Juoksu
Uudenkuun Emilian blogista herkullinen savulohirullaresepti Vapuksi. Tämmösiä palleroita oli siis tarjolla monen muun suussasulavan lisäksi. Loihdittiin ystävien kanssa Vappubrunssi jo aatoksi.

Arvasin, etten rankan työrupeaman jälkeen jaksa Vappupäivänä mitään (varsinkin, kun kuohuvalla aloiteltiin jo keskiviikkona iltapäivällä) , ja niinpä niin. Nukuin koko Vappupäivän. Noh, Vappuaatto oli riemukas. Vaikkakin pakotettiin katsomaan futista.

Kiire raastaa mua joka paikkaan ja tiukka treenikevät huipentuu huomenna juostavaan Helsinki City Runiin. Se ois sitten puolimaraton edessä.

Kauhunsekaiset tunteet. Mennään sillä asenteella, että pitkä lenkki hyvässä seurassa. Ei mitään aikatavoitetta, kunhan maaliin pääsen. Nyt vielä nautitaan hyvää ruokaa, hippunen juomaa ja aurinkoa. Ja levätään. Tsemppiä mulle!

11 comments

 1. Wautsi, nostan hattua kaikille puoli- ja kokomaratoonareille!! =) Ei riittäis mun kunto. Sun asenne on kohdallaan. Onnea matkaan!

  ReplyDelete
 2. Tsemppiä!!!!juuri niin, ajalla ei ole väliä

  ReplyDelete
 3. Voi että, miten hienoa! Puolimaraton! Tsemppiä! :)

  ReplyDelete
 4. ihana blogi, kiitos tästä.

  ReplyDelete
 5. Tsemppiä juoksuun! Hyvin se menee :)

  ReplyDelete
 6. Tsemppiä juoksuun! Oletpa reipas!

  ReplyDelete
 7. Kyllä oot aikamoisen urakan ottanu mutta hyvä niin, ja hyvä ettet aio verenmaku suussa mennä :). Ostin Huvila -kirjan, kyllä se on tosi ihana! Ja ymmärrän mitä tarkoitat, kun sanoit että olisit itse valinnut kuvat toisin mutta mä tykkäsin, tuosta sai uudenlaisen ihanan kuvan talostanne. Palaudu rauhassa citi ranista!

  ReplyDelete
 8. Toivottavasti juoksu sujuu hyvin :) Ja ihanaa viikonloppua muutenkin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sujui hyvin, juoksin koko puolimaratonin aikaan 2.29.40.
   Mun mielestä ok, ilmottauduin 2.30 ryhmään ja olen ihan tämmönen peruskuntoilija :) Eli peukut!! Ihana ilma ja matka taittui.

   Delete
 9. Olis ollu kiva ku "uuden kuun Emiliassa" olis ollu linkki noiden rullien ohjeeseen. Nyt selailen täällä emiliaa, että minäköhän vuonna tai kuukautena on moisia mahtanu tehdä:(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi, kaivelin postauksen sieltä sinulle eli tässä osoite: http://uusikuu.bellablogit.fi/2013/04/15/vappu-jo-mielessa/

   Mä en pysty jostain syystä linkittämään kotikoneelta sniif.

   Makoisia olivat!

   Delete