Lovely things

Sadepäivää piristää kolme ihanaa asiaa. Löysin Lotan synttäreille söpöt kutsukortit ja kuoret Papershopista. Papershop on aivan superihana puoti Krunikassa. Vierestä löytyy myös Anton & Anton, Mariankadun Olkkari ja Anne's Past & Present. Ja muita ihania - kukkakauppa ja antiikkikauppoja. Mariankatu on aika idyllinen.

Antiikkihuutokaupasta ostamani ihana vanha ruotsalainen jalkavalaisin on nappilöytö pikku olkkariimme. Kuvat eivät ole huippuja, nyt alkaa olla jo pimeää näin sateella.

Kolmas asia on tämä vapaapäiväni. Taidan heittää sadevaatteet niskaan ja lähteä pellolle koiran kanssa pitkälle kävelylle. Sitten tulen kotiin, keitän teetä ja alan kirjoittamaan kutsuja. Aika vierii, tyttö täyttää viisi vuotta. Ja poika on maailmalla - Espanjassa futisturnauksessa. Ihan ilman meitä vanhempia. En tiedä mitä tässä fiiliksessä pitäisi tehdä, ottaa toinen koiranpentu vai? Lasten kanssa on aika helppoa nyt. Emme taida olla enää pikkulapsiperhe. Aika aikansa kutakin. Eipä tuosta vauvarumbasta enää muistakaan paljoa.Lovely things today. My new antique lamp from Sweden. And sweet invitations for Lotta's birthday. She's turning five. Time flies. Our son is in Spain - playing football. We no longer have babies in the house. What should we do? Take another puppy?
Maybe not.

Mukavaa perjantaita kaikki - have a nice friday - mysig fredag!

15 comments

 1. Siis tuo lamppu on niin hieno! olen etsinyt sellaista kaks haaraista, mutta että niitä on oikein kolmihaaraisenakin :)

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Arvasin, että tykkäät :) :) Taidetaan Pinterestissäkin pinnailla aika samanlaisia pinnauksia jos olet se sama Kristi joka siellä kanssani hilluu ? :))))

   Delete
 3. Täydellinen lamppu! Muutenkin ihanan kodikas kuva. :)

  ReplyDelete
 4. Ihanat synttärit kortit Lotan kutsuihin :) Hieno löytö myös tuo lamppu! Kyllähän Vilppu varmaan kaverista tykkäisi....

  ReplyDelete
 5. Mikä lamppu! Ja kaunis kuva. Ens Hesan reissulla Minäkin suuntaan Krunikkaan, hyvä kun muistutit.

  ReplyDelete
 6. Aivan hurjan namiskuukkelit nuo kutsut <3

  ReplyDelete