Ei uutta auringon alla


Ei ole oikein mitään asiaa. Kuvatkin vanhoja lemppareita, mutta antakee armoa!! Muutama viikonloppu on mennyt tarkoituksella tooosi rauhaisasti kotosalla perheen kanssa. Koko joulukuu oli semmosta juoksemista ja pippaloita. Oli tarkoitus siivota eteisen iso kaappi ja heittää tavaraa pois urakalla sieltä, mutta ... jäi ajatuksen asteelle sitten kuitenkin. Ehkä ensi viikonloppuna? Siitäkin on tarkoitus tehdä kotoisa.

Perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina olen kyllä ahkerasti harrastanut liikuntaa. Kerrankin, kun ei viinin lipittelyn vuoksi jää päiviä väliin. Perjantaina kävin testaamassa kahvakuulatunnin ja huh, todellakin menen uudestaan! Lauantaina käytiin uimassa ja tänään biccailin. Huomenna voin aloittaa fressinä uuden viikon. 

Ensi viikolla ois tarkoitus kiikuttaa se vanha romu nojatuoli verhoilijalle. Millasenkohan verhoilukankaan siihen valitsisi? Kas siinä pulma. Ehkä luotan taas siihen ekaan visioon minkä sain. Enkä lähde vatvomaan.

Odotan kesää! Ja pioneita ... kukkiikohan valkoiset tänä vuonna?

15 comments

 1. Oi, kuinka ihanaa on blogissasi! Lukijaksi jäin ja vanhoja juttujasi selailemaan tänne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa, tervetuloa Ruususuun äiti. Nimimerkkisi kuulostaa kyllä tutulta, ettet vaan olisi joskus jo käynyt ? :) Kivaa, että pidät blogista.

   Delete
 2. Siis voi kesä ja pionit. Olispa ne molemmat jo täällä!
  Selailin myös viime kesän ja syksyn valokuvia. Ei edes pysty muistamaan, miten ihanalta näyttää, kun kukkapenkki kukkii. Nyt hangen keskeltä tulee vain törröttäviä muistoja niiltä ajoilta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep.Sieltä ne puskee :) kesäkesäkesä.Kesän lapsi mä oon , hoiloti hoiloti :D:D

   Delete
 3. Replies
  1. Samoin :) :) töissä tässä parasta aikaa, kunnon maanantai juu-uh O_O

   Delete
 4. Mitä mahtavaa sporttailua! Hyvä sinä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jes , lenkkeilen toki koirulin kans päivittäin :) myös, plussana kaikkeen. Tänään tosin ipanan kiukuttelu ja kangaskauppaan meneminen sotki jumppasuunnitellman, täytyy lähtee illemmalla juoksemaan. Kiinnostaisi hieman puolimaraton ... will see will see.

   Delete
 5. Moikkis ihanainen ;) Blogissani on sulle jotakin.. http://countrysally.blogspot.fi/2013/01/salmiakkia-ja-ihmisen-poikasia.html?m=0

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo kiitos kiitos !! :) Taidan tarttua siihen haastikseen ihan lähipvänä :) Itse oot ihanainen :)

   Delete
 6. Kesä, kesä, kesä tule jo! ;)Kahvakuula on jännä laji, syke nousee korkealle ja samalla tehokasta lihaskuntoa. Täällä vietetään sairaspäivää lasten kanssa. Voi kun sais olla vielä huomisenkin, mutta pakko mennä koulutukseen, miehen vuoro hu. Tuolista tulee varmasti tosi kiva!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin mahtava laji, perjantaina taas tunnille :)!

   Delete
 7. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 8. Ihania vanhoja lemppareita kuvina :) Mukavaa viikkoa, ylihuomenna on jo perjantai.. Kotoisat viikonloput on odotettuja! Kuin myös kesä ja pionit. terkkusin Reetta<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti ! Itseasiassa olin unohtanut vkonloppusuunnitelmani kotoilusta ja sovin jo menoa ;D Tämmöstä tää aina on ! Gulp! No, illalla sitten soffailua ainaskin!! :)

   Delete