Lotta & Lilin asiakastyö


After

- "välitsekkauksessa" mietimme, että laittaisimme yhden kirjapinon lisää tähän oikealle seinustalle (kuvasta katsoen).

BeforeHei kaikille pitkästä aikaa! Vaikka työhöni kuuluu paljon muutakin, puuhastelen Lotta & Lili:n toimesta näitä sisustustöitä ohessa. Rakastan sisustaa ja etsiä tavaroita, joten tosi mielellään teen näitä pikku keikkoja.

Nyt oli vuorossa aivan ihanan lapsiperheen pienen 70-luvun veskin uudistaminen. Heille on tulossa putkiremppa vuoden päästä, joten me vaan meikkasimme vessaa kauniimmaksi.

Seinäpinnat maalasimme sävytetyllä valkoisella, maalasimme listat ja hyllyn, asensimme uuden peilikaapin, vaihdoimme pöntön, muovimaton. Vessaan hankittiin uudet seinäkoukut, tekstiilit, valaisin ja nuo hauskat kirjapinot seiniin tehtiin tapetilla.
Hammasmukeiksi perheen äiti hankki jokaiselle oman Design Letters - mukin, omalla kirjaimella. Tulee niin hauska yksityiskohta tuonne hyllylle.

Tai miksi edes kirjoitin tuohon "maalasimme". Perheen isä maalasi. Ja teki muutenkin ison homman. Me naiset vain käskytimme ;) Perheellä on maku, joka menee oman tyylinikin kanssa hyvin yhteen; pidämme samanlaisista jutuista. 
Perhe matkusti ulkomaille Jouluksi ja annoin heille tehtäväksi etsiä sieltä kotiin tuliaiseksi vessan maton :)

Autan sisustamaan myös perheen lastenhuoneita. Niistä ehkä enemmän lomien jälkeen.

Ja auts, näitä kuvia! Bloggaajana tunnen piston sydämessäni laittaessani tänne näin huonot kuvat kivasta kohteesta. Mutta minulla kun ei ole kuin yksi ainokainen putki kamerassani ja talvella on ihan toivotonta kuvata sisällä.

Koittakaa kestää :/

Tsemppiä jouluvalmisteluihin!

* This is a job for my customer, little toilet. Sorry for my awfully bad pictures, but here in Finland - there's no sunlight at the moment. I can't take any good pics. Sorry :/ 

8 comments

 1. Kirjastotädin mieluinen tapetti! Ja kuvat ovat ihan kelpoja, ainakin näin amatöörin silmään. Iloista joulun odotusta!

  ReplyDelete
 2. Kiva muutos ja toi lamppu on ihan huippu :)
  http://onnellinenoliivi.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Tosi kiva!
  Lämmintä joulunaikaa teille!

  ReplyDelete
 4. Tosi magee! Oon himoinnu tota lamppua niin kovin!

  ReplyDelete
 5. Upea muutos! Mistä tuo iiiiihana lamppu on ostettu?

  yselee Anna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka, lampunvarjostin ja turkoosi kangasjohto ovat Clas Ohlsonilta :)

   Delete