Pihahommia enimmäkseen







Olen kärsinyt flunssasta koko viikon. Ei mikään huippu ajankohta - ensi viikonloppuna on puolimaraton, johon olen ilmoittautunut. Ja Vappukin. Talo täytyy ystävistä, lapsista ja aikuisista. Ajattelin huomenna aloittaa koristelun ja menun mietinnän. Maanantai menee kokkaillessa. Noh, yritin löytää hupia ja hemmottelin itseäni uusilla pihakukilla, kuten tällä kauniilla laventelilla. Ja ostamalla Moko Marketista Tessa Kiroksen ihanan kirjan Limoncello and linen water.

Vernerin huone ei siis todellakaan valmistu Vapuksi. Hankin Etsystä printin sinne, jonka armas mieheni unohti viedä kehystämöön, joten ... en näytä teille vielä huonetta. Muutakin vielä puuttuu.

Hauska London Bus - tyynyliina on myös Etsystä. Joko Etsy on teille kaikille tuttu? Ihan mieletön paikka. Saisin upotettua sinne tunteja toisen perään. Ja rahaakin ... maailmassa on paljon taitavia ihmisiä, lahjakkaita ja mitä kaikkea osaavatkaan tehdä! On onni, että meillä on tämä interwebbi ja ETSY!

Ihanaa lauantaita kaikille! Minä tässä odottelen kaveria kahville ja töitäkin olisi tehtävä. Niin ja pihahommia! Piha oli niin ruma vielä hetki sitten, paljastuttuaan nakuna lumen alta. Nyt alkaa jo vihertää.

12 comments

  1. Mä muistelisin että kommentoin viime vapun aikaan teidän kauniista pihasta kun se oli alkanut vihertään. :) Flunssa on täällä vaivannut koko viikon ja nyt tänään täräytti vielä lämpöä joten vetämätön olo vie tehtävien tekosen sohvan pohjalle. Siellä yrittänyt lukea ja kirjoittaa. Hehe. Etsy on kyl kiva paikka, yritän välttää.. Kivaa viikonloppua teil.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulla ja onneksi loppusuoralla, tämä flunssa. Mutta silti :( Stressi tuosta juoksusta. Eilen kävin pienen lenkin jo. Katsotaan, kuinka mun käy.

      Olisi vielä pikku pätkä haravoimatta ja ehkä muutamat ulkokukat vielä vois hankkia.

      Delete
  2. Etsy on kylla ihana mutta aika vaarallinen. :) Siella tosiaan kuluu hetki jos toinenkin ja kolmas. Ja rahaa saisi menemaan vaikka miten. Ihana toi London Bus tyynyliina. Meilla on daddy Englantilainen.... sopisi hyvin pitamaan tata Englantilaista puolta tassa meidan kodissa jossa on iittaalaa ja arabiaa ja marimekkoa pentikkia ja muumeja vaikka muille antaa. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä! Ihana paikka shoppailla jos tarvitsee jotain hauskaa! Tyynyliina on hauska. Lotan sängylle koristetyynyksi.

      Delete
  3. Toivottavasti pääset pian flunssan jälkeen kuntoon ja juoksemaan....tsemppiä.
    Ihana tyynyliina :) Olen itse pyörinyt Etsyn sivuilla ja miettinyt yhtä vintage korua....toistaiseksi en ole vielä painanut "add to shopping bag" mutta mutta.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Tiedän sut, kohta on " full shopping bag" ... :))))) Kiitti tsempeistä!

      Delete
  4. Etsy on ihan superpaikka! Montaakaan kertaa en ole sieltä tilannut, mutta suosikkilista pullistelee. Ja joskus riittää vaan kun käy kurkkimassa. Vähän kuin ikkunaostoksilla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inspistä hakemassa, että jos vaikka itse tekisi XD ... itse ainakin aina haaveilen, mutten ikinä ehdi.

      Delete
  5. Etsyä pitää siis välttää kaikin voimin :D Hauska nähdä sitten V:n huone...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vielä kesken, kiirettä pitää kovin. Blogikin aika hiljaa, lupaan että juttua on tulossa!

      Delete
  6. Hauska tapetti ylinnä ja ihanasti värikästä blogi :)

    ReplyDelete