Juhlien jälkeen

Kuuset on korjattu pois. Haikeaa. Mihin se Joulu nyt jo katosi? Hieman lohduttaa tänään viimeistä kertaa telkusta tuleva huikean hieno BBC:n Juhlien jälkeen - draama, jota olen seurannut kaikki kolme osaa tässä Joulun aikaan. Aion kyllä sitä katsellessani nauttia viimeiset kanelialkukarkit, piparit ja konvehdit talosta. Keittää glögiä ja sanoa heipat Joululle. Hyvällä omallatunnolla. 

Syksyllä Stockmannilta sai kantistarjouksena hauskoja hatturasioita. Ostin muutaman joulukoristeita silmällä pitäen. Oli ihana pakata kaikki kauniit koristeet odottamaan ensi vuotta näihin pyörylöihin.

Huomennahan se on sitten maanantai ja härkäviikot alkaa. Voi voi ... tsemppiä!


26 comments

 1. Kauniit hatturasia!
  Joulua odottaa niin monta kuukautta etukäteen ja sitten seon hujauksessa ohi.
  Seuraava etappi keväässä onkin pääsiäinen kauniine koristeineen ja ihanine ruokineen.

  Mukavaa loppiaisiltaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Siinä se vierähti, Loppiainen. Pääsiäistä odotellessa...

   Delete
 2. Aivan ihanat rasiat!

  ReplyDelete
 3. Tuossahan olisi mullekin ratkaisu, kun joulukoristeiden säilöminen tökkii. Pitäis eka käydä vanhat koristeet läpi ja perata surkeimmat kiertoon ja roskikseen. Että uusia laatikoita suunnittelemaan! =) Josko vaikka päällystäis...

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Rasiat eivät edes olleet kalliita. Muutamia euroja kappale.

   Delete
 4. Onpa tosiaan sopot noi hatturasiat. :) Pistaa hymyilyttamaan.

  ReplyDelete
 5. Tosi kauniit hatturasiat!<3
  Meillä on harmaat tähtirasiat, missä säilytän joulupalloja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Palloille pallonmuotoinen rasia, tietty !

   Delete
 6. Hauskat hatturasiat!! Tänään tosiaan lähti viimeiset joulukoristeet laatikoihin. Parista punaisesta verhosta ja joulumatosta pidän vielä kiinni hetken. Paitsi nyt ku kirjotin tosta matosta, niin ei se oikeasti ole joulumatto, olen vain sen joskus luokitellut siksi. Voinkin jättää sen huoleti lattialle. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse en koskaan jaksa vaihtaa verhoja. Lapsuudessa vaihdettiin aina jouluverhot ja muut tekstiilit.

   Delete
 7. Mulla on ollut samat hommat täällä tänään.Ois kiva pakata koristeet tuollaisiin kauniisiin rasioihin, mutta meidän joulukoristeita säilytään vintillä, jossa myös välillä vilistää hiiriä, niin joudun hommaamaan rumia hyvin suljettavia muovilaatikoita :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä säilytän vaatehuoneen ylähyllyillä. Mutta nyt melkein tekis ihan näkösälle jättää ...

   Delete
 8. Kiva idea nuo hatturasiat! Juurikin tänään mietin, että näille on keksittävä joku ruskeaa pahvilaatikkoa inspiroivampi säilytyspaikka. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Entinen säilytyspaikka oli muuttofirman lainalaatikko :D

   Delete
 9. Ihanat rasiat:) Täälläkin pakkailtiin tänään viimeiset koristeet odottamaan ensi joulua, ehkäpä täytyy hankkia meidänkin puuenkeleille arvoisensa säilytyslaatikot. Ne kun joutuvat nyt viettämään suurimman osan vuotta Brion junaratapaketissa.. Ihana juttu oli Lotan huoneesta lehdessä! Huomiseen:)

  ReplyDelete
 10. Onpa fiinit rasiat!! Mulla saattaisi olla joulukoristeet tuossa tapauksessa ihan jossain näkösällä säilytyksessä. Nyt ne on muovilaatikoissa varastossa. Ja muovisissa ihan siitä syystä, ettei hiiret käy niitä syömässä. Yksi satsi joulukoristeita nimittäin päätyi vuosia sitten hiirten suihin.. argh!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, fiinit, en tiedä mutta kivat ja iloiset! :)
   Hih, hiiret nakertaneet nenän lumiukolta ;)?

   Delete
 11. Hirvee tammiahdistus täällä kaikin puolin. Ja se on mulla aina tää tammikuu kaikkein pahin koko vuodesta. helmikuussa sit helpottaakin, mutta nyt vielä pitäisi jaksaa olla kaksi viikkoa eskarissa hommissa ja lukea tenttiin ja olla kauheen kiinnostunut opiskelusta. Sorry kauhee avautuminen - mutta jotenkin tää vielä pahentaa, kun joulu menee ja sitten jää vaan kamala tammikuu ja inspiraatiotyhjä kuukausi :-) Jollain pitäisi saada homma haltuun, kun ei ole mahis ottaa lentolippuja etelään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) No sitten vaan pusket läpi harmaan kiven. Kyllä se kunnon kevät pian jo koittaa ;)

   Delete
 12. Maire (5v) tirautti jopa muutaman kyyneleen, kun lauantaina alettiin riisua koristeita kuusesta. Itsekin olisin katsellut kuusta pidempään, se toi niin mukavaa kodikkuutta olohuoneeseen. No, nyt on sitten jouluverhot vaihtuneet valkoisiin talviverhoihin ja kaikki muutkin koristeet riisuttu pois.
  Meillä on molemmilla tytöillä omat koristerasiat, joihin säilötään kerhossa tehtyjä jouluaskarteluja ja tädiltä saadut joulukuusenkoristeet (saavat joka joulu yhden). Muistot seuraavat helposti mukana joulusta toiseen.
  Tosi söpöt nuo pilkkurasiat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Nyt kun on muutama päivä jo toivuttu, tuntuukin ihanalta olla ilman kuusta! Jouluvalot sentään on vielä ikkunoissa ;)

   Delete
 13. Oi voi, ehkä olisi helpompaa itsekkin purkaa joulu pois jos olisi noin kauniita säilytys"laatikoita" koristeille! :)

  ReplyDelete