Teillä on ihana koti! Asumme itsekin nyt 1936 rakennetussa talossa sillä aikaa kun remppaamme "oikeaa" kotia joka on rak. 1960 lopulla. nyt on käynyt niin että olen rakastunut tähän taloon ja en enää halua muuttaa täältä vaikka tämä se vasta remppaa kaipaisikin :)
    t. Jessica

    ReplyDelete
  40. Löysin blogiisi muutama vuosi sitten appivanhempiesi kautta, sillä he ovat perhetuttuja täällä Kainuussa. Ihastuin heti kauniiseen kotiinne, joka on ihanan värikäs, runsas ja nostalginen.

    Oma jouluni menee perinteiseen tapaan töissä. Niinpä joulunalusaika on se kaikkein tärkein, kun saa pikkuhiljaa koristella kotia ja tehdä leipomuksia. Ja ihan vaan nauttia siitä pikkuisen jännittävästä odotuksesta lapsekkaaseen tapaan :)

    ReplyDelete
  41. Löysin blogiisi ehkä vuonna 2007 tai 2008.
    Tämä joulu vietetään ensimmäisen kerran oman perheen kesken kotona,ihanaa!

    ReplyDelete
  42. Blogisi on yksi minun suosikeista! Ja kiitokset edellisestä arvontavoitosta, se on ollut paljon terapialasten leikkikäytössä töissä:)! Osallistun tähänkin arvontaan ihan kannatuksen takia, hyvää Joulua!!

    ReplyDelete
  43. Jo minun lapsuudessani yksi jouluaaton ehdottomista suosikeista oli Lumiukko -animaatio, ja edelleen se kuuluu meidän perheemme jouluun. Omat lapsemme katsovat sitä DVD:ltä takapenkillä, kun ajamme Espoosta Pohjois-Suomeen mummolaan joulunviettoon.

    Blogiasi olen seurannut n. kaksi-kolme vuotta ja löysin sen jomkin toisen lukemani blogistin listasta. Ihanan rento tunnelma koukutti heti. Käyn sivuillasi muutaman kerran viikossa. Blogisi on minulle vähän kuin sisutuslehden juttu: ihana lukea juttujasi ja rentoutua päivän päätteeski, kun saa lapset nukkumaan.

    KIITOS, ETTÄ JAKSAT KIRJOITELLA BLOGIA JA HYVÄÄ JOULUA!

    Osallistun mielellään arvontaan!
    T: Terhi Espoosta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se meiliosoite, jos vaikka sattuisin voittamaan (hih...): terhi.selkala@gmail.com

      Delete
  44. Olen seurannut blogiasi vasta muutaman viikon ajan, mutta olen ihastunut värien käyttöön kodissasi. Taitava värien käyttö on niin harvinaista nykyisin! Kiitos siis inspiraatiosta :)

    OnniManni

    ReplyDelete
  45. Hei, Olen seuraillut ihanaa, värikästä blogiasi jo useamman vuoden. Pidän tyylistäsi ja elämänmyönteisyydestäsi., joka kumpuaa blogista. Terveisin, blogeihin hurahtanut nainen

    ReplyDelete
  46. Niinan unelmia on ehdoton suosikkini ja ensimmäisiä blogeja, joita aloin seuraamaan...ja aloituksesta on kauuuuan. Tykkään värisilmästäsi ja siitä ihanasta kepeydestä, joka blogissasi on. Ja kaikista kivoista kirja/lehti/köpis. yms. vinkeistäsi. :-)

    Meillä odotellaan kovasti jo joulua. Tänään on tiedossa Fallkullaa, piparkakkutalon leivontaa ja huomenna viimeinen rutistus joululahjojen hankintaa. Ja joulun ykköselokuva on tietenkin Snowman, mikäs muukaan.

    Ihanaa joulun odotusta!

    am

    ReplyDelete
  47. Löysin tänne vasta tänään ystäväni blogin kautta. Kivalta näyttää! Paumesin kirjat on kyllä ihania, itseltäni yksi jo löytyykin :)

    ReplyDelete
  48. Mun joulu on täynnä kynttilöitä, hyvää ruokaa ja yhteisiä hetkiä lautapelien ja ulkoilun parissa perheen kera.

    ReplyDelete
  49. Kiitos hurmaavasta blogistasi! Joulumieli ei ole minua vielä vallannut, koska työkiireet ovat edelleen päällä, mutta ehkä sitten lähempänä joulua...

    ReplyDelete
  50. Jostakin lehdestä on tämä blogi bongattu, käyn aina ihastelemassa!

    ReplyDelete
  51. I've been following your blog for some months now, and love your pictures and style! Too bad I can't understand what you're writing ;).

    Wish you a merry christmas!

    From a Norwegian follower who can't remember where she once came over your website.

    ReplyDelete
  52. Moikka, täällä Pauliina Lounatuuliasta. Blogiasi olen seurannut vuosikaudet. Paras joululeffa on Love Actually, mutta tänä jouluna haluaisin katsoa Yksin Kotona niin monen vuoden jälkeen.

    ReplyDelete
  53. Täällä blogiasi lueskelee 1,5 v. tytön äiti, joka on innoissaan kaikenlaisesta askartelusta ja sisustuksesta. Mukana mahtavassa arvonnassa ja Hyvää joulun odotusta!
    -Shiva-
    suddenconnection@hotmail.com

    ReplyDelete
  54. Lämmintä joulun odotusta Vaahteramäeltä! Pitkän, pitkän aikaa olen blogiasi seuraillut. Tämä oli ihan niitä ensimmäisiä, joihin tutustuin :)

    ReplyDelete
  55. Blokiasi olen seuraillut jo jonkin aikaa, ja kaverien listalta taisi löytyä. Olen siis Johanna ja Keski-Suomessa asustelen ja pohjanmaalta olen kotoisin. Jouluna on ihan pakko aina katsoa Lumiukko ;)
    Mukavaa joulun odotusta ;)

    ReplyDelete
  56. Hei,

    löysin kaverin kautta blogisi ja vaikuttaa kivalta.

    hyvää joulun odotusta sinulle

    x_unrated at hotmail.com

    ReplyDelete
  57. Terkkuja www.rappuralli.blogspot.com -blogista, jota kirjoittelen! Sieltäpä selviääkin kuka ja mikä olen ja mistä kirjoittelen. ;)

    Mukana arvonnassa myös. Ihanaa joulua!

    ReplyDelete
  58. En kyllä yhtään muista mistä kautta olen tieni ekaa kertaa blogiisi löytänyt, hyvä kun näin joulun alla muistaa minne edes on seuraavaksi menossa.... Kolmen teinihirviön (ihan rakkaudella sanottuna) äitinä joulunalusaika on aikamoista vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Mukavasti kuitenkin lasten vanhetessa joulun painopiste siirtyy lahjoista muuhun tekemiseen; yhdessäoloon, elokuviin, kirjoihin, herkutteluun, tunnelmointiin. Tietysti eihän siitä mihinkään pääse, että kyllä teineillekin täytyy niitä lahjoja hankkia. Osaavat kuitenkin jo aika hyvin ilmaista mitä haluavat ja vähempikin (mutta valitettavasti myös usein samalla kalliimpikin) riittää.
    Arvonnassa mukana. Kirja näyttää mielenkiintoiselle
    teijapistelentoatelisanetpistefi

    ReplyDelete
  59. Moikka,

    Kuulun Blogisi aktiivisiin lukijoihin, jonkin toisen blogin kautta tieni tänne löysin. Blogit jotka ovat suosikkilistallani ja joita käyn säännöllisesti kurkkaamassa ovat kepeitä, kauniita ja antavat minulle energiaa. Sinun blogisi täyttää nämä kriteerit.

    -EdithSofia-

    ReplyDelete
  60. Olen blogisi lukija, mutta mitenkään en enää muista että millä lailla tai mistä olisin tänne tullut. Yläpuoleisessa kommentissa sanotaan, että blogisi antaa energiaa. Totta! Täällä on kiva käydä piristymässä ja nauttimassa väreistä ja iloisesta asenteesta.
    Meidän jouluumme kuuluu ihan ehdottomasti suurimpana tekijänä laiskottelu. Ruokiin panostetaan, toki, mutta muuten joulu tulee aika omalla painollaan. Pyhät loikoillaan, syödään, katsotaan leffoja (joululeffojen ykkönen on muuten Yksin kotona New Yorkissa), luetaan, luetaan ja vielä luetaan..
    Arvonnassa mielellään mukana.

    ReplyDelete
  61. Ekan kerran muistan varmasti lukeneeni blogiasi joskus neljä vuotta sitten, kun kuopuksesi syntyi. Silloin jäin koukkuun. Oma kuopukseni syntyi kuukautta myöhemmin ja on ollut hauska aina välillä lukea ja nähdä kuvia Lotasta ja verrata niitä omaan pikkuiseeni. Ja kotinne on niiin kaunis ja hirmuisen inspiroiva :) Etenkin kaikki lastenhuone- ja keittiöjutut kiinnostavat!

    Olen itse vähän vanhempaa ikäluokkaa, joten muistan omasta lapsuudestani Kylli-tädin joulusadut - toki myös tuon Lumiukko-sadun sitten vähän isompana. Ehdottomia ikisuosikkejani ovat Grinch- ja Mutta mitä tapahtui joulupukille -elokuvat ;)

    ReplyDelete
  62. Olen varmaan ihan tuoreimmasta päästä lukijoitasi, muistaisin löytäneeni tänne ensi kerran joskus loppukesästä, silloin kun muutenkin lopullisesti jäin blogimaailman koukkuun. Olen jo aktiivisesta työelämästä pois, joten aikaa on, mutta kyllä sitä vaan tietokoneen vierellä istuen nykyään kuluukin. JOsko jouluna sitä ryhdistäytyisi ja pitäisi edes parin päivän tietokonelakon... Arvonta on kiinnosta, tuo Paumesin kirjojen maailma näyttää kivalla lailla 70-lukulaiselta.

    ReplyDelete